Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wizka jako wizka moze nie ejst perfekcyjna ale wyblakłe kolory , krzywe linie itp to dlatego ze wardzien niz wizke chciałem otrzymać coś na kształt zdjęcia, dlatego jest minimalny dof, troche wyblakłe kolory, przejarane okna i ciemno we wnęce

Napisano

i dobrze że zmieniliście nazwe, mi ktv zawsze kojarzył się z renderami maxwellowskimi, szkoda że odeszliście od tego

hindus reaktywuj ktv ;)

Napisano

logo jest ciekawe... jak się ładnie postaracie to we flashu fajnie można by było je zaanimować na intro :] ot taka dygresja :)

Max + Vray + sporo PS

pokażesz bez ps?

Napisano
i dobrze że zmieniliście nazwe, mi ktv zawsze kojarzył się z renderami maxwellowskimi, szkoda że odeszliście od tego

hindus reaktywuj ktv ;)

hindus nie jest memberem ktv od paru dobrych miesięcy więc raczej odpada.

Na chwilę obecną powiem tylko tyle że planuje w przeciągu miesiąca odpalić z jednym z naszych memberów stronke (nazwy nie podaje) dot głównie grafiki która w głownej mierze będzie opierać się na maxwellu. To tyle.

Chłopakom z ITouch życze wszystkiego najlepszego i czekam na start.

Napisano

Ostatnie zlecenie .IT na na model, poprawki i rendery (powyzej 2000px) było 48 H - renderów 8 (kolory narzucone) + animacja 360, design wykonało studio projektowe Biart dla Zelmera.max3d6ke0.jpg

max3d5fo9.jpg

max3d4gp3.jpg

max3d3yb9.jpg

max3d2vq9.jpg

max3dss3.jpg

max3d7co6.jpg

Napisano
wnętrze fajne, ale bez sensu ten mikser,albo cokolwiek to jest, brak w tym pomysłu i ideii pozdrawiam

komentarz miesiąca :/

Napisano

W czasie jak Chveti pracuje nad zielskiem do bitwy ja zrobiłem cos co lubie. Troche bump na głośnikach nie wyszedł jak miał wyjsc ale jestem ogolnie zadowolony.

finishederr1.jpg

Napisano

AG: może nie w temacie ale co to znaczy "AGPC"? :] bo coś staram się rozgryźć ten szyfr i jak dotąd mam:

AG - AGmakonts

P - "P."?

C - chveti

a głośniczek bardzo ładny :) kabla mi tylko brakuje i pionowego kadru :]

Napisano

Finalna , nieodwoływalna , nieprzekształcalna nazwa :]

AG - głośniczek fajny, myślę iż sampling materiałów nie jest adekwatny do zwykle reprezentującego Cię poziomu jakże przyzwoitych renderów. :) hehe cóż za elokwentna wypowiedź.

Napisano

to agpc jeszcze działa ? :)

trawka na drugim tragiczna, niższa niż płytki

dom nie ma klamek i komina (wentylacji)

straszna fala w basenie, jakby piksar wskoczył

rynny gdzie ?

brązowe płytki nachodzą na jasne

Napisano

Ale wykładzinę trawopodobną mogliście zastąpić czymś bardziej zbliżonym do trawy. :)

No i te światełko w pierwszym renderze nie teges. Jedna strona budynku dobrze gdyby była oświetlona, bo takie mdłe wyszło. :)

A resztę 48h jak najbardziej usprawiedliwia, okej jest.

Ah, no i camera correction, to 5 sekund. ;)

Napisano

HEHEHE dachówka rzeczywiście ma kolor firmowy agpc :P

nie podoba mi sie trawa i płytki przy basenie, ale ogólnie pozytywne wrażenie i tak ;]

edit: co sie z oknami stało? :P

Napisano

Chyba jeszcze pójdzie to lekko w poprawkę z przyczyn od nas niezależnych :)

Wyszedł jak wyszedł, pierwszy exterior hehe..

Za niedługo powinno być tego więcej.

Dzięki za komentarze.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności