Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kosmoski zrobiłem fote swojej dziewczynie ;) a tak na serio to z jakiejs reklamy gran turisno ale gdzie to było :| sam chciałem znalezc i nie moge.

Napisano

kieliszek super ...tlo tez przynajmniej orginalnie i z smakiem...bo ladna zielen czepialscy:)...imo swieca za bardzo odbija:)

Napisano
"swiecącą":D...

źle napisałem :) ?

[+]

wersja 'nocna'. Testuje jeszcze materiał klosza.Lepsza jakość się liczy i będzie jutro.

lampabigc8qm.jpg

Napisano

Właśnie taką renderowałem przez noc w 2000x1399 ale po 10h szlag mnie trafił i przerwałem jak się obudziłem i leciał 4 prepass z 5 ( Irr: V.High)...za długo generuje refraction gloisness.. :[ , wrzucę dziś render 'katalogowy' ; )

Napisano

dobrze... ja zle przeczytalem:)...drugi lepszy...ale troszke przeswietlony sie wydaje...to ciemniejsze tlo imo by duzo dalo:)

Napisano

znając AGmakonts'a pewnie dłubie jakiś nowy głośnik w międzyczasie czytania tego posta :]

[+]

mrkrzysiek: co właśnie staram się robić :)

Napisano

ten ostatni glosnik nie wyglada za dobrze ;) jest pare szczegolow, ktore w rzeczywistosci wygladaja inaczej (chodzi mi o konstrukcje glosnikow). no chlopaki widze ze ladne dymy robicie ;) ciekawe kiedy rusza wasz KTV ?:) a te pigulki czerwone i niebieskie to na wypadek gdyby wasz projekt nie wypalil ? :) nie no, joke oczywiscie :D

Napisano

Mozesz je wymienic bo z tego co wiem to troche o głośnikach kolumnach i całym tym gównie wiem a kazdy jedt inny wiec kanony zadnego w sumie nie ma ale chetnie posłucham

Napisano

Illy to ty jeszcze tu jesteś ;) AG materiały ładne, ale co do głośnika to:

Czy przypadkiem ten "cycek" stoi w miejscu gdy głośnik gra?? Jak tak to wydaje mi się ,że powino być tam (pomiędzy cycem, a membraną) coś co trzyma cewke (łączy ją z membraną, chyba że jest połączona na żywca siakimś dobrym klejem :)) NO i ten bump drażni tzn łączenie, Ale ogólnie + :)

Napisano

Membrana z zalozenia jest konstrukcji "W" taki patent JL audio ktory mi sie bardzo podoba wiec nie widac łączenia z cewką a kopułka rzeczywiscie stoi w miejscu a i odstep jest tyle ze na tym renderze cos sie zblurowąło zabardzo

Napisano

oj podoba mi sie. pomijając widok za oknem oczywiście. Pokój, światło, wyposażenie, to wszystko jest rewelacyjne. Móc sobie pożyć w takim otoczeniu to byoby coś. Pieknie bez żadnych "ale"....

Napisano

Bardzo podoba mi się tło. Ładny gradient się tworzy. Super.

Materiały fajne, ale głośnik ble. ;)

pozdrawiam

Napisano

AG , bardzo ładnie :)

Ludzie , jakis robal mi namieszał w systemie...ma ktoś pomysł jak zainstalować maxa mimo że pisze że już jest zainstalowany (nie chciał się wywalic , wywaliłem go na chama ale chyba w rejestrze zostało coś o czym nie wiem...)..idzie jakoś pominąc sprawdzenie instalera czy max jest on disk czy niestety format do którego mi się nie śpieszy?

Pozdrawiam.

Napisano

hmm.. zapewne przeleciałes juz po wszystkich kluczach w regu,, wiec pozostaje tylko usunięcie wszystkiego co z maxem związane z (documents and setings) i wywalenie instalerów z program filesów oraz wina,, - jak nie zadziała... to niewiem... formatC

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności