Napisano 22 Lipiec 200519 l Pionier, Bonifatz super idzie ;) btw. Wygrasz następnnego alienware'a o będzie komputer ;)
Napisano 24 Lipiec 200519 l Cudownie. :) Te koleczka juz sa orgazmistyczne, a co dopiero gdy pojawi sie reszta czolgu... hehe. ;) pozdrawiam
Napisano 24 Lipiec 200519 l Autor WIP - gasiorek :) wczorajszy test render: dzieki za posty !:) pozdrawiam
Napisano 24 Lipiec 200519 l Pionier Pionier Pionier :P masz szczescie ze jak zwykle windows mi sie skopal bo bym wkleil kawaleczek wczorajeszej rozmowy na temat gasiorkow ;) Dla mnie bardzo bardzo fajnie , dla Ciebie sam wiesz jak jest :)
Napisano 24 Lipiec 200519 l Autor KLICEK, tak po prostu rozmowe prywatna bys pokazal na forum ! :D hehe wiem wiem ;) poprawie co trzeba i bedzie (chyba) ok. HEKTOR ! szerokosci szczelin sa dobre, tez sie zdziwilem ze tak to ma wygladac. Pokaze pozniej screena dla potwierdzenia :) Pozdro
Napisano 24 Lipiec 200519 l heh tygrys z wieżą Henshla ...liczyłem na coś bardziej wyrafinowanego na pierwszy plan ;) ...no nic pracuj dalej ładnie Ci idzie ...
Napisano 25 Lipiec 200519 l Pionier oczywiscie ze bym nie pokazal ... kiedys Ci mowilem ze to co sie dzieje u mnie na prajvie tam zostaje :)
Napisano 25 Lipiec 200519 l "KLICEK - obronca ludzkiej prywatnosci!" Okladka do komiksu Marvel'a... hehe. :D Kurcze ja tez bede robil tego tanka, ale w mniejszej ilosci poly. Coz za konkurencja. hehe. Trzeba sie wziac do roboty. ;) Super gasienice. O reszte czolgu martwic sie nie trzeba. :P pozdrawiam
Napisano 25 Lipiec 200519 l RA a jak ;) Pionierku kochany wrzucam Ci refke zebys wiedzial co i jak masz zrobic ... ;)
Napisano 25 Lipiec 200519 l Klasa jak zawsze i tyle- co tu dużo gadać. Akurat a bitwa jest jak zrobiona na zamówienie dla Ciebie.
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor witam :) hahaha dobry ten obrazek, widzialem wczesniej Klicus ale i tak jest dobry :D renderku dzis nie bedzie wiec wrzuce przynajmniej podglad z maxa. RA i RK - dzieki !:) jutro wrzuce render Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200519 l Aż miło popatrzeć na model, ale jeszcze milej na jego prezentację, żeby wszyscy się tak przykładali do przedstawiania swoich modeli :) Powodzenia w dalszej pracy
Napisano 26 Lipiec 200519 l render pokaze cos nadłubał Pionierku z tymi gąsiorami..tzn wszystkim innym......bo ja wiem co:D
Napisano 27 Lipiec 200519 l bardzo bardzo pro :) bede nieslugo potrzebowal zrobic gasienice to sie zaciagne rady Pionierq :)
Napisano 27 Lipiec 200519 l O kutfa. :| Ze Tobie sie chce przy tym dlubac. Daj sobie spokoj mlody czlowieku. :P Tylko czemu niektore gazienice sa krotsze niz reszta? ;) W dodatku widac to tylko na tej prostej przy ziemi... I jeszcze jedno: ile to ma teraz poly? :) pozdrawiam
Napisano 27 Lipiec 200519 l gasienica super.brakuje tylko motylka,zuczka i biedronki:) a bedzie oblepiona błotem i gnojówką :)?a tak naprawde to podziwiam
Napisano 27 Lipiec 200519 l bardzo lubie te brazilowskie pieczenie renderow poprostu *twardnieje* ;))) gasiarka jest qlio zi@M :)
Napisano 27 Lipiec 200519 l teledysk dla twardniejacych wielbicieli tego watku czyli dancing-party i kontrofensywa;) http://www.pleix.net/movies/BasementJaxx.mov edit: ja to z sympatii :)
Napisano 28 Lipiec 200519 l ty świrze :] nie dość że extra model to jeszcze ten słynny render....ahhhh...aż chce sie maxa odpalić ;)
Napisano 28 Lipiec 200519 l Mi sie podoba te błoto przed domkami, a i ten pojazd z kołami na przodzie i z tyłu gąsienicami ma coś w sobie szczególnego :)
Napisano 28 Lipiec 200519 l Autor hihi kome, no problemos - wal jak w dym :) RA, a Ty musisz zadawac trudne pytania :D? tomeq, blotko i gnojowka jest w planach Klicek, elo ziaaaaaą :) fajnie ze sie podoba. peter, ...złosliwiec jeden :D hindus i SCORPI, wielkie dzieki niebawem kolejny update, Pozdrawiam Pionier.
Napisano 28 Lipiec 200519 l Następny psychopata. Co za towarzystwo To jest konkurs 'kto da więcej detali' ;D Bardzo fajnie, tylko tak dalej :)
Napisano 28 Lipiec 200519 l no Panowie, dawajcie dalej z pracą :) widzieliśmy już ciężarówkę, shermana, a poza tym tylko te gąsienice no już od dłuższego czasu. Przyspieszcie troszkę bo już mamy końcówkę lipca ;)
Napisano 28 Lipiec 200519 l "Przyspieszcie troszkę bo już mamy końcówkę lipca." Leru, ty to potrafisz czlowieka zdolowac. :|
Napisano 29 Lipiec 200519 l Autor wiem!, ze to malo... ale zawsze cos, chcialem tez napisac ze .... dostalem sie na studia ! :) wiec jest luz na glowie i najwiekszy problem mam z glowy. pozdro
Napisano 29 Lipiec 200519 l dopiero razem z kadłubem widac cały urok gasiorów. Piknie Pionier. plakat z autografem aktualny?:D
Napisano 30 Lipiec 200519 l ojeezuuuu!!!:D az mi sie goraco robi jak widze te renderki (ladnie opalone:)) same gasienice zabily by mojego duronka:D JEST GiT
Napisano 30 Lipiec 200519 l ojeezuuuu!!!:D az mi sie goraco robi jak widze te renderki (ladnie opalone:)) same gasienice zabily by mojego duronka:D JEST GiT Pionier tez to robi na duronie :) Piekny rend :*
Napisano 30 Lipiec 200519 l na temat modeli sie nie wypowiadam ;) a te renderki to pierwsza klasa masz - aż chce sie brazila instalować ;)
Napisano 30 Lipiec 200519 l No świetnie świetnie :) Ciekawe jak poradzisz sobie z teksturkami do tych wszystkich modeli. Co do renderow, to jak znam Pioniera, nie obylo sie bez zabawy w PS z nimi :), ale moze sie myle... Pozdrawiam
Napisano 30 Lipiec 200519 l Pionier kolego jakiego masz durnia? bo u mnie stoi 1600@2000Mhz, jak masz cos na applebredzie(:)) to przywrocisz mi wiare w federacje...
Napisano 30 Lipiec 200519 l To ja odpowiem, za niego :P. Pionier ma durnia 800, gf2mx i 256 ramu... Chyba ze cos sie ostanio zmienilo ;) .... Pozdrawiam
Napisano 30 Lipiec 200519 l o myś got!! jak on z toba wytrzymuje?:) na tym to renderujesz? moj stoi na epoxie 8rda+ z 512mb ram i FX5200 128/128.
Napisano 30 Lipiec 200519 l gratuluje studiow i zazdroszcze :) przefajny modelik, a co do sprzetu to uwierz ze wiem jak to jest (dur.600 :D) powodzenia i trzymaj poziom
Napisano 30 Lipiec 200519 l dareg -> jak widzisz komputer jest tylko narzedziem trzeba byc Pionierem zeby tak cudenka modelowac Pionier-> stary gratuluje studiow !! Model sliczny :)
Napisano 30 Lipiec 200519 l maly ot nie mam gdzie spytac, ktos w tej waszej bitwie IS-2 uzywal rhina?
Napisano 30 Lipiec 200519 l kome: jako jeden z uczestnikow tamtej bitwy powiem, ze ja go uzywalem, ale tylko do jednego drobnego elementu ;)... Reszta to bylo czyste poly. Pozdrawiam Leru: sorry za OT ;) nie biczuj :*
Napisano 30 Lipiec 200519 l Kolejny piekny modelik :) . W tym klimacie jestes masta , ;) az strach pomyslec jakby wygladaly te modeliki gdybys mial mocniejszy sprzet :]. Gratuluje !
Napisano 31 Lipiec 200519 l Autor czesc czolem ! :) malutki update z mojej strony: zgadza sie Male, dalej robie na Duronie 800, gf 2 mx i 256 ram. W ps ustawilem tylko poziomy/kontrasty i male wyostrzenie - nic wiecej na razie tutaj nie robie. "az strach pomyslec jakby wygladaly te modeliki gdybys mial mocniejszy sprzet :]. " tez sie nad tym zastanawiam :]. dzieki za komentarze ! ps Archangel, jak tam Twoj projekt ;)? Pozdrawiam Pionier.