tweety Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 razor (15:09) yo yo razor (15:10) coś nam się meeting episode IV odwleka razor (15:10) dobrze by było abyś już tradycyjnie ty założył nową sondę razor (15:11) z propozycjami terminów w grudniu tak więc idąc za zewem natury, rad nie rad prezentuję: MEETING WE WROCŁAWIU tradycyjnie odbędzie się on we Wrocławiu zaś zbiórka na rynku pod pręgierzem: Termin: 17 grudnia 2005 Mam na dzieję że i tym razem pobijemy rekord uczestników! :D A oto lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO zapraszamy też pozostałych wrocławskich grafików!!! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Heheh wkońcu bo już Vorka męczyłem o meeting :D no to juz prosze mnie zapisać a data ktora mi pasuje to pierwsza sobota grudnia albo piąty grudnia :D Aha i własnie licze ze koledzy się teraz postarają i bedzie jakis bannerek max3d dla fotek :D P.S Vorek moze sie postarasz o newsa na głównej :D ;) Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 znajdźcie mi jakąś babcie albo ciocie we wrocku ...proszeeee :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 o newsa się będziemy starać jak już wszystko będzie ustalone :) Ja podam terminy tylko sprawdzę jak mam zajęcia :) Liczymy na Was ! :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 mnie równiez zapisać na liste :D, odpowiada mi kazda sobota, prócz pierwsza grudnia :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 odpada mi 1-4 grudnia ( szkolenie w warszawie ) ale pozniej wolny....tylko nie w tygodniu bo praca.. moze jakos 9-10 grudzien ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 ja kombinuje jak pojedzie więcej ludzi z okolic to zwiększają się szanse;] chyba można?;>:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 moje zdanie znacie . chcecie pic browary i gapic sie na dupy- to obojetnie gdzie. Chcecie naprawde pogadac o 3D (chetnie przy wodeczce lub browarkach) to kluby raczej odpadaja. Ostatnio bylo fajnie - na dworze, napoje i konkret rozmowy. Ewentualnie mozna sie potkac zaczybnajac na dworze i pogadac , popijajac, a potem sie wbic do klubu -to byloby najlepsze rowiązanie chyba. Tak czy siak wpiszcie mnie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 ok, ja sie postaram przełamac i przyjść pierwszy raz. Cały czas mam wrażenie, że jeszcze lamerem jestem w te klocki, ale co tam! Będę udawał, że kumam o czym gadacie a po paru browarkach może naprawdę zacznę to wszystko rozumieć;) dopiszcie mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 no super Kannu_, a co do pleneru to był udany, to prawda ! :D, a z tą vódeczką to po popieram, tylko nie chce znowu nietrzezwo z bratem biec na peksa :p ( asblaze i kannu wiedzą o co chodzi ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 hzhz dałem już ciała tyle razy że nie mogę więcej ;] jak termin będzie pasować to na bank z Opola się przyturlam :> może ktoś jeszcze ode mnie chciałby się wybrać? byłoby raźniej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 tzn tak , panowie,,, mamy prawie grudzien.. wedlug mnie plener odpada.. popic na zimnym to jest tak nie ekonomicznie :D dnie nastepne spedzimy w lozkach nie mogac sie ruszac i mowic... ja mam taka propozycje.... spotkac sie np na bilardzie... bylem ostatnio w klubie(nazwy nie pamietam ) ale to jest pod "wroclawskim manhatanem" tj te takie wiezowce na grunwaldzie jakby kto nie wiedzial.. i tam jest wlasnie taka o knajpeczka... duzo stolow do gry ( 10 pln godzina )( czy jakos tak ) leci sobie w tle muzyczka,, nikt sie nie wydziera nikt nie skacze i wymahuje bialymi rekawiczkami przed oczami.. jest czill klimacik.. i pogadac mozna, i sie napic i pograc w bilardzik... taka moja propozycja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 ja proponuje zrobic gdzies pokaz a.g.f.y. przy okazji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Barcisz w którym miejscu jest ten klubik?? mówisz o Alibi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 NIE :D CO TY TWEETY :D . tak nie umiem powiedziec z pamieci adresu... ale wiem wizualnie gdzie to... dowiem sie adres na jutro EDIT 1 http://lawryn.neostrada.pl/bilard.bmp jakos tu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Barcisz, na co ja patrzę?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 dżizas. gdzie to jest?! :D nie wiem czy bilard jest odpowiednim pomysłem, ale to wy decydujecie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Jak uda się zmajstrować ekipę z bryczką z Warszawy, to jadę na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 No Panowie warszawiacy! Zapraszamy do nas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Mi pasuje każdy nieświąteczny weekend w grudniu. Plener to nienajlepszy pomysł o tej porze roku. Proponuję knajpkę w której do się wypić piwko i spokojnie porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 nadeszla chwila zeby super oka na liscie tez byla :D jak wiadomo termin dla mnie ŁOTEWA kamerki nie biore z gory mowie, bo zadnych montazy sie nie doczekalem do tej pory, Ja jestem z kannu mozna zrobic szybki plenerek wudzitsowy na rozgrzewke, knajpa srajpa i tak bedziemy bujac od jednej do drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 hemmm taka knajpka to "Salvator" mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ...ewentualnie "Klawiaturka"[stare Nie ma mocnych] klimaty sie pozmienialy ale tez daje rade mimo jaskrawych kolorkow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 jak dlamnie salvador to git jest to najblizsza kanjpa z mojej chaty jakies 200m nie cale, tylko problem jest z miejscami na weekend a i cicho wcale nie jest bo na weekendy jak puszcza muze to sie gadac nie da bo wszedzie sa glosniki i male pomieszczenie dosyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 bo chodzi o to , zeby wiedzieć, czego sie chce. nie ma sie co oszukiwac - w klubach podobnych do tych przy ruskiej nie pogada sie. Napewno zabawa byłaby przednia, ale gadać mozna tylko na ucho :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 No ja bym polecał spotkac się troszke wczesniej, bo na ostatnim się szybko ciemno zrobiło a teraz to juz grudzien więc.... A co do plenerka jak sie szybciej zorganizujemy to ja jestem zaaa !! Bo ostatnio było super, mozna było sobie pogadac o 3d ! Aha i musimy wpasc jeszcze do "Kotłowni" bo było super !!! :D Pozdr i czekam na jakieś daty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 hemmm taka knajpka to "Salvator" mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ... nom, jestem za ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 "mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ...: - bardo to do mnie przemawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 heeheeh Wrocławiaki to lubią się pobawić ;) Pewnie też wpadne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Hehhe Asblaze nie tylko Wrocławiaki :D JG Też będzie :D !!!! Ps moze ustalmy już jakies daty ? Mi odpowiadają każde soboty po 5 grudnia :D Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 jeśli będzie na początku grudnia, to pod 6-tym, bo 6-tego mam kolokwium. może weekend 10-11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 hoho! ileż chętnych tutaj jest. aż mi się klawiatura zagrzała :D pierwszy post zaktualizowany. niestety jest problem z ankietą, więc wrzucę ją dopiero wieczorem jak pogadam z Leru. :] Powstaje też standardowe pytanie o aparaty :) Ze swej strony obiecuję zabrać cyfrzaka. Kto jeszcze?? co do prozpozycji kannu nt pleneru: odpada bo cholernie zimno się robi po zmierzchu. w sumie to przejdę się w przyszłym tygodniu do tego "Salvatora" i zobaczę jak tam jest. może niech ktoś sprawdzi "Mleczarnię" i jak to jest z rezerwacją stolików? Jeśli znacie jakieś inne puby typowe do rozmowy, orientować się od razu jak jest z rezerwacją. Jak tylko się terminy wyklarują ustalimy knajpę z góry i zarezerwujemy miejsca. Wszystko to po to by nie było wałków z miejscami dla tak licznej ekipy. Orientujcie się o miejsca dla co najmniej 10 osób. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 spoko, ja sprawdzę mleczarnię, mam blisko z pracy. Co do aparatu to mój Zenit odszedł w zaświaty, przynajmniej migawka, może jeszcze się uda uratować ale raczej nie do zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Jestem za salvatorem [smieszne kible maja]. Tweety edytowac pierwszy post!!! RAUS!!! :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 fafnuchte polonisze banditen!! nie doszcz sze zakladam wontek to jeszcze sze mnie odgraszajom!!! wo ist meine schmeisser?! :D :D Vorek: współczuję :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 likend odpada dla mnie, w niedziele jest agnostic front w w-z, a moze sie wbije na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Agnostic FRONT ten z USA?? haha fuck a widziales ich teledyski :D Aha co do salvadora - moge powiedziec jako czesty bywalec ze ciezko tam bedzie usiasc grupa 10 osobowa i tak czy siak jest dosc glosno tam w weekendy, ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Byłem dzisiaj w Mleczarni. Nie ma problemu z rezerwacją stolików, tylko jeżeli na weekend to najlepiej zgłosić na początku tygodnia, no i cytuję "lepiej niech jedna osoba przyjdzie wcześniej żeby krzesełek pilnować" :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Ja też sie piszę na zlocik ale po 7 grudnia. Jak coś to mogę zarezerwować miejsca w Prac-offni. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 ja bede jutro sie zapisac na kursy, reszte dnia mam wolna :) aha powiem na przyszlosc jak kogos to obchodzi, kursy bede mial co sobote od 8.30 do 11.30 wiec potem mozna sie spotkac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 ...ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero ostatnio bywałem w fuzonie i wydaje mi się że właziłem tam już ok godziny 20, ale to trzeba jeszcze sprawdzić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 Agnostic FRONT ten z USA?? haha fuck a widziales ich teledyski :D Aha co do salvadora - moge powiedziec jako czesty bywalec ze ciezko tam bedzie usiasc grupa 10 osobowa i tak czy siak jest dosc glosno tam w weekendy, ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero a więc to na Twoich barkach spoczywa obowiązek rezerwacji miejsc w Fuzonie :) tobi_k: cóż mogę powiedzieć... PracOFnia brzmi pozytywnie. :) kome: super :) A oto uzupełniona lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO Aż nie wierzę! 18 zlotowiczów?? Ciekawe ilu przyjdzie? :D Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 cool a ja znowu na liscie bezwiednie :) hemm jak czo to moze aparat przyniose :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 niestety nie kojarze tego kikuta przy ktorym mamy sie spotkac :) jakies wieksze foto? jutro bede wiedzial od kiedy dokladnie mam kursy wiec dokladnie sie umowimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 kome ten kikut to pręgierz jest. symbol miasta Festung Breslau! ech ta dzisiejsza młodzież ;) rowr: bezwarunkowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 mozecie mnie dopisac, puki co jeszcze nie na 100% ale bede sie staral- wszystko zalezy od terminu spotkania. za duzo nas :P nie wiem gdzie my sie pomiescimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 kome - zawsze możesz kogoś spytać, któredy do pregierza. jak znajdziesz choć jedną osobe, która nie bedzie wiedziała co to jest, to stawiam ci browara :) tu masz większe foto: http://www.ib.pwr.wroc.pl/tonowak/fotografie/wroclaw_02a.jpg a to nasz ostatni zlot :D:D http://www.siemens-senioren-dortmund.de/Library/Polen-607.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 lista zaktualizowana :) dzisiaj postaram się dodać sondę z terminami. pytanie w publikę: kto może druknąć banner na dużym formacie? ja niestety odpadam. za dużo osób się tym zajmuje i ciężko mi będzie przemycić w kolejkę logo max3d.pl :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 niestety nie kojarze tego kikuta przy ktorym mamy sie spotkac :) j buahahahahaha kikut smieszna nazwa :D jak dojdziesz do rynku to "kikuta" zobaczysz :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 kurde ile razy tam byłem tez go nie widziałem;] to pewnie pzrez upojenie alkoholowe;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Ten kikut jest trudny do zauważenia ;) jak ostatnio byłem to nie wiedziałem ze to pręgierz ;p Dopiero Razor wytłumaczył mi o co w nim chodziło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi