Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Zamieszczam taka oto prace nie jest to cos nadzwyczajnego:). pracowalem nad tym ogólnie z 5h. Pozdrawiam :)

wzeknowa3ah.th.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ha bardzo mi sie podoba ! Wygląda jakby miała byc z tego jakaś makieta !! Bardzo fajne :D

Napisano

calkiem ładnie , ale nalegał bym abys pracował dalej i wymodelował pare zeczy , kompletując je w tym wątku , po zestawieniu wyszla by ciekawa praca

Napisano

proste i bardzo przyjemne ;)... tak jak napisal marcin... dorob kilka rzeczy i bedziesz mogl grac w wirtualnego warhammera hehe ;)...

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzieki za wypowiedzi. postaram sie dorobic jescze jakies figurki i zrobic taką małą makiete :)

Napisano

bardzo ładna pracka, tylko ze troszke za pusto, zrób jak mówią powyzej a bedzie naprawde ładna i przyjemna scenka :)

Napisano

Ładnie :) Ładne światło i wogule...

tylko prosiłbym o jakąś bardziej zróżnicowaną teksturkę drewna, bo tak wygląda po maxie monotonnie.

pozdrawiam :)

Napisano

no bardzo ładnie, ja bym to widział w bardziej sztucznych shaderach plastik przypominających i mocniejszym detalu tekstur ale takie też ładne

Napisano

Sympatyczne, tylko materialy do porawy; albo plastik, ale wtedy podkreśl, że plastik, albo drewno i wówczas popraw teksturę. Nigdy zadna deska nie wygląda tak samo jak pozostałe.

Napisano

Popieram Marcina, praca powinna się rozwijać nie możesz tego tak zostawić. W tym jednym wozie widać potencjał na większą scenę utrzymaną w takim figurkowym klimaciku. A sam wozik jest już bardzo fajowy :)

Napisano

bardzo mi sie podoba ! Ale niezostawiaj tego tak . (moze jakis kon:)

Napisano
  • Autor

All - Dzieki za wypowiedzi

Soad - Trawka to zwykly plane z nalożona mapą i bumpem + dodany modyfikator VrayDisplacement

Napisano

a mi sie podoba, a na malych figurkach prawie wszystko sie powtarza a farbami wodnymi jak ladnie sie pomaluje na 2-3 warstwy to jak drewno prawdziwe wyglada :)

Napisano
  • Autor

Popracuje jak zobacze końcowy efekt makietki. bo moze tego nie bedzie widac

Napisano

przeciez to sa figurki ja wyciagnalem swoj wóz z WH i tam co drugi element jest taki sam i sie powtarza wiec sie tym nie przejmoj :)

Napisano

taka sugestion do liny wywal to co masz i osobno wymodeluj tylko kawałek który zwisa a reszte albo w zb albo posiedź troche nad vertexami tak by wyglądało jak masowo produkowana plastikowa tandeta

Napisano

jeżeli to ma być rzeczywiście makieta to jest ok - nawet dobrze jak tekstury się powtarzają, ale jeżeli masz zamiar potem przerobić to na jakąś scenkę to lepiej troszkę popracuj nad teksturami, pozdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.