maras Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Witam! Model budynku miałem zrobiony jeszcze na wakacjach, więc teraz to miało być tak na szybko dobranie materiałów i ustawienie oświetlenia a i tak zajeło mi to 3 dni zabawy. Tytuł tajemniczy, rozwiązaniem zagadki jest budynek:) Niestety dokonać mogą tego ludziki z Wrocka lub dobrze go znający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 sztucznie wyląda ale jest w tym to coś co przyciąga :) podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Wydaje mi się że mgła i roślinki na dole kadru odejmują realizmu pracy, bump na ścianie też średnio udany no i przydało by się kilka efektów atmosferycznych. Ale ogólny klimat, pomysł, kolorki i kopozycja bardzo ciekawe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 eee tam bardzo fajnnie wyglada :) ma bledy ale kazda praca je ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Praca jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Bardzo fajna scenka !! Jedynie to troszke sztucznie ale to niewazne ;) Super super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 SUPER, pierwsza klasa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 9/10, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Bardzo fajna praca, a zagadka tez mila, szkoda ze nie jestem z tego miasta wkorym jest budynek, ale coz, jakbym strzelal to bym powiedzial ze to dom starcow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Fajny klimat, światło i kolorystyka, model budynku też dokładny, bardzo mi się podoba: od 1/4 w górę obrazka 9/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 heh. Jestem z Wrocka, znam to miasto ale budynku nie poznaję :] ogólnie popieram zdanie kolegi Vorka. od siebie dodam, że tak czystych szyb to nawet u mnie w bloku nie ma (a tam jeszcze są dzieci). za klimat i pomysł: 7/10 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_marchew Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Świetna kolorystyka. Szkoda tylko, ze materiał na ścianie jakiś taki dziwny. Bump za duży. Ale to tylko szczegół, ogólnie klimat fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 ladnie mnie sie kojarzy to z tym obrosnietym budynkiem kolo urzedu miasta jakies muzeum, czy cos w tym stylu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 dobra widze że zagadka was przerosła:) odpowiedź brzmi: taram taram taram... Wrocławski Teatr Lalek, widok od strony parku. Teraz się zacznie że on tak nie wyglada itd, hehe Dziekuje wszystkim za komentarze. Szyby faktycznie wyszło lamersko, bump zamierzony, miało być mocno zniszczone i przeżarte przez kwaśny deszcz:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 mi sie podoba tylko malo realistyczne teksturki, ale ogolnie bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 fajna kolorystyka, niebo i roslinki tez fajne, ale szyby do kity i ten bump na murze rzeczywiscie troche przesadzony. ogolnie bardzo pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 No praca fajowa. Ma klimat...(tylko nie bardzo rozumiem jakie jest powiązanie z tytułem pracy ale nie ważne:P) Ogólnie wszystko spoko. Pozdro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 pracka ma duży potencjał, ale nie wykorzystany, niestety. Za duży bump, słaba szata roslinna, No i sam model domu mało szczegółowy. Ale klimat ma i to genialny, nawet załapałem o co chodzi z tym tytułem pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 heh, chyba też zrozumiałem tytuł pracki mimo mojej ledwo zdanej matury z polskiego :P co do pracki to faktycznie nie jest zbytnio realistyczna, ale ma klimacik. w zasadzie większość wad już wymienili inni. dodam tylko że bardzo fajna kolorystyka, oświetlenie i ciekawe niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Piękny widok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi