Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Model budynku miałem zrobiony jeszcze na wakacjach, więc teraz to miało być tak na szybko dobranie materiałów i ustawienie oświetlenia a i tak zajeło mi to 3 dni zabawy.

Tytuł tajemniczy, rozwiązaniem zagadki jest budynek:)

Niestety dokonać mogą tego ludziki z Wrocka lub dobrze go znający.

gwdd1_m.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Wydaje mi się że mgła i roślinki na dole kadru odejmują realizmu pracy, bump na ścianie też średnio udany no i przydało by się kilka efektów atmosferycznych. Ale ogólny klimat, pomysł, kolorki i kopozycja bardzo ciekawe.

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo fajna praca, a zagadka tez mila, szkoda ze nie jestem z tego miasta wkorym jest budynek, ale coz, jakbym strzelal to bym powiedzial ze to dom starcow :)

Napisano

Fajny klimat, światło i kolorystyka, model budynku też dokładny, bardzo mi się podoba:

od 1/4 w górę obrazka 9/10 :)

Napisano

heh. Jestem z Wrocka, znam to miasto ale budynku nie poznaję :]

ogólnie popieram zdanie kolegi Vorka. od siebie dodam, że tak czystych szyb to nawet u mnie w bloku nie ma (a tam jeszcze są dzieci).

za klimat i pomysł: 7/10

Pozdrawiam

Napisano

dobra widze że zagadka was przerosła:)

odpowiedź brzmi: taram taram taram... Wrocławski Teatr Lalek, widok od strony parku.

Teraz się zacznie że on tak nie wyglada itd, hehe

Dziekuje wszystkim za komentarze. Szyby faktycznie wyszło lamersko, bump zamierzony, miało być mocno zniszczone i przeżarte przez kwaśny deszcz:)

Pozdrawiam!

Napisano

No praca fajowa. Ma klimat...(tylko nie bardzo rozumiem jakie jest powiązanie z tytułem pracy ale nie ważne:P)

Ogólnie wszystko spoko. Pozdro:D

Napisano

pracka ma duży potencjał, ale nie wykorzystany, niestety. Za duży bump, słaba szata roslinna, No i sam model domu mało szczegółowy. Ale klimat ma i to genialny, nawet załapałem o co chodzi z tym tytułem pracki.

Napisano

heh, chyba też zrozumiałem tytuł pracki mimo mojej ledwo zdanej matury z polskiego :P

co do pracki to faktycznie nie jest zbytnio realistyczna, ale ma klimacik. w zasadzie większość wad już wymienili inni. dodam tylko że bardzo fajna kolorystyka, oświetlenie i ciekawe niebo

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności