Ania Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 nowy koncept: będzie straszliwa bestia i przestraszone niewinne dziewczę.
Simple_man Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 No wreszcie. Już myślałem, że nasza droga Ania się nie przyłączy :)
miwt Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 hehe ah te owlosione rece mezczyzn:D..dyskryminiacja:D...a tak na powaznie...to ciekawy kontrast..zobaczmy jak wyjdzie:) zycze powowdzenia
Ania Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Napisano 26 Grudzień 2005 i trochę ręki na szybko jaka tam dyskryminacja, chciałabym mieć owłosioną ręke, to by mi nie było tak zimno.
JmTm00 Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 hmm....a jakby tak pokazac (nie to zeby cos) reke faceta jako to "piekna"?...od razu facet to ten "bestia"...
Ania Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Napisano 26 Grudzień 2005 można ale te fałdki na knykciach tak nie zostaną, nie bijcie mnie za te knykcie. jmtm - faceci to są bestie, wiem z doświadczenia. oprócz tego jak zrobię owłosioną kobiecą ręke i gładką facecią rękę, to będzie jak gej z babcią, myślę że dziwnie by wyglądało. robiłam też już obrazki z kobietą jako bestią, więc mi proszę nie narzekać.
Leru Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Ania -> witam w Bitwie :) powodzenia życzę, pamiętaj, że w tej rozgrywce można tylko jeden raz startować
Ania Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Napisano 26 Grudzień 2005 można tylko raz startować, czy można na końcu (do oceny) tylko jedną pracę mieć? myślałam że dopiero przy ocenie.
arturros Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 piekna kobieca reka Ci wyszla:] na co ona cierpi ze tak wyglada??:P powodzenia:):)
Master Kiełbaster Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 uszczelki wokół kostek ? :] będziesz musiała ją mocno owłosić :P
Ania Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 ech, przeciez pisalam ze tak nie zostanie. jednak chyba owłoszę mocno obie ręce.
JmTm00 Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 imo troszke dlon "leci" w kierunku malego palca, ze w sensie zwichnieta jakby, ale tam przy paznokciach fajnie wyglada...aa ale to pewnie juz sama wiesz ;) palce sie powinny zawezac ku paznokciom a u Ciebie mam wazenie ze jest na odwrot...taa, sie madruje pedrak jeden a mnie tez dlonie czekaja ;D
Koniu_PL Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 IMO kciuk jest trochę za gruby, może te na łączeniach palców zrób trochę węższe, bo wyglądaja, jakby były jakieś koślawe... Powodzenia w bitwie życzę ;)
Ania Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 druga uch nie wychodzą mi te ręce, pewnie dlatego że moje własne ciut koślawe. jmtm.. moje palce się nie zwężają w stronę paznokci, ale miałam już kiedyś dyskusje na ten temat z Salvatorem... pewnie jednak ja jestem wyjątkiem a nie on. jeszcze trochę poprzeciągam wertexy zanim pójdę dalej.
muody Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 o dłoni bestii: *ręka (poza dłonią) dziwnie płaska *nienaturalne paznokcie *okolice stawów jak posklejane nie wiem czy to Ci pomoże jakoś, mam nadzieję :) powodzenia
Paper_nr1 Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Jak dla mnie bomba:). Sam właśnie próbuję zrobić rękę ale mi takie zgrabna nie wychodzi :) Jedno ale. Wydaje mi się, że palec wskazujący w męskiej dłoni jest troszke za gruby, ale to może moje zwidy :)
polka dot Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 teraz to nie wiem która ręka jest bestii :)
bojar Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Witam nom temat dramatyczny i z uczuciem :) co do ręki kobiety stawy sa za duze wyglada jakby pracowala od wielu lat a powinna byc piekna i powabna aby powtal kontrast bestji i jej :) pozdrawiam
Vetis Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 a ja myslalem ze ta 1 reka jest bestii :( a co do duzej lapy to: - kciuk jest jakis krzwy - te linie "zycia, szczescia i pomyslnosci" sa chyba ryte gwozdziem - i paluchy sa zbyt pudelkowate ... takie toporem ciosane pomysl 1-sz klasa pzdr.
OMAM Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Aniu pomysł dobry i prosty. niestety takie projekty zabierają mnustwo czasy bo nie tolerują fałszu.Jednym słowem będziemy oczekiwać perfekcji w wykonaniu a nawet nad interpretacji, szczegulnie w tworzeniu dłoni kobiety. Palce w kształcie powinny przypominać z wężający się walec kobiece dłonie są mniej wyraziście zbudowane, bardziej suptelnie.
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 pomysł jest ciekawy, ale wcale nie jest prosty ( no chyba ze korzysta się z pluginów co tworzą ręce ). Anię czeka dużo pracy bo narazie ręce są zbyt liniowe, ale sądzę , że to będzie poprawione, jak na Anię to praca będzie pewnie super:) pozdrawiam
Ania Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 zmiana konceptu, będzie bardziej przyziemnie i bardziej na moje umiejętności, bo te ręce to mnie jednak przerastają, oraz brakuje mi dla nich entuzjazmu. nowy koncept: będzie straszliwa krwiopijcza bestia i przestraszone niewinne dziewczę.
dariusz Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 a mogło być tak oryginalnie....:( będzie straszliwa krwiopijcza bestia ta jest raczej śmieszna:)
Ania Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 śmieszna? obrażasz moją bestię. ona przyjdzie po ciebie, zobaczysz. chyba zrobie coś na rodzaj komiksu, krwiopijcza bestia skądś wyskakuje, piękna mdleje, bestia zdezorientowana próbóje cucić.
dariusz Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 teraz to jest najlepszy pomysl w tej bitwie:) powodzenia
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 no fajny potworek się tu szykuje powodzenia życzę
thorgal Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 a nie lepiej zeby bestia zemdlala a piekna probowala cucic?
Shogun 3D Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Albo oboje na swój widok mdleją, przyjeżdża policja i oboje pałuje za zakłócanie porządku na forum...
Ania Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 dorzucam piękną, głowę chyba zrobię na nowo bo dziwnie wyszło wiem że nogi krzywe, ale to dlatego że jej się kolana trzęsą ze strachu. thorgal, zastanowię się nad tym, też dobre.
arturros Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 ale ona musi sie bac:) tamta glowa bardziej mnie przekonywala;) te usta mniammmmm:P
dariusz Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 fajne łokcie, chyba sie zakochałem:* wyglada jak by miała męską klate:)
hkropinski Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 heh... śmiesznie... czekam na update'y, pozdr
JmTm00 Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 hehe japa jak z mapetów:D mam nadzieje ze caly klimat rowniez. Podoba mi sie. Pozdrawiam
Vetis Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 ! e czemu ty tyle komentow a u mnie pusto :( Ania - niezle dziwactwo, taka laska dla plastuśia
piotrek Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 hmm, a ja takie przyziemne pytanie zadam - co za soft?
Ania Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 mintrill - wings, ale renderować będę chyba w maksie
JmTm00 Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 niee no kobito ile ty masz lat? (ach, sorki nie pyta sie ;) widze ze wszelkiej masci fraglesy, smerfy i inne mapeciatka nie sa Ci obce :D bardzo fajnie! Zeby nie bylo tak ach i och to np. butki panienki to...sama chyba wiesz. Mysle ze jest (no...bedzie) bardzo pozytywny klimacik!. Kip it goin! Pozdrawiam
KoMic Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 mi szczerze mowiac niepodoba sie kobitka, jakas taka dziwna, nie, zupelnie mi sie niepodoba, za to potworek moze byc, calkiem przytulasny: ]hehe pozdrawiam :]
Ania Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 jmtm, mam dwadzieścia lat, ale przestałam rosnąć w ósmej klasie podstawówki (pamiętam bo nas mierzyli), i psychicznie od tego czasu też już się nie rozwijałam. kobitka już raczej taka zostanie jak teraz, głowę ponownie zmieniłam, buty też, dzięki za uwagi. tekstury oczywiście robocze, będą inne.
kannu Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 psychicznie od tego czasu też już się nie rozwijałam. to tak , jak ja :D mi ta stylistyka odpowiada jak najbardziej :). Jakiego softu uzywasz ?- na maxie lecisz ? Bede tu zagladać , powodzenia Aniu :)
Ania Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 modeling w wingsie, render w maksie z vrayem.
dariusz Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 vertex color??? nice, podoba mi sie:) ta pani jest bardzo opalona...
thorgal Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 babecznia jest niczego sobie ;) moze sie i nie znam na grafice 3d ale mi sie podoba..
Ania Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Napisano 16 Styczeń 2006 update - kości im dałam i zaczełam ustawiać pozycje (tylko kośćmi na razie, jeszcze poprawię model w pozycji) sory za kompresje
Rekomendowane odpowiedzi