Vetis Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Scena przedstawiac wielka i tlusta poczware o ziemisto-kamiennej skorze w pozycji horyzontalnej, o owego stwora oparta bedzie (mozna powiedziec siedaca na łbie bestii) tytulowa piekna. Kobieta niby to niewinna lecz wojowniczka. Tlem bedzie las, nieco rozswietlony a czesciowo pograzony w mroku... . Ponizej zalaczam szybki szkic na ktorym ani piekna nie jest piekna, ani bestia nie jest bestia, ale jakotaki poglad bedzie .... http://158.75.102.2/~rebel/uzytkownicy/Vetis_files/inne/WIP/bitwa_10/concept.jpg i taki szkic przedstawiajacy bestie :) http://158.75.102.2/~rebel/uzytkownicy/Vetis_files/inne/WIP/bitwa_10/concept-bestia.jpg last update: pozdr. Vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 fajny stworek, szczególnie łeb :) powodzenia Vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masha Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Jaki rozkoszny :D pyszczek ma przesłodki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 miniupdate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 no muszę przyznać, że fajnie wychodzi, ale jeszcze za mało do oceniania... W jakim programie robisz? Ps. powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 3dsmax oczywiscie, potem moze zbrush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Vetis -> no w końcu jesteś :) witam serdecznie i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 kolejny maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 czemu mam tak malo komentarzy ? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 bardzo ciekawa facjata - rogi też będziesz robił, czy pozostawisz takie "uszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Ładny ten brzydal :p Rogi byłyby dobre, ale może takie wzdłuż kręgosłupa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 nie rogow nie bedzie, te uszy zostaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 noo gacek ladny jest ;) tylko ladny w sensie model ladny i ladny ze nie bestia...no chyba ze kobitka bedzie baardzo ladna ;)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 siateczke poprosze ;) bardzo fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 siateczke wieczoram wrzuce, a teraz zeby znow byc na 1 stronie bestia z profilu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 oo fajny, czekajce kto mial takie uszy, eee no nie pamietam.. ale modelik ladny, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 slodkie ^.^ ale ma lekki skurcz mięśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 obiecana siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 WOW swietny model dzieki za siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Nom extra jest... Kurczę... :] Może weź te nogi trochę zegnij na zewnątrz, bo inaczej to musiałby mieć troche kości mocne bardzo, bo by się nie utrzymał w takiej pozie ;] W każdym razie siateczka jest piękna. Fajowe ;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Niezły model z tego stwora, ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 ehh tylko pozazdroscic, potworka piekna sztuka, hehe znaczy sie paskudna: ], choc troche koncept tylnej czesci mi nie lezy, sam nie wiem czego mi brakuje, jak bys dal ogon to wygladalo by to jak szczur, wiec tez nie bardzo: ] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 super model, fajnie wygląda, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 ciekaw jestem efektu końcowego - jak na razie modeling stworka na 5+ . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 i dzis wrzuce takie cos (model na jakies 2k poly + ms) jak skoncze calosc to bede zageszczac siatke i dodawac detale: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Model cudny :) ale przez ta kolorystyke przypomina mi plakat z pchla, ktory wisi u znajomego weterynarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Czesc, ladna facjata. Bedzie wymagala ladnych tekstur, niech straszy! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 2k? hehe az ciezko uwierzyc, moje kwadraty maja kolo 1,5: ], pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 uwielbiam dbalosc o szczegoly w zakresie miesni;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 jej... aż ciężko uwierzyć że to tylko 2k poly bo model super, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 hmmmm ale przeciez to ma 2k + ms a bez ms'a by napewno byly kwadraty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 2080poly, 4002trisy a 16324trisy po dodaniu ms i kwadraty na zyczenie (bez ms, only smooth):] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Dziwnie tylko komponuje się ta głowa z tułowiem:) Ale ogólnie super czekam na łapy i puszysty ogonek;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Może troszeczkę więcej zwisającej skóry na gardle. Albo i nie, zreszta nie wiem, a model mi sie i tak podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2006 zeby nie bylo ze nic nie robie - wstep do pani pieknej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 niezle, bardzo podobna do jolie :P, ladne sa te zapiekanki... ale brak w nich opcióka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 pani ma trochę ziemniakowatą twarz, zwłaszcza podbródek, przy czym muszę dodać że prawdziwa pani Jolie też mi się średnio podoba właśnie z tego powodu, więc jeśli ma wyglądać jak Jolie to jest dobrze. stworek bardzo fajny, będzie owłosiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Vetis -> modelik bestii fajny lecz jego przednie łapy są IMHO za małe (a konkretnie umięśnienie). Widać, że jest to postać masywna zatem mięśnie powinny być raczej dużo większe. Te kończyny też jakby poprostu wystawały z tułowia zamiast się z nim ładnie komponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 to jest pani? nigdy bym sie nie skapnął. moze z dlugimi wlosami bedzie lepiej wyglądac, ale IMO juz po takim modelu powinno dac sie rozpoznac płeć, a jak dla mnie to na razie bardziej wygląda na faceta. co nie zmienia faktu, że głowa jako głowa jest bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 zajeb**** usta!! i nos!! jak zwykle prosze o siatke!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Glowa przesliczna!! Nie wiem czy wzorowales sie na Jolie, ale mam pare zastrzezen/uwag. Bardziej bym wydobyl linie kosci policzkowej, bo takie pucki zrobiles troche. I moze udelikatnij brode bo taka mocna, meska jest teraz. Usta sa zajebonzo, podpisuje sie pod nielotem z prosba o siateczke:] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 rzuchwa troszkę rozchodzi się z abardzo na boki i chyba grode przydałoby sie zrobić bardziej czubatą - poza tym wygląda bardzo imponująco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2006 mały lifting:) dzieki za krytyke uwzglednie wszystkie komenty i siatka na zyczenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Vetis znowu w akcji :) dobrze wiedziec :P, lubie towje pracki :) czekam z niecierpliwoscia :) na updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 usta ładne ... podbródek też ciekawy ale nosek i oczka według mnie do poprawy. PS: może ci się przyda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 stwor: ciekawy koncept, jak narazie nie skonczony wiec malo moge powiedziec, z tego co jest to mi sie podoba. andgelina j: dobre, chyba luk briowy troche za szeroki. pozatym masz problem z topologia wokol ust, to by sie trudno animowalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 maly update: siatka updatowana powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 witam cos mi to ucho tak leci do tylu i go gory chyba troszke ale za to usta z profilu pociągające:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Ma chyba za plaskie i zbyt obwisle policzki co powoduje ze ma wylupiaste oczy. wydaje sie taka ...stara. Ale juz widac poprawe! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Staro wygląda, bym wygładził ją trochę, to by ładniejsza była, o uchu nie bede wspominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi