Napisano 14 Wrzesień 200618 l Ej tam :> na chemii bylo wesolo, szczegolnie w drugim polroczu 3kl - totalny luz, bo nauczycielka siedziala tylko z ucznami, ktorzy chemie zdawali, no ale... Epitety ladne lataly ;] No i tez nie zapomne jednego motywu z chemii - 13 czerwca 2004r, wystawianie ocen, a pani od chemii mowi do mnie: 'te, szymula, ja nie wiem czy ty wiesz, ale ci bania wychodzi' xDDDDDDDDDDD {dobrze, ze mnie poinformowala miesiac przed wystawianiem ocen ;]}
Napisano 14 Wrzesień 200618 l S.T.O.R.M Olie moje oczy dobrze widzą , a napewno dobrze widzą bo wzrok mam sokoli to napisałeś :To może ja pokażę siebie i moją brykę Na szczęście nie za dużo widać. więc można uznac, że Twoja. Illy ja byłam w sierpniu w gdyni i nie widziałam :( szkoda...
Napisano 14 Wrzesień 200618 l ale skoro nie z dużo widać to pewnie jest to to kombi po lewej ;)) bo vipera o widać całego :P
Napisano 14 Wrzesień 200618 l S.T.O.R.M Olie moje oczy dobrze widzą , a napewno dobrze widzą bo wzrok mam sokoli to napisałeś :To może ja pokażę siebie i moją brykę Na szczęście nie za dużo widać. więc można uznac, że Twoja. OMG. Źle napisałem:/. Miało być "moja". Po drugie stoję na zewnątrz. I widać gdzieś kluczyki do niego?:) Jakbym stał obok lotniskowca to też by znaczyło, że jest mój?:) fikołek, jakie kombi? Taki wyjadacz i na vana mówi kombi:P A ja nie jestem taki ładny jak ten Viper? ;*
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Lotniskowiec to co innego:) a co do kluczyków to ja swoje nosze w kieszeni :) nie bede się chwalic marka samochodu... Hmm wszyscy sie chwalą tutaj swoimi fotkami z dziewczynami. Może ja i swoją pokaże z 2gą połową...
Napisano 14 Wrzesień 200618 l PAINbringer, niezly drech z Ciebie moglby byc... a nie wazne .... ps. i tak Cie wczesniej widzialem, pozdro.
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Wszyscy organizuja zloty to my tez!!:D odbył sie miniaturowy zlot 3D w Kielcach...uczestnikami byli Pionier i Kliment...było fajnie tylko krótko. zdjecia z maxowania http://www.mm.pl/~kliment/pioniu_i_klimciu.jpg http://www.mm.pl/~kliment/pionier_i_ja.jpg
Napisano 17 Wrzesień 200618 l hehe, rewelka :D Swego czasu dawałem do web-artu stronkę dla Parku Przygody "Skalisko" w Złotym Stoku (http://www.skalisko.eu. Dzisiaj miałem okazję osobiście tego doświadczyć :) Polecam serdecznie wszystkim, niesamowita sprawa. reszta fotek (ja i brat) na http://www.octavo.webd.pl/skalisko Naprawdę warto się tam wybrać. Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200618 l dla prawdziwego grafika to nie jest już małe ekstrime tylko imposible ekstrime ;)) pobawiłbym sie na takim placu zabaw ;))
Napisano 17 Wrzesień 200618 l jakie extreme, leciutko wszystko idzie, ale pomęczyć się nieco trzeba :)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Hmm wszyscy sie chwalą tutaj swoimi fotkami z dziewczynami. Może ja i swoją pokaże z 2gą połową... no dawaj dawaj ;) Vorek : Oo widze że oświerlenie opanowałeś do perfekcji :D już prawie realistyczny render ;) osobiście też lubię takie laski.. :) i fajnie jak by był rower :rolleyes:
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Knysha i "zielone pluca" Wroclawia w tle ;] - przyjechal i juz po dachach lazi cholernik ;P {ale przynajmniej mam stancje i jest git ;>}
Napisano 17 Wrzesień 200618 l i dlatego amerykańce przyjeżdżają np do łodzi filmy kręcić bo zapuszczone ruiny w środku miasta już tam są :) i nie trzeba kasy ładować w budowe czegoś takiego tylko za grosze wynająć ;))
Napisano 17 Wrzesień 200618 l właśnie takie miny się robi jak się wcześniej o zagryzce albo o popitce nie pomyśli :D
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Illy do twarzy ci w tym pomaranczku!!! ;) Powiedz szczerze, co zobaczyles, rachunek czy dopiero menu czytasz po chinsku??? :rolleyes: ha ha ha :D
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Vorek ale w fajnym miejscu byłes, Zazdroszcze ! Lubie takie klimaty :) Knysha ty też byłes w fajnym miejscu ale za takimi klimatami nie przepadam ;) Lepiej sie przyznaj ze chciałes skoczyc :D
Napisano 17 Wrzesień 200618 l illy pewnie zobaczył półmisek z dziwnymi owocami morza:D... a następnie rachunek. Ewentualnie jakiś szalony fan poprosił go o autograf;)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Tomuś co to fota skanerem pstryknieta? :P noo wroclaw piekne miasto... ;0
Napisano 17 Wrzesień 200618 l może być Pergola, nawet lepiej, tylko trzeba zwijać się przed wieczorem bo to "dzielnica złą sławą owiana"
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Deus - no zaczynam studia 2pazdziernika na DSWE > Media cyfrowe i komunikacja elektroniczna :], moj wspołlokator tez na tej samej specjalizacji, wiec git ;] pikSar - ja bede we Wro ok. 27-28 pazdziernika z gratami {ciuchy, komp itp} wiec jestem za browarkiem ;] edit: pytanie do wroclawiakow - rejony Kosciuszki/Komuny Paryskiej/Pradzynskiej sa bezpieczne? Tam wlasnie mam stancje i sie zastanawiam nad kupnem jakiegos kalasza albo bazooki ;]
Napisano 17 Wrzesień 200618 l i badz gotowy na to, ze beda Cie zaczepiac panie w bardzo krotkich spodniach mimo iz zimno na dworze :D
Napisano 17 Wrzesień 200618 l tweety - w sumie to mieszkam w takim odnowionym bloku {chyba jedyny normalnie wygladajacy na Pradzynskiej xDDDDD}, klatka z domofonem no i solidne drzwi z debu z zamkami Gerdy. Wystarczy? Tak cos mysle, ze pewno zmienie mieszkanie po miesiacu moze dwoch, bo troche dlugo na pl. Strzegomski sie jedzie - ok. 35-40min autobusem ;/ edit: badyl - juz cos tam do mnie jakis pan Henio {tak mowila do niego sprzedawczyni ;]} gadal jak stalem w sklepie, ale zlalem go i jakos sie zmieszal jak popatrzylem z byka na niego :D
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Deus nie wiem czy straszy, ale slyszalem ze tam gdzie mieszkam to z deka 'trojkat bermudzki' jest ;] - ale ja sie nie boje, 4 lata karate trenowalem, nawet szybko biegam no i kupilem sobie obronna palke teleskopowa ;]
Napisano 17 Wrzesień 200618 l podwale to raj, do rynku blisko, wezel komunikacyjny i wogle centrum.. podwale jest wporzo :P trzeba korzystac poki Lerciu nie widzi :)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l powiem tak nie jestem szerokiej postury ani przesadnie wysoki, a zdarzalo mi sie po podwalu i wogole w okolicach rynku chodzic o 4:00 nad ranem i jakos nigdy nie zostalem pobity/ograbiony/sponiewierany/ lub wszystko na raz. wogole tyle sie mowi o tej calej przemocy i wogole ale ja jakos nie doswiadczylem. raz tylko musialem uciekac w parku zachodnim :D
Napisano 17 Wrzesień 200618 l powiem tak nie jestem szerokiej postury ani przesadnie wysoki, a zdarzalo mi sie po podwalu i wogole w okolicach rynku chodzic o 4:00 nad ranem i jakos nigdy nie zostalem pobity/ograbiony/sponiewierany/ lub wszystko na raz. Hehe no ja w sobote rano o 6 wracalem z rynku i tez nikt nic sie nie czepial ;]
Napisano 18 Wrzesień 200618 l krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:) No nie daj się prosić:D Pochwal się nim:)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l http://www.mm.pl/~kliment/pionier_i_ja.jpg Wydało się! Kliment, to Władysław Frasyniuk! :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:) no to teraz tym bardziej pokaż ;) plzz nie daj sięprosić.. pogadaj z twoją połową :D i pewnie naszym znajomym :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l S.T.O.R.M. może Ty się najpierw pochwal swoja połową :) (jeśli ją posiadasz oczywiście). krzyhhh hmm zapytam czy moge ;) może się zgodzi :) to sie pochwalę.