Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ej tam :> na chemii bylo wesolo, szczegolnie w drugim polroczu 3kl - totalny luz, bo nauczycielka siedziala tylko z ucznami, ktorzy chemie zdawali, no ale... Epitety ladne lataly ;]

No i tez nie zapomne jednego motywu z chemii - 13 czerwca 2004r, wystawianie ocen, a pani od chemii mowi do mnie: 'te, szymula, ja nie wiem czy ty wiesz, ale ci bania wychodzi' xDDDDDDDDDDD {dobrze, ze mnie poinformowala miesiac przed wystawianiem ocen ;]}

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

S.T.O.R.M Olie moje oczy dobrze widzą , a napewno dobrze widzą bo wzrok mam sokoli to napisałeś :To może ja pokażę siebie i moją brykę Na szczęście nie za dużo widać. więc można uznac, że Twoja.

Illy ja byłam w sierpniu w gdyni i nie widziałam :( szkoda...

Napisano
S.T.O.R.M Olie moje oczy dobrze widzą , a napewno dobrze widzą bo wzrok mam sokoli to napisałeś :To może ja pokażę siebie i moją brykę Na szczęście nie za dużo widać. więc można uznac, że Twoja.

OMG. Źle napisałem:/. Miało być "moja". Po drugie stoję na zewnątrz. I widać gdzieś kluczyki do niego?:) Jakbym stał obok lotniskowca to też by znaczyło, że jest mój?:)

fikołek, jakie kombi? Taki wyjadacz i na vana mówi kombi:P

A ja nie jestem taki ładny jak ten Viper? ;*

Napisano

Lotniskowiec to co innego:) a co do kluczyków to ja swoje nosze w kieszeni :) nie bede się chwalic marka samochodu...

Hmm wszyscy sie chwalą tutaj swoimi fotkami z dziewczynami. Może ja i swoją pokaże z 2gą połową...

Napisano

hehe, rewelka :D

Swego czasu dawałem do web-artu stronkę dla Parku Przygody "Skalisko" w Złotym Stoku (http://www.skalisko.eu. Dzisiaj miałem okazję osobiście tego doświadczyć :) Polecam serdecznie wszystkim, niesamowita sprawa.

Obraz-085.jpg

reszta fotek (ja i brat) na http://www.octavo.webd.pl/skalisko

Naprawdę warto się tam wybrać.

Pozdrawiam

Napisano

jakie extreme, leciutko wszystko idzie, ale pomęczyć się nieco trzeba :)

Napisano

Hmm wszyscy sie chwalą tutaj swoimi fotkami z dziewczynami. Może ja i swoją pokaże z 2gą połową...

no dawaj dawaj ;)

Vorek : Oo widze że oświerlenie opanowałeś do perfekcji :D już prawie realistyczny render ;)

osobiście też lubię takie laski.. :) i fajnie jak by był rower :rolleyes:

Napisano

Knysha i "zielone pluca" Wroclawia w tle ;] - przyjechal i juz po dachach lazi cholernik ;P {ale przynajmniej mam stancje i jest git ;>}

DSC00034.jpg

Napisano

i dlatego amerykańce przyjeżdżają np do łodzi filmy kręcić bo zapuszczone ruiny w środku miasta już tam są :) i nie trzeba kasy ładować w budowe czegoś takiego tylko za grosze wynająć ;))

Napisano

Illy do twarzy ci w tym pomaranczku!!! ;)

Powiedz szczerze, co zobaczyles, rachunek czy dopiero menu czytasz po chinsku??? :rolleyes:

ha ha ha :D

Napisano

Vorek ale w fajnym miejscu byłes, Zazdroszcze ! Lubie takie klimaty :)

Knysha ty też byłes w fajnym miejscu ale za takimi klimatami nie przepadam ;) Lepiej sie przyznaj ze chciałes skoczyc :D

Napisano

illy pewnie zobaczył półmisek z dziwnymi owocami morza:D... a następnie rachunek. Ewentualnie jakiś szalony fan poprosił go o autograf;)

Napisano

Tomuś co to fota skanerem pstryknieta? :P

noo wroclaw piekne miasto... ;0

Napisano

może być Pergola, nawet lepiej, tylko trzeba zwijać się przed wieczorem bo to "dzielnica złą sławą owiana"

Napisano

Deus - no zaczynam studia 2pazdziernika na DSWE > Media cyfrowe i komunikacja elektroniczna :], moj wspołlokator tez na tej samej specjalizacji, wiec git ;]

pikSar - ja bede we Wro ok. 27-28 pazdziernika z gratami {ciuchy, komp itp} wiec jestem za browarkiem ;]

edit:

pytanie do wroclawiakow - rejony Kosciuszki/Komuny Paryskiej/Pradzynskiej sa bezpieczne? Tam wlasnie mam stancje i sie zastanawiam nad kupnem jakiegos kalasza albo bazooki ;]

Napisano

i badz gotowy na to, ze beda Cie zaczepiac panie w bardzo krotkich spodniach mimo iz zimno na dworze :D

Napisano

tweety - w sumie to mieszkam w takim odnowionym bloku {chyba jedyny normalnie wygladajacy na Pradzynskiej xDDDDD}, klatka z domofonem no i solidne drzwi z debu z zamkami Gerdy. Wystarczy?

Tak cos mysle, ze pewno zmienie mieszkanie po miesiacu moze dwoch, bo troche dlugo na pl. Strzegomski sie jedzie - ok. 35-40min autobusem ;/

edit:

badyl - juz cos tam do mnie jakis pan Henio {tak mowila do niego sprzedawczyni ;]} gadal jak stalem w sklepie, ale zlalem go i jakos sie zmieszal jak popatrzylem z byka na niego :D

Napisano

Deus nie wiem czy straszy, ale slyszalem ze tam gdzie mieszkam to z deka 'trojkat bermudzki' jest ;] - ale ja sie nie boje, 4 lata karate trenowalem, nawet szybko biegam no i kupilem sobie obronna palke teleskopowa ;]

Napisano

podwale to raj, do rynku blisko, wezel komunikacyjny i wogle centrum.. podwale jest wporzo :P

trzeba korzystac poki Lerciu nie widzi :)

Napisano

powiem tak nie jestem szerokiej postury ani przesadnie wysoki, a zdarzalo mi sie po podwalu i wogole w okolicach rynku chodzic o 4:00 nad ranem i jakos nigdy nie zostalem pobity/ograbiony/sponiewierany/ lub wszystko na raz. wogole tyle sie mowi o tej calej przemocy i wogole ale ja jakos nie doswiadczylem. raz tylko musialem uciekac w parku zachodnim :D

Napisano
powiem tak nie jestem szerokiej postury ani przesadnie wysoki, a zdarzalo mi sie po podwalu i wogole w okolicach rynku chodzic o 4:00 nad ranem i jakos nigdy nie zostalem pobity/ograbiony/sponiewierany/ lub wszystko na raz.

Hehe no ja w sobote rano o 6 wracalem z rynku i tez nikt nic sie nie czepial ;]

Napisano

krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:)

Napisano
krzyhhh gdybym pokazała tutaj zdjęcie swoje i swojej 2giej połowy to uwierz mi, że ta 2ga połowa by mnie udusiła :) ponieważ to ktoś kto również działa na max3d :) więc lepiej nie:)

No nie daj się prosić:D Pochwal się nim:)

Napisano

no to teraz tym bardziej pokaż ;) plzz nie daj sięprosić.. pogadaj z twoją połową :D i pewnie naszym znajomym :)

Napisano

S.T.O.R.M. może Ty się najpierw pochwal swoja połową :) (jeśli ją posiadasz oczywiście).

krzyhhh hmm zapytam czy moge ;) może się zgodzi :) to sie pochwalę.