Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

haha kolejna odslona przyszlego rezerwisty armii irackiej :D

z dedykacja dla urodzinowego tweetiego :* :D

cc7c634df3a7d27f.jpg

Napisano

łoooo szalejesz z tymi zdjęciami xD. Ale co to to z tyłu, suszarka ??:D

Napisano

KLICEK ten radiator wgląda jak by miał chłodzenie ciekłym azotem :D

Napisano
deus ekhm khm drakula ale fajny SSS ci na uchu wyszedł to vray ? xD

eee ? :P Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi... o_O

Napisano

wspomnienie lata... zdjecie z wyprawy z bomba atomowa w kieszeni :D

21realai8.jpg

Napisano

no Robin, wtedy jeszcze go nie rozpracowalismy ale on byl wtyczka u nas. bo my bylismy tymi zlymi, swiat zniszczyc chcielismy a przynajmniej uszkodzic. tymczasem tylko straty wlasne byly: ten w koszuli w kwiatki atakując galaz nie przewidzial, ze moze byc sprytniejsza od niego i prawie stracil oko, ja spadlem z drzewa w trakcie scinania scyzorykiem konaru o pol metrowej sreddnicy, a na zakonczenie utopil sie moj telefon. tak bylo. ale teraz juz wiemy, ze dzialal w naszych szeregach konfident i nastepnym razem zdobedziemy ten swiat!!!

:D:D:D

Napisano

A tak jakoś się zasnęło... :) A ten lekki nie ład to efekt ciężkiej pracy 6 osób mieszkających razem :)

dsci2487xt3.jpg

Napisano

rudylew widać ze ciężko pracowałeś przy robieniu ciasta, tylko składników nie powinieneś spożywać przed ukonczeniem i pewnie ci nie uroslo ;-)))

Napisano

jedne z ostatnich dni "deskowych", no w sumie mam nadziee, ze nie ostatnie :D

Ja i moj boardslide:

21copy2pt4.th.jpg

a tutaj z qmplem sobie stoje(ja ten z lewej) :

23copy2lr1.th.jpg

paa

Napisano

kome no BA ! jasne ze skejony :D

ledyr goofy goofy, nie bylo tak mokro, pare kałuż ale nie przeszkadzaly :]

Napisano
  • Autor

wii.jpg

po prawej: KLICEK

po lewej: Leru

gramy na Wii :D yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! Targi w Poznaniu, więcej o nich niebawem :]

Napisano
  • Autor

krzyhhh -> nie, to podniecenie płynące z samego faktu dotknięcia pada od Wii, zagrania na Wii, widzenia Wii itd :]

Napisano

Krzyhhh nie wierz Leru on kłamie nie dał mi najmniejszych szans zniszczyl mnie we wszystkich setach ! i teraz jeszcze mowi ze to wii :D dobra dobra :D

A na serio to Wii to super sprawa chyba nie bylo osoby na targach ktora by sie tym nie podjarala :D

Maverick nie pros mnie o siatki w zadnym watku ! :D

Napisano

Leru nie widzialem Cie tak szczesliwego od czasow gdy trzymales po raz pierwszy IPoda ;-]

Fikolek ha ha ha ;-)

Napisano

a ja tak btw. Leru albo KLICEK, wiecie moze co to byla za piosenka podczas otwarcia targow (godz. 12.40 gdzies)?

ps. tez moze zarzuce jakies zdj. z pga ^^

Napisano

leru i klicek .. wy obaj wyglądacie jak byście to widzieli pierwszy raz ;) ale leru jakoś inaczej ;) ...

swoją drogą... co to jest wii Oo xD

maverick sheep : powiedz że to foto zrobione na parkowej ławeczne... po upojnej nocy... tam spędzonej xD fajowe foto ;) takie.. hm.. rodzinne :D

Napisano

krzyhhh wii to platforma do gier - http://wii.nintendo.com/

Napisano
Leleń byles na pga i nie dales znac ? szejm on ju

Za rok Klicek jade z Toba jak nic . Zapewne bedzie jeszcze bardziej pokazna ekipa max3d moze zdominujemy PGA? :)

Napisano

Hahahaha! Ciekawe co na to powie maverick ;P

Napisano

a co mam powiedziec :D dalem punkty reputacji Maseterowi wlasnie probuje z powrotem trafic w krzeslo :D no i w koncu mam fajna tapete :D

thx Master :*

Napisano
Leleń byles na pga i nie dales znac ? szejm on ju

jak to nie dalem znac, nawet w kalendarzu zaznaczylem :P

pewnie sie mijalismy pare razy, ja mialem biala kurtke, czasami brazowa bluze, biala czape, w pozniejszym czasie 3 smycze (1 na szyji, 1 przypieta do spodni i 1 przypieta do czapki), jeszcze pozniej koszulke czarna HeadShota na bluzie, uuuf :D fajowo fajowo bylo.. btw. mialem jeszcze kamerke, nagralem ponad godzine materialu (w przewazaniu taniec panienek, ale nie byle jaki tam, siedzialem w 1 rzedzie!)

IM0004551.jpg

(biala czapka..)

Napisano

A no widać tam jakąś białą czape ;]. Z chęcią bym oglądnął co nagrałeś ;]

Napisano

Maverick - teraz to już wiem w kim jestes zakochany, i dlatego nie mogł przyjsc na naszym meetingu. ;)

Świetna robota, Master

Napisano

hehe master teraz co przechodze koło pokoju mavericka i lukam na pulpity chłpaków to mi sie micha śmieje na całego. Nie dam mu juz więcej ciumka na dobranoc :D nic bym nie wiedział gdyby nie to zdjęcie :D

na szczęscie mieszkam z dziwczyną ufffffff

Napisano

nie no Master drugi odcinek kręcą? ha ha ha

rewelka plakacik

Napisano
  • Autor

aaaaaaa to pewnie Ty Leleń byłeś przy stoisku HP pytając o kubki i smycze ;) no to teraz wiem jak wyglądasz ;)

Napisano

buehehehehehehe xD

M- są smycze?

HP- nie ma

M- są kubki?

HP- nie ma

M- a co jest?

HP- my jesteśmy

M - młoda krew (przeciętny, niskobudżetowy 13 latek)

HP - siwy manager Hewlett Packard Polska

oj piękna scenka :D

Napisano

a nie nie, nawet niewiem gdzie bylo takie stoisko:P

wiekszosc czasu przesiedzialem w pierwszym rzedzie

PGA194.jpg

a niedziele prawie cala przesiedzialem przy stoliku z szybka pizza, siedzialem o 2m od Pentagrama i sie zczailem ze to oni dopiero jak sobie poszli, czekalem na nich az przyjda znowu bo autografik chcialem - nie przyszli ;(