Napisano 6 Listopad 200618 l haha kolejna odslona przyszlego rezerwisty armii irackiej :D z dedykacja dla urodzinowego tweetiego :* :D
Napisano 6 Listopad 200618 l MiRi zadna suszarka ! to radiator na potwora jakiego ma Rowr 533 mhz podobno STRAAAAASZNIE SIE GRZEJA ! Rowr LOL dobre to fotosy :D
Napisano 8 Listopad 200618 l deus ekhm khm drakula ale fajny SSS ci na uchu wyszedł to vray ? xD eee ? :P Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi... o_O
Napisano 21 Listopad 200618 l no Robin, wtedy jeszcze go nie rozpracowalismy ale on byl wtyczka u nas. bo my bylismy tymi zlymi, swiat zniszczyc chcielismy a przynajmniej uszkodzic. tymczasem tylko straty wlasne byly: ten w koszuli w kwiatki atakując galaz nie przewidzial, ze moze byc sprytniejsza od niego i prawie stracil oko, ja spadlem z drzewa w trakcie scinania scyzorykiem konaru o pol metrowej sreddnicy, a na zakonczenie utopil sie moj telefon. tak bylo. ale teraz juz wiemy, ze dzialal w naszych szeregach konfident i nastepnym razem zdobedziemy ten swiat!!! :D:D:D
Napisano 23 Listopad 200618 l A tak jakoś się zasnęło... :) A ten lekki nie ład to efekt ciężkiej pracy 6 osób mieszkających razem :)
Napisano 24 Listopad 200618 l rudylew widać ze ciężko pracowałeś przy robieniu ciasta, tylko składników nie powinieneś spożywać przed ukonczeniem i pewnie ci nie uroslo ;-)))
Napisano 24 Listopad 200618 l jedne z ostatnich dni "deskowych", no w sumie mam nadziee, ze nie ostatnie :D Ja i moj boardslide: a tutaj z qmplem sobie stoje(ja ten z lewej) : paa
Napisano 24 Listopad 200618 l kome no BA ! jasne ze skejony :D ledyr goofy goofy, nie bylo tak mokro, pare kałuż ale nie przeszkadzaly :]
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor po prawej: KLICEK po lewej: Leru gramy na Wii :D yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! Targi w Poznaniu, więcej o nich niebawem :]
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor krzyhhh -> nie, to podniecenie płynące z samego faktu dotknięcia pada od Wii, zagrania na Wii, widzenia Wii itd :]
Napisano 27 Listopad 200618 l Krzyhhh nie wierz Leru on kłamie nie dał mi najmniejszych szans zniszczyl mnie we wszystkich setach ! i teraz jeszcze mowi ze to wii :D dobra dobra :D A na serio to Wii to super sprawa chyba nie bylo osoby na targach ktora by sie tym nie podjarala :D Maverick nie pros mnie o siatki w zadnym watku ! :D
Napisano 27 Listopad 200618 l Leru nie widzialem Cie tak szczesliwego od czasow gdy trzymales po raz pierwszy IPoda ;-] Fikolek ha ha ha ;-)
Napisano 29 Listopad 200618 l a ja tak btw. Leru albo KLICEK, wiecie moze co to byla za piosenka podczas otwarcia targow (godz. 12.40 gdzies)? ps. tez moze zarzuce jakies zdj. z pga ^^
Napisano 29 Listopad 200618 l leru i klicek .. wy obaj wyglądacie jak byście to widzieli pierwszy raz ;) ale leru jakoś inaczej ;) ... swoją drogą... co to jest wii Oo xD maverick sheep : powiedz że to foto zrobione na parkowej ławeczne... po upojnej nocy... tam spędzonej xD fajowe foto ;) takie.. hm.. rodzinne :D
Napisano 30 Listopad 200618 l Leleń byles na pga i nie dales znac ? szejm on ju Za rok Klicek jade z Toba jak nic . Zapewne bedzie jeszcze bardziej pokazna ekipa max3d moze zdominujemy PGA? :)
Napisano 30 Listopad 200618 l a co mam powiedziec :D dalem punkty reputacji Maseterowi wlasnie probuje z powrotem trafic w krzeslo :D no i w koncu mam fajna tapete :D thx Master :*
Napisano 30 Listopad 200618 l Leleń byles na pga i nie dales znac ? szejm on ju jak to nie dalem znac, nawet w kalendarzu zaznaczylem :P pewnie sie mijalismy pare razy, ja mialem biala kurtke, czasami brazowa bluze, biala czape, w pozniejszym czasie 3 smycze (1 na szyji, 1 przypieta do spodni i 1 przypieta do czapki), jeszcze pozniej koszulke czarna HeadShota na bluzie, uuuf :D fajowo fajowo bylo.. btw. mialem jeszcze kamerke, nagralem ponad godzine materialu (w przewazaniu taniec panienek, ale nie byle jaki tam, siedzialem w 1 rzedzie!) (biala czapka..)
Napisano 30 Listopad 200618 l A no widać tam jakąś białą czape ;]. Z chęcią bym oglądnął co nagrałeś ;]
Napisano 1 Grudzień 200618 l Maverick - teraz to już wiem w kim jestes zakochany, i dlatego nie mogł przyjsc na naszym meetingu. ;) Świetna robota, Master
Napisano 1 Grudzień 200618 l hehe master teraz co przechodze koło pokoju mavericka i lukam na pulpity chłpaków to mi sie micha śmieje na całego. Nie dam mu juz więcej ciumka na dobranoc :D nic bym nie wiedział gdyby nie to zdjęcie :D na szczęscie mieszkam z dziwczyną ufffffff
Napisano 1 Grudzień 200618 l Autor aaaaaaa to pewnie Ty Leleń byłeś przy stoisku HP pytając o kubki i smycze ;) no to teraz wiem jak wyglądasz ;)
Napisano 1 Grudzień 200618 l buehehehehehehe xD M- są smycze? HP- nie ma M- są kubki? HP- nie ma M- a co jest? HP- my jesteśmy M - młoda krew (przeciętny, niskobudżetowy 13 latek) HP - siwy manager Hewlett Packard Polska oj piękna scenka :D
Napisano 1 Grudzień 200618 l a nie nie, nawet niewiem gdzie bylo takie stoisko:P wiekszosc czasu przesiedzialem w pierwszym rzedzie a niedziele prawie cala przesiedzialem przy stoliku z szybka pizza, siedzialem o 2m od Pentagrama i sie zczailem ze to oni dopiero jak sobie poszli, czekalem na nich az przyjda znowu bo autografik chcialem - nie przyszli ;(