Vorek Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 No to mały, spontaniczy, "nieoficjalny" wypad foto-piwny zakończony ;] Święta trójca ;] Pan fotograf z dziwną miną (tweety) Przerwa na "wężyka" lub innego pasjansa, czego te aparaty teraz nie mają ;] (tweety) To było dobre, chciałem sobię zrobić rękę z kuflem na tle knajpki, jako że czas naświetlania był długi, tweety dopalił samą rękę z kuflem swoim flashem, efekt wyszedł bombowy :) Tu podobna sztuczka co wyżej tylko zaplanowana, długi czas i dopał lampą. od lewej - mkk3a, tweety, vorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 mkk3a, tweety lekcja technik budowlanych0 (mkkk3a) O patrzcie DZIURA ! [cytat] ;] (tweety) mkk3a, foto pożegnalne :) Resztę fotek wrzucę zaniedługo do wątku "fotografia" o ile jakaś przejdzie twardą selekcję :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 aa, dopiero co wrocilem. słaba kondycja daje mocno o sobie znać - juz niezle czuje w nogach 8 godzin chodzenia i skakania. szkoda ze jednak Was nie było... ale za to spotkalem Marasa ;) i wyrzuc moją pożegnalną fotke!!! jest beznajdziejna :mad: [+]edit okrągły tysieczny post :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 zazdroszcze chlopaki fajnie macie btw ktos wybiera sie na Joe Strianiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 KLICEK - a gdzie gra ???????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 AG - http://www.wroclawnonstop.pl/ Ja się wybieram :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Akcja Graffiti Non Stop odmienia oblicze miasta - ponad 200 artystów pomaluje mury wrocławskiego ZOO. Zapoczątkowana zostanie akcja Muralia, której celem jest stworzenie wielkich malowideł ściennych na murach starych kamienic. faaaaajnie macie. Ja tak nie mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 no to przyjedź do wro :] Vorek: proponuję zorientować się apropos przepustek dla prasy/foto w biurze na Mazowieckiej. można by było porobić naprawdę niezłe fotki jeśli byśmy dostali sie bliżej :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 fajny wypad ;) klimatyczna knajpka chyba też się przeniosę do wro ;) są tam jakieś ciekawe studia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Fajne fotki ;]. OT: Ja papierki skladam tutaj - http://wwsis.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 - jak sie dostane to sie pakuje do Wro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Busted hehehehhe na imprezie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 smart -> thx m8 :) tweety -> ale masz pryszcza na policzku ;) illy -> fajowe zdjęcie A tu Leru storyboarduje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 niemoc twórcza ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 nie - po prostu scieżka byla za dluga xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 tweety -> ale masz pryszcza na policzku ;) eee... to jest pieprzyk :P dorzucam dwie fotki: mkk3a Vorek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 huehuehue, niceone. mkk3a wyszedł czadowo, wsam raz na okładkę na płytę :) Gdzie reszta ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 reszta zdjęć w Fotografii. najwięcej fotek "okolicznościowych" to ty natrzaskałes. Vorek i jego nowa zabawka (exterior) Vorek i jego nowa zabawka (interior) mkk3a na przystanku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Fajny temacik, Sporo zabawnych fotek. oto moja:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 o lol, Tweety, nawet nie wiem kiedys pstryknales mi te fotke :) (te czarno-białą w zielonej tonacji). a gdzie fotka z leżacymi paniami? :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Leru wiec tak wygladasz na trzezwo ???:D tweety eeee swietne sa te dwie pierwsze fotki :) Vorek zaiwestoj w pozadny statyw :D mkk3a grrrauuuu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 hehe, wiosna w pełni, jeszcze jeden długowłosy ;] rowr - chyba chcesz oberwać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Zabawnie czy to strach na wróble ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 ten wyzej jak cos ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 no to przyjedź do wro :] jak zlot będzie 1 lipca to zaraz będę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 ja tam jade z paczka na satrianiego:D kto nas przenocuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Chciałbym wam przedstawić najmłodszą "graficzke" chyba na tym forum, moją siostre :). Poniżej foto: ...:: edit ::.. tweety - jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 hehehe. ale to chyba nie jest piórko wacoma :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 max_1989 jaka słodka :D Nie no naprawde super pomysł z tym tablecikiem :D Takim to dobrze dopiero sie urodzili i juz tablecik :D Nice :D A tak sobie pomyslałem ze tez sie pokaze z innej strony :D takiej nieoficjalnej proby mojej kapeli Fotki z tragiczną jakoscią :/ ale coz nie ja je robiłem :D Foty jak gram sobie na basie :] http://img116.imageshack.us/img116/4607/ja16yz.jpg http://img311.imageshack.us/img311/4683/ja28dw.jpg Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Z wczoraj: Pozdrawiam, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 :) kto jest kto chyba kazdy zalapie :) MaGauu, hehe sory nie moglem sie powstrzymac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 chwalipięty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 ożesz ty! Pionier masz fajne okularki! ;] male za to wygląda na skacowanego i to ostro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Heh, Ty jeszcze mnie skacowanego nie widziales ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 No, no, elita jak się patrzy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 MF = Tomasz Bagiński ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Tomek Bagiński to ma fart...zdjęcia z MF i Pionierem... :) a wogóle to Pionier , kiedy Ty tak zarosłeś? Pamiętam Cię z 'jeżykiem' jeszcze :P Nie poznałbym Cię na ulicy :D [+] Porządna impreza skoro w tle wisi butelka heiniekena. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 MF = Tomasz Bagiński ? ROTFL :D Pozdrawiam, Tomek W. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 ejj, nie róbcie sobie ze mnie żartów ;]. mój brat mówi że bardzo podobny ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 No no panowie teraz sie bedziecie wozic ;]. Joke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 MF, Pionier -> ale i tak Was Baggins nie ma na avatarze ;) (tak, jestem tym podniecony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 hehe chlopaki kolekcjonują punkty lansu :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Te fotki budzą wieeelką zazdrość :D. Co prawda widziałem na żywo naszego "Wielkiego Guru Co Miłościwie Stąpa Po Tej Ziemi" ale żeby go dotknąć (ponoć ma to moc uzdrawiającą) ... czy zrobić zdjęcie z nim to na prawde trzeba być wybrańccem losu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 hehe, wybrali się chłopaki do Famy na łowy :). Ja się dowiedziałem o spotkeniu po fakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 to ja, dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Prawie jak Jezus stąpający po wodzie ( „prawie" robi wielką różnicę ;) ) ps. przebiegłeś całe ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Prawie jak Jezus stąpający po wodzie ( „prawie" robi wielką różnicę ;) ) ps. przebiegłeś całe ;) ? :D kolejną część przepłynąłem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Tia, postanowilem sie ujawnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Noo ejj ;) właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Moi na urodzinach 21'. Juz troche nad ranem ;p Opalenizna naturalna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 illy ale tylko na twarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi