Leru Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Witam w 2006 roku! Ponownie zaczynamy nowiuśki wąteczek i pokazujemy swoje zdjątka. Ponownie zaczyna zakładający i wyjeżdzam z takim demonem, który moją duszę uwięził ;) Pozdrawiam wszystkich i ponownie zapraszam do prezentowania siebie :) Szczęśliwego i jeszcze lepszego 2006! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Leru brzydki jak co roku ;p Pozdro A oto ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 dzięki illy :D staram się jak mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 pierwszy poranek 2006: illy i Leru: ale obaj i tak wyglądacie gorzej ode mnie ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Jak mozna bylo tego nie zauwazyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 zdjatko nie z 2006;) ale wczesniej nie publikowane... sorry za fryz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 kolegaalek, co to robisz z tym koszem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 kolegaalek biedactwo, głodny musi chodzić, pewnie nawet na piwo nie starcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 no, to nie bede mogl spac po nocach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 ja tyz nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 łał :) ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 A co sie bede - wkleje se jeszcze raz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Knysha twój Awatar chyba lepiej wyglada niz ty.. teraz to ja nie usne :] to ja pokaze siebie.. jak wszyscy to wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 aniu zdjecia z dekoltem z dekoltem i w spódnicy:P:P:P edit: dla ciebie to nawet bez:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Baldack, gdzie to zdjęcie o którym mówisz? Jestem pewna że nie tylko ja jestem ciekawa jak wyglądasz z dekoltem w spódnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Knysza straszy po nocach ;p Ania - nowy nickname? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Illy a ześ się.......obudził z nickiem Ani:P Knysza daj mi swoje jak nie jesteś na bani:P oprawie w ramke to rzadki widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 no nie, nie moge oglądać takich zdjęć mam za słabe serce ;) kolegaalek wymiata...śmietniki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 to raczej Knysha w 13 poscie wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 U've seen nothin', homies ;]! Reszty nie bede wklejal, bo wstyd ;> ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Knysha... lol ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 mentaller - hyhy ^^. Grunt to rozsmieszac innych i smiac sie z samego siebie ^^ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 WSbiL mnie kreci jak mozna sie do niej dostac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Dziekan Knysza przyjmuje zapisy od kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 knusza Ciebie powinni klonowac i rozdawac jako leki na doła:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 też pokażę swoją morde, a co mi tam :P ślińcie się! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 ooo sweet :):):) prosze ksiedza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Taaa przyjmuje zapisy od kwietnia - 10000zl + jakis dobry sprzet grajacy do auta - jestescie na 100% na pierwszym roku ;] AGmakonts - w00t czego tak myslisz xD? Loozack - no no misiu daj mi numer ;> hehehe zartuje! ;] rowr - melduje sie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Loozack, taki romantyk. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 w ogole na Wertera mi wygladasz:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 bojcie sie boga o stworzyl takie cos!! Loozack czlowiek z natury przyjazny dla otoczenia... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Misiold, wyglądasz jak... jak z szafy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 ... chyba jak przez szafe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 misiold - oj widze, ze pasjonata motocykli z ciebie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 widze kolejna osobe z gda... illy.. moze jakis zlocik w tripcity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Knysha - jaki tam fannn... no ale taki czarny Suzuki GS500 to takie kryte mazenie, nie najlepszy/gorszy ale dla mnie wygladaaaa!! thorgal - hmmmm... moze kiedys :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Ok, na razie najlepiej wyszedł Illy w kategorii member. Moderacja to osobna kategoria z kompletem odznaczeń za twarz, a że na razie w tym roku ujawnił się tylko jeden egzemplarz z tego podgatunku, to i rankingu nie ma co tworzyć... Ania co prawda też jest member, ale uważam, że póki co jest jedyna w swoim rodzaju i jednak należy się jej osobna kategoria z serii "Ladies only". Bez skojarzeń proszę. BTW: Aniu, czy Ty masz coś wspólnego z nazwiskiem Buzek? Wyglądasz... czarująco. Abracadabra et Omnis et Caetera Incantatem... Raus! Buahahahahaha!!!!! (to był tzw. zły śmiech...) Ania, na usprawiedliwienie dodam, że mam głupawkę, bo odzyskałem net... :D Pozdrawiam Cię bardzo Ciepło i Serdecznie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Knysha - jaki tam fannn... no ale taki czarny Suzuki GS500 to takie kryte mazenie, nie najlepszy/gorszy ale dla mnie wygladaaaa!!... No prosze :D. Suzuki GS500 to naprawde dobry motocykl - mialem zamiar takowego kupic, jednak nie zrobilem prawka na motocykl :). Sry za oftop :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Ok, na razie najlepiej wyszedł Illy w kategorii member. Tak, tyle ze tej imprezy od tego zdjecia nie pamietam. Hahahahah. Film zgubilem o 3-4 rano, a powrocil mi w domu u kolezanki z liceum w wynajetym domu, z innymi chilloutowcami ;p Ale ich nie bylo na tej imprezie. Dam pozniej jakies trzezwe foto widze kolejna osobe z gda... illy.. moze jakis zlocik w tripcity? No caly czas sie zastanawiam bo jest troche osob tutaj. Trzeba pm powysylac. Zrob moze watek w wolnych dyskusjach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Gs 500 taki sobie, raczej kiepski. Nie kupowalbym takiego, juz lepiej honde cb 500 jak mowa o babskich sprzętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Zdjęcie sprzed roku, ale motorek caly czas ten sam, tylko teraz czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Nie ma to jak zacząć rok od spełnienia malutkiego marzenia ;) Co prawda set miał 20 min, był w "srednim czasie antenowym" i deephousowy, ale zawsze :) W tym roku bedzie lepiej ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Tak, tyle ze tej imprezy od tego zdjecia nie pamietam. Hahahahah. Film zgubilem o 3-4 rano, a powrocil mi w domu u kolezanki z liceum w wynajetym domu, z innymi chilloutowcami ;p Ale ich nie bylo na tej imprezie. Dam pozniej jakies trzezwe foto No caly czas sie zastanawiam bo jest troche osob tutaj. Trzeba pm powysylac. Zrob moze watek w wolnych dyskusjach... hmmm... jestes tutaj znany.. wiec moze ty załóż watek w wolnych dyskusjach to nie jedna osoba tam zajrzy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 pan wesoły :) baardzo mądry dlatego muszę czasem tak wyglądać ;) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Asblaze: dasz posłuchać jakiegoś kawałka?? Kome: lol :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 kome jaka morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 koledzy czasem mówią na mnie ciava ale nie wiem czemu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 asblaze, zawyzasz srednia wieku! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 No tak... średnia wieku... czy ja napewno jestem z tej samej bajki ? Dzięki Malefatal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi