AGmakonts Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 przecierz widac ze scanline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 oła dawno nie widziałem takiego przystojnego faceta...lol:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 haha kolejna odslona przyszlego rezerwisty armii irackiej :D z dedykacja dla urodzinowego tweetiego :* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 łoooo szalejesz z tymi zdjęciami xD. Ale co to to z tyłu, suszarka ??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 misiu patysiu! :*:*:* :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 MiRi zadna suszarka ! to radiator na potwora jakiego ma Rowr 533 mhz podobno STRAAAAASZNIE SIE GRZEJA ! Rowr LOL dobre to fotosy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 omg, rowr, co Ty robisz z moja glowa... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 KLICEK ten radiator wgląda jak by miał chłodzenie ciekłym azotem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 deus ekhm khm drakula ale fajny SSS ci na uchu wyszedł to vray ? xD eee ? :P Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi... o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Nie bój się Deus nie jesteś w tym osamotniony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 wspomnienie lata... zdjecie z wyprawy z bomba atomowa w kieszeni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 uuuuuuuu jeszcze dłuugie heeery miales :D super fotka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 ROBIN no nieeee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 no Robin, wtedy jeszcze go nie rozpracowalismy ale on byl wtyczka u nas. bo my bylismy tymi zlymi, swiat zniszczyc chcielismy a przynajmniej uszkodzic. tymczasem tylko straty wlasne byly: ten w koszuli w kwiatki atakując galaz nie przewidzial, ze moze byc sprytniejsza od niego i prawie stracil oko, ja spadlem z drzewa w trakcie scinania scyzorykiem konaru o pol metrowej sreddnicy, a na zakonczenie utopil sie moj telefon. tak bylo. ale teraz juz wiemy, ze dzialal w naszych szeregach konfident i nastepnym razem zdobedziemy ten swiat!!! :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 bueheheheh czad następnym razem wpadam do was :D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 A tak jakoś się zasnęło... :) A ten lekki nie ład to efekt ciężkiej pracy 6 osób mieszkających razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 rudylew widać ze ciężko pracowałeś przy robieniu ciasta, tylko składników nie powinieneś spożywać przed ukonczeniem i pewnie ci nie uroslo ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 jedne z ostatnich dni "deskowych", no w sumie mam nadziee, ze nie ostatnie :D Ja i moj boardslide: a tutaj z qmplem sobie stoje(ja ten z lewej) : paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 i sklejony! :D eh grubasy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 goofy ^^ dzizas, jak wy mozecie tak na mokrym jezdzic.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 kome no BA ! jasne ze skejony :D ledyr goofy goofy, nie bylo tak mokro, pare kałuż ale nie przeszkadzaly :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 po prawej: KLICEK po lewej: Leru gramy na Wii :D yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! Targi w Poznaniu, więcej o nich niebawem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 o szit klicek wyszedłeś mamafakersko! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 dlaczego leru wygląda jak by wygrał :> jak to tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 krzyhhh -> nie, to podniecenie płynące z samego faktu dotknięcia pada od Wii, zagrania na Wii, widzenia Wii itd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 ja i moja kolega :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Krzyhhh nie wierz Leru on kłamie nie dał mi najmniejszych szans zniszczyl mnie we wszystkich setach ! i teraz jeszcze mowi ze to wii :D dobra dobra :D A na serio to Wii to super sprawa chyba nie bylo osoby na targach ktora by sie tym nie podjarala :D Maverick nie pros mnie o siatki w zadnym watku ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Leru nie widzialem Cie tak szczesliwego od czasow gdy trzymales po raz pierwszy IPoda ;-] Fikolek ha ha ha ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 fikołek - ja sie z tego nie umiem śmiać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 a ja tak btw. Leru albo KLICEK, wiecie moze co to byla za piosenka podczas otwarcia targow (godz. 12.40 gdzies)? ps. tez moze zarzuce jakies zdj. z pga ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 maverick jak mogłeś?!?!:( nie wyobrażasz sobie jak teraz cierpie;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Leleń byles na pga i nie dales znac ? szejm on ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 leru i klicek .. wy obaj wyglądacie jak byście to widzieli pierwszy raz ;) ale leru jakoś inaczej ;) ... swoją drogą... co to jest wii Oo xD maverick sheep : powiedz że to foto zrobione na parkowej ławeczne... po upojnej nocy... tam spędzonej xD fajowe foto ;) takie.. hm.. rodzinne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 krzyhhh wii to platforma do gier - http://wii.nintendo.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Leleń byles na pga i nie dales znac ? szejm on ju Za rok Klicek jade z Toba jak nic . Zapewne bedzie jeszcze bardziej pokazna ekipa max3d moze zdominujemy PGA? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 za rok na pga robimy wlasne stoisko :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 hoo! :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 przesadziłes !!! ahahhahhahhahahhahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Buahahahaha OMFG! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Hahahaha! Ciekawe co na to powie maverick ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 a co mam powiedziec :D dalem punkty reputacji Maseterowi wlasnie probuje z powrotem trafic w krzeslo :D no i w koncu mam fajna tapete :D thx Master :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Leleń byles na pga i nie dales znac ? szejm on ju jak to nie dalem znac, nawet w kalendarzu zaznaczylem :P pewnie sie mijalismy pare razy, ja mialem biala kurtke, czasami brazowa bluze, biala czape, w pozniejszym czasie 3 smycze (1 na szyji, 1 przypieta do spodni i 1 przypieta do czapki), jeszcze pozniej koszulke czarna HeadShota na bluzie, uuuf :D fajowo fajowo bylo.. btw. mialem jeszcze kamerke, nagralem ponad godzine materialu (w przewazaniu taniec panienek, ale nie byle jaki tam, siedzialem w 1 rzedzie!) (biala czapka..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 A no widać tam jakąś białą czape ;]. Z chęcią bym oglądnął co nagrałeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Maverick - teraz to już wiem w kim jestes zakochany, i dlatego nie mogł przyjsc na naszym meetingu. ;) Świetna robota, Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 hehe master teraz co przechodze koło pokoju mavericka i lukam na pulpity chłpaków to mi sie micha śmieje na całego. Nie dam mu juz więcej ciumka na dobranoc :D nic bym nie wiedział gdyby nie to zdjęcie :D na szczęscie mieszkam z dziwczyną ufffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 nie no Master drugi odcinek kręcą? ha ha ha rewelka plakacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2006 aaaaaaa to pewnie Ty Leleń byłeś przy stoisku HP pytając o kubki i smycze ;) no to teraz wiem jak wyglądasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 buehehehehehehe xD M- są smycze? HP- nie ma M- są kubki? HP- nie ma M- a co jest? HP- my jesteśmy M - młoda krew (przeciętny, niskobudżetowy 13 latek) HP - siwy manager Hewlett Packard Polska oj piękna scenka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 a nie nie, nawet niewiem gdzie bylo takie stoisko:P wiekszosc czasu przesiedzialem w pierwszym rzedzie a niedziele prawie cala przesiedzialem przy stoliku z szybka pizza, siedzialem o 2m od Pentagrama i sie zczailem ze to oni dopiero jak sobie poszli, czekalem na nich az przyjda znowu bo autografik chcialem - nie przyszli ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 AAAAAAHAHAHAHA ZARĄBISTY PLAKACIK!! LOL xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi