krzyhhh Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 hyhy no właśnie nie był bym taki pewien czy one cokolwiek udowadniają :p :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 słodki ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 nie lubie alkoholikow, sam musze mieszkac z jednym:D Przyganial kociol garnkowi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 i feel a real power now xD zdjecie by Knysha;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 JohnZi o czym ty możesz myśleć w tej chwili że aż ci iskry lecą ?? Może coś w stylu: Jak wymodelować te cholerne szczeliny!! Low czy Hight Poly hmmm... No ale przy hight cza będzie się z chamferem *******!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 john zi masz dziurę w głowie, z której się świeci, lepiej pójdź z tym do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Czarny, tzn. JohnZi w momencie zrobienia zdjecia zbieral energie do swoich czakramow xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Mialem lepsza zabawe jak bylem w szwecji teraz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 illy i co z tego:p i tak nie mogles posiasc ich mocy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 John'yZi podłączony do praddu w procesie ładowania przed kolejnymi godzinami na Max3d... Też by mi się przydało od czasu do czasu takie porządne ładowanie baterii;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 oj CzAk1 nie pisz na publicznym forum, ze potrzebne Ci ladowanie... bo to wiadomo kto przeczyta?.. :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Ogolnie świetny wątek , w sumie nic odkrywczego napisałem ale jakiś tam wstęp jest ;). Na początek troche poważniej [16-12-2006]: pozdrawiam Marcin/lord_saskybody edited. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Odstaw to ziolo, serio... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 ziolo ziolem, czlowieku przestan pic ta heroine :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 e tam .. gadanie... ja i zioło :D :cool: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Nie ten watek >:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 jesteś piekny;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Tomuś - It woz tu mi , huh ?? If it woz to mi soo -> ej bez takich !!! :/ Morda jak morda :) Taki post to jak zonk pod choinkę od Zygmunta. niedlugo moze pokaze fotki o tytule "tak siem bawim" czyli Litra finlandi na dwóch którzy maja słabe głowy i dwie takie co tylko patrzą. :D Oj poziomo było ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 mała historyjka: 1 hhhmmm... co tu robić...? 2 hooooo! mojee wszystkie beda moje!! Gwa ha ha ha^^ 3 lowelasik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 no z tym lachonem to poleciales kolezko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 na badyla ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 no z tym lachonem to poleciales kolezko... Badyl pewnie to źle odebrałeś :) Skądinąd wiem, ze gdzieniegdzie w polsce lachon o dziewczynie - oznacza robiaca lache/loda, ale gdzieniegdzie, np u mnie, lachon - oznacza niezła laska :) (dzieki kabaretowi Moralnego Niepokoju) Takze peace, niezły lachon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Badyl gdzie to bujales sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 ok ok ok :) noo. to je nołnejm nasz wroclawski ;] JohnZi - piszesz szyfrem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 w zadnym wypadku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XardaX Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 lachon w sumie good :) ale ten nosss :/ Dobra moze mam za wysokie wymagania :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 dobra powiedzmy sobie raz i koniec: slowo lachon bardzo zle mi sie kojarzy i wolalbym zeby nie bylo wiecej uzywane, nawet w pozytywnym charakterze, do okreslania mojej kolezanki. powiedz do swojej zony, dziewczyny czy kolezanki lachon.. to forum chyba jednak nie nadaje sie do zamieszczania zdjec plci pieknej. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 a tam dziewczyna... patrzcie jaki Badylek piekny jest! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 wypruty AG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Ksiaze, co Ci sie stao ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 w oczach misia widac: gdzie do diaska podziala sie wodka??? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Adas teskni. chcialby zebym znow przyjechal dlatego taki smutny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Ag nie dawaj takich smutnych zdjec :( chlip chlip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Mało go znacie , on się cieszy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Mało go znacie , on się cieszy. ;) buahahaah dobre dobre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 badyl na swieta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 jaaacieee , wyglądasz jak z kraju gdzie tea jest fajf'o'klok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 o harry potter :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 hehehehehh o harry potter :D flipendooo ziuuuut! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 hahah mozesz robic w Monthy Pythonie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Ty, serio, Harry Potter xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 skejt camp koalicja wligilia 2006 ELO! JunioR ja hcpiter kopal tylko pacholki wiec w nagrode nie ma zdjecia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Czadowy klimat, taka lekka mgiełka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Badyl wyglądasz jak byś miał srake po świątecznej kolacji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Kome - urosłeś czy schudłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 rozciągnął fotki w pionie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Kome - urosłeś czy schudłeś? rotfl :D to czarne spodnie go rozciągają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Nie no...ale kome fieśniackie buty nosi..no nie moge :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Fiu fiu panowie... Ja mam uprzedzenie do deski po traumatycznych przezyciach z dziecinstwa jak wywalilem bania o kant lawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi