Luszczu Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 :O chyba nie darady tego wykonać lepiej...! Jest od kogo brać przykład!! Gratuluje umiejętności !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Przepiękne modele. Kawał świetnej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Quadysz , Batou - jaj nie róbcie 0_0 Wy żyjecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Chveti, też się wzruszyłem ^.^ Quadysz & Batou, dostać od Was komentarze to jak dostać je od... chciałem napisać "prezydenta" ale gdzie on tam do Was ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 śliczne modele i piękne siateczki miło znowu podziwiać takie prace O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ty mi Loozak napisz jaką metodą to modelowałeś... Please!!!;D Pisz, pisz, w miarę dokładnie, a ja przeczytam jak już znajdę szczękę...;D Ciiiip,ciiip,cip...Taś, taś...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Co do modeli, to sie nie będe wypowiadał, bo od tego słodzenia to ktoś moze dostać w koncu próchnicy :D Ciekawi mnie jedno. Jak zwyczajnym Poly można osiągać taką równiutką siateczke. Bo wnoszę że MS na to nie trzeba. Ja bez MS to bym chyba zwątpił, a i z MS już miewam wątpliwości. Bedę ogromnie wdzieczny za wyjaśnienie, jak sie taką sitke robi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Loozak -kiedy mozna sie spodziewac jakis prob wyrenderowania tego?:D...oby nie 2007:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 ja w kompleksy wpadam jak takie modele oglądam... respekt dozgonny+pokłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 No prosze, prosze i to ten Loozak, co to sie niby wiecznie obija... ...zaleciało old schoolową nutką chłopaki miło ze jeszcze zyjecie. Loozak chłopie nie komentuje tylko gratuluje, chociaż chciałem zauważyć że wciaż brakuje tam kilku śrubeczek, nakrętek wentylków i ... dobra nic juz nie mówię ;) 3maj sie ciepło i obijaj tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 Sikham & Żółty, dzięki ;) Touch & SZAMPEK, grunt to nie robić modelu po kawałeczku tylko powierzchniami a dopiero później te powierzchnie dzielić na mniejsze i uzupełniać detalami, Miwt, no cóż... obawiam się, że nie prędko, chociaż kto wie czy mi nie odbije i się z tym nie pośpieszę ;) podsumowując... cholera wie, DamusTo, hehe, a no obijam się, obijam ;) żeby tylko śrubeczek brakowało, ba... tam nawet kół nie ma :D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 jak dla mnie to to jest nieosiągalne dla mnie pr0 coś =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Świetne modele, szkoda że nie skończone... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqvarec Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Miałem sie nie wypowiadać bo... bo co ja moge napisać. Wszystko już zostało napisane... Nie moge tu za często zaglądać bo... bo normalnie pojde rowy kopac albo wroce do 2d po tym co zobaczylem. Pro! Tez tak kce umiec, ale szpoko nie ma się co łamać jeszce przyjdzie czas na mnie... moze :D... Big Gratulacje talentu i umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Tu nie ma co myśleć "ja wżyciu tak nie zrobię" tylko siadać do roboty, bo jest do kogo równać :) Co to? Loozack umie a my nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 zastanawia mnie co to za wersja jaguara bo nie widziałem na zdjęciach takiego kanta przez nadwozie koło szyby no ale po maździe już nic mnie nie zdziwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 restepka :) chylę czoła przed modelami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 mercol bije mnie na uszy :) powiedz mi jak takie cos sie robi ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 Tymek dobrze mówi, dać mu piwa 8) Kome, specjalnie dla Ciebie... (teraz dopiero się zacznie :D) .:qba:., poly tu, poly tam i jest ;) Pozdrawiam i dzięki za odwiedziny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 daj jakieś ujęcie siatki po booleanie (oczywiście zbliżenie miejsca gdzie takowy zastosowałeś reszta mnie nieinteresuje ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 siatki po booleanie niech pozostaną moją małą tajemnicą ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 ok :) ps. przesadzasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 hehe powiem szczerze ze sam z ciekawosci luknelem sobie czy ten boolean dziala czy nie robi bugow wycielem jakis dziwny krztalt (taki ktory by bylo ciezko (trzeba by sie pomeczyc) zrobic) i powiem ze wychodzi to bardzo dobrze trzeba troche vertexow pousowac po weldowac ale ogolnie to czysta robota :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 swietne te modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Modele swietne, gratuluje dobrej roboty i z checia zobacze te pozostale ;) Czy mozesz podac tak mniej wiecej godzinowo ile robiles taki model i gdzie bedzie mozna oblookac te modele ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 hehe powiem szczerze ze sam z ciekawosci luknelem sobie czy ten boolean dziala czy nie robi bugow wycielem jakis dziwny krztalt (taki ktory by bylo ciezko (trzeba by sie pomeczyc) zrobic) i powiem ze wychodzi to bardzo dobrze trzeba troche vertexow pousowac po weldowac ale ogolnie to czysta robota :) pozdro dokladnie jak piszesz tajemnicy w tym niema :) wycinasz dowolny ksztalt , usuwasz samotne vertexy , potem zapewniasz ciaglosc dla edge'sow i mozesz dowolnie chamferowac ostre kanty :). Na boolena maxoweg tak wszyscy narzekali, a narzedzie ma naprawde duze mozliwosci, sam uzywam bardzo czesto przy modelowaniu furmanek swietnie sie nim wycina ksztalty np.swiatel, szyb, wlotow itp.itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Ja dziękuję!!! Szczena normanlnie opada!!! Gratulacje i pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 tak prosze panstwa ... to byl loozack ... :) doskonala robota ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 predator-->ja nigdy na boolean'a nie narzekalem wiedzialem ze jest dobry ale trzeba go umiec uzywac,a widocznie ci co narzekali nie umieli ;) loozack'u mozna chociaz wiedziec co robiles boolean'em?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 no loozack sie popisal z tym booleanem :) on wie co uwazam o tyhc modelach moze to nei nurbsy ale i tak robia wrazenie :). tyle ze do tych champferow trzeba jeszcze je oddzielic od powierchni bo beda sie robic badziewia ze smoothem a przynajmniej ja bym tak zrobil :) ale nie zrobie hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Nielot007, booleanem jest wycięte to, czego nie ma na pokazanych przeze mnie siatkach :P Bzyku, no właśnie cały bajer polega na tym, żeby obiekty po booleanie miały jedną grupe wygładzania i wyglądały dobrze :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrzelaj Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 piekne, sliczne, ...ale czego innego mozna bylo sie po Tobie spodziewac...:], a raczej po Twoich pracach :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Loozak... a może tak mały tutek?;D Od czego zacząć, na czym się skupić, jakiś harmonogram...no i ten boolean;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Touch -> patrz dzial modeling tam sa odnosniki do tutoriali teraz na sieci jest tyle tego, do wyboru do koloru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Jesteś zboczony!! Tylko tyle jestem w stanie napisać... po prostu najwyższa półka... Polak potrafi! Dałeś czadu stary... ode mnie duże brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Jesteś zboczony!! (...) no ładnie, dziewczyna też mi to mówi... ale dzięki ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Prawdziwy respekt. !!! Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 no nie czytalem co ludzie na temat Twych ault powiedzili, ale ja powiem jedno: jestes wymiataczo w tej dziedzinie, widac ze kontrolujesz modeling tego typu rzeczy, oko sie me nacieszylo, bo ja z moim autkiem nie daje sobie rade ;) ale coc.. ;)) jeszcze raz gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 Dzięki, ale nie przesadzajmy :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Hi, Super wzór jak powinna wyglądać wzorowa siateczka. Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 zrobiłbym lepiej... jakbym umiał :D brak słów normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 jakbym tak potrafił to też bym był Loozack:-P REWELACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Ziomek no wielkie gratz!!! ych....za neidlugo tez sie tak naumiem!:D ZGR Rox!:) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Hello, czy felgi do Lambo robiłeś też w poly? Pozdrówka SK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Kingwins, felgi też są w poly... Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 omfg ! niesamowita felga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Dzięki, ale "troszkę" jej jeszcze brakuje do ideału, choćby spawów :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Prezentuje się rewelacyjnie, z daleka i tak spawów nie widać. Ostatnio męczyłem felgę w poly i na zrobienie spawów straciłem tyle, że miałbym już cały model ;) Byka też modelowałeś :) ? Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Rewelacja... Kiedyś Cię dogonie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi