smart Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 wampirek rzeżba jeszcze nie skończona,wszelki uwagi mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Bardzo fajny detal :) , z czego to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 :) materiał to masa samoutwardzalna, dłonie wykonane z modeliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 plecki się ciekawie prezentują z tyłu jak również i wyraz twarzy w ujęciu z góry. Świetnie też wyszły rączki. Ile czasu to robiłeś ? (nie ile miesięcy ale tak jakbyś na oko podliczył godziny pracy). Będzie jakieś malowańsko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 około 18 godzin jak do tej pory, malowanie planuje zrobić,bardzo wygaszonymi kolorami, ale to sprawa jeszcze odległa, długo jeszcze posiedze przy obmyśleniu ubioru itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 nice, very nice :) pokusiłbyś się w końcu o jakiś tutorial tworzenia takiej postaci. z chęcią bym spróbował :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 wow, swietna robota !! najbardziej podoba mi sie ujecie dloni bez palca :D mniammm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Gratki naprawdę fajne :) oj ale jak pomalujesz to pokaż bo slinka mi cieknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 fajna rzeźba a zwłaszcza ujęcie nr. 4 (te szare) - ooch, bardzo sexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 super w czym to robisz jaki material:P...nie soft:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 lo ladniusie...fajny koncpepcik i bardzo mily detal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Byłem na Twoim Portfolio - zdolny jesteś nie to co my beztalęcia (przynajmniej ja)..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Tweety - Jeśli chodzi o kolejnej rzeźby to nie problem. Natomiast udokumentowanie tego w fotkach,tu już jest gorzej:/ Jak bede mial swój aparat to wtedy "sfoce" cały proces :) Junior - Dłoń wybrakowana.Niestety wypadek przy pracy. Dosztukuje się;) DraB - pomaluje go krwią ;)serio to chciałem zrobić taki efekt na wół rzeźby ztakiej co stoi w mieście, którą czas i kwas rozjaśnia w miejscach na górze.Ale u mnie to krwią go planuje oblać , że niby dopiero co przerwał krtań jakiejś młodej białowgłowy :D Ania - wampiry właśnie mają coś w sobie takiego, HRABIOSTWO i patos jakiś staram się to uchwycić:) Baldack - patrz wyżej:) Miwt - detal czesze szczotką drucianą,dlatego taki milusi ;) Savoy - dzięki za uznanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Smarcik, 31 maja mam urodziny i bardzo lubie Warcrafta ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 na zdjęciach 2,4 i 5 postać wygląda rewelacyjnie - na ostatnim mi się nie podoba profil - sorry ale taki jakiś "kartoflany" w stosunku do zdjęcia powyżej to niebo a ziemia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Reanimator, dowcipnisiu ;) SMart, kawal dobrej roboty, pokusisz sie o skrzydla jak w Underworld?? Czy tak zostawiasz? Przyjmenie sie na to patrzy, poprosze pozniej na koniec jakies fajne ujecie tylko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 Reanimator - też lubie Warcrafta ... a urodziny mam w lipcu :) Jaras - kartoflany to prawda, głowa wymaga jeszcze sporo poprawek Por@szek - nie bedzie skrzydeł, ale tak nie zostawie;) jeszcze kaptur może,troche szaty zmienie... krwią pochlapie jak rzeźby kwaśny deszcz niszczy tak planuje tu krwawy deszcz zrobić,jeszcze nie jestem pwien jednak czy to nie przegięcie, i tak już wygląda źle, postaram się już bardziej go nie zepsuć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 super; czy pokażesz jakieś zdjęcie twarzy tak z przodu? Z profilu jest taki pyzaty i starczy, co niekoniecznie mi podchodzi... w ujęciu z góry robi świetne wrażenie. Brak palca to dobre zagranie, od razu zwraca się na to uwagę i zastanawia się o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Luty 2006 Autor Share Napisano 18 Luty 2006 Morbid Karbit - he he, palec sie odmałamał przez moją nieuwage. to niezamiezony efekt o którym piszesz:) nastepne foty po koniec ,czyli za jakies kilka tygodni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Bardzo ladne, tylko talentu pozazdroscic. Ja bym za to zadal duzej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 ten jak zawsze wyskoczy z jakąś odjechaną pracką ;) Na prawdę swietnie wygląda - szkoda, ze takie ciemne foty - ale detali nadłubałeś na prawdę godne pozazdroszczenia :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 "he he, palec sie odmałamał przez moją nieuwage" - dlatego prace analogowe mają więcej czaru niż komputerowe, no chyba, że w maxie jest funkcja break a part randomly :) Twarz fajnie wygląda, szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 21 Luty 2006 Autor Share Napisano 21 Luty 2006 Deshu - można se zamówić za 50 zl odlewy figurek 100 x lepszych z plastiku co sie nie potłuczą;) Giorgione - :)dopiero 70% to pierwszu etap detalu nakładania morbid Karbid - nom, i jaka radocha jest jak nie trzeba renderować i czekac, jak sie chce obejrzec z bliska albo z innym światłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 Aż wstyd odkurzać.Jednak niestety zacząłem malowac figurke to wrzuce kilka fotek na pożarcie;) wszlekie komentarze, jak zawsze mile widziane ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 jeszcze przede mną malowanie szczegułów ,zatem wrzucam to co do tej pory powstało: zapraszam do komentowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 fajna rzeźba, ładne malowanie szczególnie tej metalowej zbroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 bardzo fajne, dajesz dalej, to jakies specjalne farby ktorymi to malujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Fajnie, fajnie. Jakie to duże mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 A mi jakoś nie podchodzi, niefajna jest ta figurka. Takie tam to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 jakoś niepomalowany mi się bardziej podobał, co prawda z farbą bardziej realistyczny, ale bez farby miał więcej uroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 w pełni zgadzam sie z Anią - czasami nie warto malować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2007 Dziekuje za komentarze:) Adek_CG - farba to citadel colours, czyli farby akrylowe do malowania figurek do gier fabulanych game workshop.dostałem od kolegi,pozdro FLEX Freedom Fighter - na piewrwszej fotce , widac ćwiartke dla wyobrażenia o skali Kuba - to fotki robione telefonem. nie oddają prawdziwego piękna ;) Ania - musiałem go pomalować. czułem sie zobowiązany dokonczyć tą figurke aby dac sobie przyzwolenie na rozpoczecie nastepnej.kiedy był niepomalowany zdjęcia były robioone tradycyjnym aparatem i skanowane do kopa.jakość prezentacji robi swoje jak widać.nastepnym razem bardziej sie przyłoże . Giorgione - i ty Brutusie... ;) Dzięki za uwagi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 no to czekamy na tą następną :) jaką teraz wymodelujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 trudno mi się jest decydować, ale licze na sny i podróże, jak zawsze ;) stamtąd moge ukraść najwięcej pomysłów.może będzie to śmieszny charakterek, może kobieta a może starzec. czas pokaże. mam nadzieje że będzie łaskaw się dla mnie pośpieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi