SCORPI Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 no twarz jest super ale reszta to no nie za bardzo i cos mało umięsniony...
Mistic Gohan Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Napisano 19 Sierpień 2003 taaaa, no rzeczywiscie, hmmm, a co do metody?? macie jakas lepszą?
Fabeko Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 fajny pomysl wykonanie tez, ale wlosy i miesnie (wiem ze sie powtarzam) sam chcialem zrobic son goku albo kogos innego ale narazie niemam czasu pozdrawiam:) [piwo][3m się]
Mistic Gohan Napisano 3 Październik 2003 Autor Napisano 3 Październik 2003 yo! wracam do pracy nad Songiem, po ponad miesięcznej przerwie... co sądzicie o tych wlosach, slyszalem juz opinie ze to banany, no rzeczywiscie, ale chyba juz ich nie bede zmienial bo mi sie nie chce, tyle pracy na marne, swoją drogą to przez te włosy mam takie opoznienia, zniechęcają mnie do pracy. trochę je juz zwężyłem zeby nie były takimi \"bananami\", moze sie na nie jeszcze wymysli jakis modyfikator, zeby to urozmaicic ? [Wyedytowany dnia 28-6-04 > Mistic Gohan]
Mistic Gohan Napisano 3 Październik 2003 Autor Napisano 3 Październik 2003 i jeszcze [Wyedytowany dnia 28-6-04 > Mistic Gohan]
Mistic Gohan Napisano 3 Październik 2003 Autor Napisano 3 Październik 2003 i z tyłu, wlosów jeszcze brakuje, nie zrobilem wszystkich [Wyedytowany dnia 28-6-04 > Mistic Gohan]
dr Ug Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Spoko jest:) Zmniejsz tylko avatar, bo jest za duzy:P http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66
Marcin_ps Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 hhah D. to gdzie moze to odrazu regulaminy itp :P spokoju nie daje :P
dr Ug Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 Bo zostaly niedobitki :P Twoj avatar jeszcze troszke za duzo wazy :P Juz dawno wyslalem Ci u2u, looknij no w prawy, gorny rog ekranu, a tutaj pisz tylko na temat.
B3n0l Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 ten modle jest super!! tyle tylko że za bardzo widoczne przej¶cie między włosami przednimi a tylnimi. BTW będzeisz go robił na kreskówkę (cellshading czy co¶ takiego - nie znam się na tym)
Gość User190 Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 Czy to low, czy high poly, bo wyglada na mieszanke, a nie czytałem początku wątku :-))) Hehehe... ogólnie nieźle wygląda, ale popracuj na dwygladzeniem siatki!!
gabrielwigierski Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 noooo mordeczke to zrobiles mu mistrzosko:D troche do reszty ciala mam zastrzezenia te uda dla mnie sa za grube nie lubie rozbudowanych ud wiesz u rowerzystow,zrob szczulpejsze( oczywiscie gejem nie ejstem wiec nie w tym rzecz) chyab ze zrobisz mu jakies ladne ubranie to spoczko moze patrze nie tak jak trzeba. druga sprawa brak przyrodzenia -- zartuje::D:DD generalnie dora robota. pozdrawiam
Mistic Gohan Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 Originally posted by DruG Bo zostaly niedobitki :P Twoj avatar jeszcze troszke za duzo wazy :P Juz dawno wyslalem Ci u2u, looknij no w prawy, gorny rog ekranu, a tutaj pisz tylko na temat. taa sory zupelnie mi to wylecialo z glowy, musze go jeszcze znalezc na dysku, bo narazie nie mam co pomniejszac...
Mistic Gohan Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 Originally posted by DruG a tutaj pisz tylko na temat. że co proszę? a o czym ja tu niby.....?
KAIN Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Mi sie podoba choc włosy jakos nie ciekawie wyglądaja...;) pozdro KAIN
giorgione Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Włosy są właśnie śietnie odwzorowane oby tak dalej - trzymam kciuki :d Pozdr Giorgione
Mistic Gohan Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 goku bedzie robil takie Kamehameha , wsadze mu omni miedzy dlonie i sie zrobi efekty atmosferyczne, chce uzyskac podobny efekt jak bylo w anime.. narazie wyglad bardzo low low jakosciowy ;) [Wyedytowany dnia 28-6-04 > Mistic Gohan]
Mistic Gohan Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 troszke podrasowane wlosy i efekcik chyba Distance Blur czy jakos tak... aha co to jest to CellShading czy cos,.. ktos tu o tym wspominal.. [Wyedytowany dnia 28-6-04 > Mistic Gohan]
Ghost REAKTYWACJA Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 cellshading to coś takiego jak Toon material w brazilu.
Mistic Gohan Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 o kurde ale te wlosy syfiascie wyszly, nie wiedzialem ze to sie tak \"rozmemla\", za duzo bluruw itp. w PhotoPaincie ;) [Wyedytowany dnia 28-6-04 > Mistic Gohan]
A-D-e-X Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 kto by przypuszczal ze ktos bedzie modelowal postacie z dragon ball\'a, moje sugestie: - kogo modelujesz ??? chyba goku wiec zrob mu bardziej odstajace wlosy masz obrazek (no cyba ze robisz gohana to sorki)
Mistic Gohan Napisano 20 Listopad 2003 Autor Napisano 20 Listopad 2003 o rety, kompletnie nie mam teraz czasu zeby kontynuować prace nad Goku, przeliczyłem się, to trzeba było jednak skończyć w wakacje.. a teraz.. kurna dwa kierunki studiów,.. zero czasu, tylko sobie czasem w coś pogrywam.. w najgorszym wypadku skończe Goku w przyszłym roku :/
xMark Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 uuuu szkoda naprawde szkoda bo swietnie ci to wychodzilo :( hmm moze ja przejme pałeczke :D
Mistic Gohan Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 a owszem, moze jesli wiecej osob podejmie temat to sam sie bardziej zmobilizuję, fajnie by było...
xMark Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 no na bym podjeł temat bo jestem fanem db tylko ze narazie cienki ze mnie maksiarz i nie uda mi sie nic zrobic :(
mort1 Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Mam szczerą nadzieję, że będzie P-I-Ę-kne:). Trzymam kciuki i pozdrawiam...
Mistic Gohan Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 a ma ktoś moze muzyke do tej francuskiej/japonskieh serii dragon ball z?? chodzi mi o niektore kawalki z serialu emitowanego kiedys w RTL7/TVN7
saygon Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 ladnie ladnie zdecydowanie wloski wylgadaja lepiej niz poprzednio - pamietne banany. tarz przezentuje sie naprawde bardzo dobrze
Mistic Gohan Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 aaa gdzie mi wszystkie obrazki znikly!!! ???? co jest grane? nie bylo mnie tu 2-3 miesiace az tu taka niespodzianka dzisiaj? co sie stalo z moimi obrazkami?
kozioo Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=10096 albo http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8042 :) Nie wiem, o którą awarię chodzi (moze o obydwie?). pozdr
Nimrod Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Jasne, że nie widać, a gdybyś poczytał linki które dał Kozioo to byś nawet wiedział dlaczego, a podobno czytasz posty...
Gość oro Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Ej nie wiem czemu ale mi sie nie pokazują te pracki wyswietla mi sie tylko opisy, ale fotkek nie ma.Co zrobić?
Mistic Gohan Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 a nie , ten temat zostal reaktywowany;) w zasadzie nigdy nie zdechl (w mojej glowie), po prostu przez jakis czas dzialalem na modemie, ale teraz juz mam stalke i UZUPELNIAM obrazki!!! nie wiem czy sa w takiej kolejnosci jak byly przed awarią serwera max3d ale staram sie jak najwierniej odtworzyc kolejnosc, linki sa do mojej nowej stronki na fajnym serwerze freewebtown (pojemnosc 1GB)
Gość User190 Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Co do melodyjek - ja mam tego w cho***e na jakiejś płytce - jak znajdę to podrzucę :)
xMark Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 dobra to daruj siboe uzupelnainie tych obrazko i rob updejty :D
Mistic Gohan Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Napisano 26 Czerwiec 2004 Wysłane przez M@Ti Co do melodyjek - ja mam tego w cho***e na jakiejś płytce - jak znajdę to podrzucę :) wprawdzie do Bochni nie mam bardzo daleko ale moze lepiej by bylo jakbys mi to jakos udostepnil do sciagniecia ;) albo jeszcze lepiej.. nagral na plytke i wyslal poczta,.;) ale nie smiem prosic ;)
Mistic Gohan Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 Wysłane przez Marcin zmien temat........!!!!! to moj watek :) .. zreszta nie odbiegam daleko.. dalej jestesmy przy DBZ!
sanki Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 byc moze i nie odbiegasz od DBZ ale mysle ze Marcinowi bardziej chodzilo o zmiane tematu na cos w tym stylu http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 :D
SansSerif Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 to ja podpowiem jesli jeszcze po ponad 200 postach nie zalapales. temat powinien nazywac sie >>> Postac 3D: Son Goku
Mistic Gohan Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 Wysłane przez SansSerif to ja podpowiem jesli jeszcze po ponad 200 postach nie zalapales. temat powinien nazywac sie >>> Postac 3D: Son Goku nooo OK dzieki za podpowiedz, wiecei dawno tu przez ten cholerny modem nie zagladalem i nie wiedzialem co sie w regulaminach podzialo... a ja myslalem ze chodzi o ta muzyke;) ok :piwo:
Mistic Gohan Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Napisano 28 Czerwiec 2004 no dzieki za zmiane tematu, wlasnie to mialem zrobic
sith_LORD Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 stara miłość nie rdzewieje.. powodzenia.. dawaj update:)
SiD Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Wybacz bracie ale jak dla mnie jest on za bardzo pyzaty...wiele ejszcze pracy ciebei rpzy nim czeka , nie zapomnij ze ona nawet ma miesnie na twarzy które sie odznaczaja... Ja widzialem juz Dragon Balla wiele razy i nie zaprzeczam ze chcetnie od poczatku bym ja obeajzal heheheh :D Albo cos takiego, znaczy sie cos w tym rodzaju :D
Mistic Gohan Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 ..... a kiedy Vegeta zmienil plec?? chyba ze raka jąder podłapał.. :) :D :P
Rekomendowane odpowiedzi