Freya663 Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Nie ukrywam, jestem kobietą, a przynajmniej tak mi w dowodzie pisze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2006 to sie da sprawdzic musisz miec po prostu bevel w odpowiednich miejsach :P no ale my tu sobie gatke towarzyska ucinami a jakies terminy ?? a no i zeby nie bylo bo w krakowie to sami kulturlkularni witamy na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 No proszę, to bedzie pierwsza kobieta w naszym spotkaniu. Bardzo mi miło...Freya jestem Jonasz...witamy w naszej ciepłym gronie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freya663 Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Mnie też bardzo miło. A tak w ogóe to Frejus wejdzie wszędzie, gdzie jeszcze żadna kobieta nie była ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2006 to az strach sie bac kobieto :P tzn ze co lubisz cave diving?|:D bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freya663 Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Nazwałabym to pchaniem sie tam gdzie mnie nie chcą, bądź nie jestem w ogóle potrzebna, albo jeszcze o powyższych nie wiedzą x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 przez te kolory to wygladamy jak bysmy grzali denaturat a nie piwo ;D Tak i myślisz , że po tym zdaniu uwierzymy że to było piwo :D No i widzicie? Taką ekipą chcę Was widzieć na następnym zlocie we Wrocławiu albo Gliwiach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Kobieta na spotkaniu. Spoko. Nie będę się musiał przynajmniej tłumaczyć, że w klubie byłem tylko z kolegami, bo to blebleble... :]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freya663 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Freya na spotkaniu XD, kobieta to złe określenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 jakie spotkanie?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2006 no i co z tym spotkaniem pisalem czy ma ktos propozycje jakiegos terminu albo cos ? bo wiem ze sa wakacje i bedzie ciezko zeby wszystkim dogodzic :) miejsce mamy tajemniczy ogrod ale kiedy ? jakies propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 dla mnie może być nawet zaraz, dostosuje się:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2006 wiesz paczac przez pryzmat twojego nowego funkiel nowka nie smiganego avatra to ja nie wiem czy sie chce z Toba zaraz spotkac:D a tak serio to jedziemy zeby nie bylo.. daje date odlegla zeby ludzie zdazyli zapomniec i zebym zostal tylko ja i dareczek :D 10 sierpnia czwartek !! bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 chyba będziemy sami, bo jak narazie mały ruch w tym wątku:] może zmień temat na bardziej kojażący sie ze spotkaniem w KrK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freya663 Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Ja mysle ze powinnam dać rade, jak tylko sie dowiem gdzie ten Ogród jest x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 jak tylko sie dowiem gdzie ten Ogród jest na placu żydowskim na kazimierzu (jest jeszcze drugi obok pergaminu, NIE POMYLIĆ!!:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 w piatek/sobote dał by jeszcze rady desant z warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 ludzie oddzywać się!! btw. prawdopodbnie bedzie jeszcze jedna kobieta w naszym gronie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 hej nio i co z tym meetingiem... a co mi tam przynajmiej sobie z dariuszkiem nabijemy posty!!:D szis jest wtrorek spotykamy sie w koncu czy nie czy o co chodzi kto chetny ? dsrtr mnir jest chyba nawetobojetne czy w zwartek czy w piatek a jak reszta ... wiec jak by mialo byc wiecej w piatek to ja moge byc za piatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Ja mogę przyjsc, ale jakos mi sie nie chcę...bo dyplom tuż tuż... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 nio w zwiazku z naciskami czas zaczac sezon na maxa :) a tek serio to zaczol sie nowy rok szkolny kondolencje wszystkiu uczacym sie i kogos, wiec pasowalo by sie spotkac piszcie terminy propozycjie kiedy chcecie gdzie chcecie .. bo o to czy chcemy sie spotkac to nawet nie pytam :) ja proponuyje termin czwartkowy czyli tradycyjnie np czwartek za tydzien czy za dwa tygodnei tj 12 albo 19 pazdziernika pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 A nie lepiej weekend ?? :D Bo ja troche późno kończę lekcje.. wiec raczej bym nie zdazył dojecha PKP... I jakoś bede musiał dogadać sie z rodzicami, bo ja to rocznik 1990r. :) Chyba że zrobicie zlot w Oświęcimiu :P z oś pkp jade do kraka około 1,5h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 ale odzew no tak jak sie was mocno nie pokopie PMami to nikt tylka nie wsadzi z wlasnej checi w ten watek :P jako ze teraz mamy ponoc jakies swiet aduzo wolnego czasu mysle ze moglibyscie sie odrobic z wlasna praca i po swietach spokojnie spotkac sie w gronie max3d.pl.. moze nie brzmi to zdanie logicznie ale nie o to chodzi.. pytanie kto zainteresowany i kiedy.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 weekend weekend tylko weekend ludkowie no zlitujcie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Hatred dobrze gada, pozatym straciłem mieszkanie i będe musiał nocować u Ciebie Adasiu:*:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 jak bedzie spotkanie w weekend to mysle ze pare osobek moglbym przekimac zwlaszcza mojego kochanego dariuszka :P moze 11 listopada po swietujemy z krajem co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 : ] Ja się zjawię, jeżeli tylko wyrobię się z kilkoma czynnikami ($$$). Tylko moja propozycja: wybierzmy się do jakiegoś klubu z dancefloor’em, bo ile można o tym 3D/2D gadać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 nic nie przebije impry we wro! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Deus STFU!:D tylko tym razem ma wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 spoko spoko zrobilem se reaktywacjie na semest 7 dalej moge ciachac napalone architektki wiec sie biore za organizacjie: czyli wstepnie 11 listopada lista dariusz sympathetic 50% Obywatel Hatred Sartr Piun Kjubas pikSar - jeszcze nie wie gdzie jest krakow ale sie wybiera :D uwielbiam organizowac po pijanemy:) ci sa juz poinformowani jeszcze musze zmolestowac reszte jakby ktos wczesniej dotarl do ktoregos z nizej wynmienionych osobnikow to niech sie wbija w ten watek Amok ttaaddeekk barton_fink Jonasz_Real Tomasz Kucharz salvage Sadowski25 M@Ti mentaller Freya663 jak kogos pominolem to nie bic zara sie bire za to co owieczki lubia najbardziej czyli spam na pm :D pozzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 oj nie wiem czy Wrocław sie zmobilizuje, jeszcze rany po zlocie nie wylizane, a propos czy ludzie spoza Krakau są zaproszeni ? Czy robicie lokalny bal samców ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 lol, z tych wszystkich osob kojarze kolo szesciu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 JA spróbuej sie zjawić tylko ktos będzie musial mnie odebrać z odpowiednieg odworca PKP tylko ze 12 listopada mam Urodzinki :D Tylko jest jeden problem.... Rodzice nie chcą mi pozwolić ;( bo nie znam Krakowa i sie mama o mnie boi czy mi by cośw kraku sie nie stało ;( Macie jakieś rady by przekonac rodziców ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Dwa granaty F1 bez zawleczek powinny przekonać szanownych rodziców :) Też bym się chętnie spotkał 3d grafikami maniakami :),ale drastycznie średnią wieku bym zawyżył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ja odpadam - dalej siedze w angli i najwczesniej bede w polsce w marcu na kilka dni. zycze milej zabawy I pozdrawiam wszystkich kturych mialem przyjemnosc poznac na wczesniejszym spotkaniu :) Amok - jak ta roslina sie zwala ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Ja będę. Na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 pikSar - spoko spoko wpadajcie ja w zasadzie to juz Cie dopisalem ;) Deus to wpadnij 11 to poznasz kolejnych :P cza sie rozwijac.. a co do panienek to co ja jestem burdel mama zreszta polecam doczytac i sie dowiedziec co sie dzialo na pierwszym spotkaniu przezemnie organizowanym :P wiec ludzie kaman everybody misie :* zeet - uwierz ze jak wpadnie Tomek (sory tomku wiesz ze nie mam nic do twojego wieku) i Amok to bedziesz zanizal wiec nie boj sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjubas Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 no ja bede napewno kochany mavericku, o booosskiii :P !!!!!! termin dowolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 jeszcze musze zmolestowac reszte mav, zmolestujesz takiego gołowąsa jak ja :*** ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 mentaller przeciez Ciebie juz zmolestowalem :* (pmkiem) a wiesz jak przyjdziesz to sie zastanowimy na razie moge tylko tyle powiedziec ze lubie ogolonych :D:D sory dareczku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 chciałbym, ale boję się :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ale sobie termin wybraliście, w drugą rocznicę pierwszego zlotu we Wrocławiu ;) Ja niestety odpadam, akurat w ten dzień mam zajęcia, a szkoda bo chętnie bym się wybrał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 mentaller - nie boj sie z nami nie zgininiesz Vorek - wybraliscie :P narzucilem i tyle termin jest jak najbardziej do uzgodnienia tylko ze do tej pory nikt zadnej alternatywy nie zaproponowal.. napisalem zebyscie pisali kiedy wam pasuje... i w ogole se wybraliscie pore na dyskusjie 30 min sie zastanawic musze nad tyn pco pisze zeby bana nie dostac czwaretk to przecz dzien picia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ehh.. znowu gdzies na poludniu robicie meeting:( a kiedy cos w zachodnipomorskim np??;) W Szczecinie was chyba jeszcze nie bylo:>? sorry za off-topic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Bo my Górale lubimy pic! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 a co u nas to niby nie ma dobrych trunkow??;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 nie ale za to macie syrenki mozna to przemyslec ale j=ak berde tak trzewy jak dzisa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Zachodnioporskie w przyszłości - jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 To w sobotę ma być?? :> Wolałbym piątek, ale zobaczymy co da się zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Czerwony nie za bardzo mi pasuje, toż będę się starał dotrzeć ;-) Coprawda wolałbym w tygodniu czwartek np. (+zwazając na wspomniany juz jego charakter), ale cóż system jest jaki jest... ogólnie chwaląc greków za demokracje odczuwam pewien niedosyt :P A tak btw. prosiłbym o nie realizowanie gróźb w stylu ":*" podczas spotkania :-P Jest to mało, ze tak powiem, estetyczne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi