Napisano 26 Lipiec 200618 l Autor to sie da sprawdzic musisz miec po prostu bevel w odpowiednich miejsach :P no ale my tu sobie gatke towarzyska ucinami a jakies terminy ?? a no i zeby nie bylo bo w krakowie to sami kulturlkularni witamy na forum :)
Napisano 26 Lipiec 200618 l No proszę, to bedzie pierwsza kobieta w naszym spotkaniu. Bardzo mi miło...Freya jestem Jonasz...witamy w naszej ciepłym gronie... Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200618 l Mnie też bardzo miło. A tak w ogóe to Frejus wejdzie wszędzie, gdzie jeszcze żadna kobieta nie była ]:->
Napisano 26 Lipiec 200618 l Autor to az strach sie bac kobieto :P tzn ze co lubisz cave diving?|:D bo nie rozumiem
Napisano 26 Lipiec 200618 l Nazwałabym to pchaniem sie tam gdzie mnie nie chcą, bądź nie jestem w ogóle potrzebna, albo jeszcze o powyższych nie wiedzą x]
Napisano 26 Lipiec 200618 l przez te kolory to wygladamy jak bysmy grzali denaturat a nie piwo ;D Tak i myślisz , że po tym zdaniu uwierzymy że to było piwo :D No i widzicie? Taką ekipą chcę Was widzieć na następnym zlocie we Wrocławiu albo Gliwiach :)
Napisano 27 Lipiec 200618 l Kobieta na spotkaniu. Spoko. Nie będę się musiał przynajmniej tłumaczyć, że w klubie byłem tylko z kolegami, bo to blebleble... :]]]]
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor no i co z tym spotkaniem pisalem czy ma ktos propozycje jakiegos terminu albo cos ? bo wiem ze sa wakacje i bedzie ciezko zeby wszystkim dogodzic :) miejsce mamy tajemniczy ogrod ale kiedy ? jakies propozycje ?
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor wiesz paczac przez pryzmat twojego nowego funkiel nowka nie smiganego avatra to ja nie wiem czy sie chce z Toba zaraz spotkac:D a tak serio to jedziemy zeby nie bylo.. daje date odlegla zeby ludzie zdazyli zapomniec i zebym zostal tylko ja i dareczek :D 10 sierpnia czwartek !! bedzie?
Napisano 31 Lipiec 200618 l chyba będziemy sami, bo jak narazie mały ruch w tym wątku:] może zmień temat na bardziej kojażący sie ze spotkaniem w KrK
Napisano 1 Sierpień 200618 l Ja mysle ze powinnam dać rade, jak tylko sie dowiem gdzie ten Ogród jest x]
Napisano 1 Sierpień 200618 l jak tylko sie dowiem gdzie ten Ogród jest na placu żydowskim na kazimierzu (jest jeszcze drugi obok pergaminu, NIE POMYLIĆ!!:))
Napisano 7 Sierpień 200618 l ludzie oddzywać się!! btw. prawdopodbnie bedzie jeszcze jedna kobieta w naszym gronie:D
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor hej nio i co z tym meetingiem... a co mi tam przynajmiej sobie z dariuszkiem nabijemy posty!!:D szis jest wtrorek spotykamy sie w koncu czy nie czy o co chodzi kto chetny ? dsrtr mnir jest chyba nawetobojetne czy w zwartek czy w piatek a jak reszta ... wiec jak by mialo byc wiecej w piatek to ja moge byc za piatkiem
Napisano 6 Październik 200618 l Autor nio w zwiazku z naciskami czas zaczac sezon na maxa :) a tek serio to zaczol sie nowy rok szkolny kondolencje wszystkiu uczacym sie i kogos, wiec pasowalo by sie spotkac piszcie terminy propozycjie kiedy chcecie gdzie chcecie .. bo o to czy chcemy sie spotkac to nawet nie pytam :) ja proponuyje termin czwartkowy czyli tradycyjnie np czwartek za tydzien czy za dwa tygodnei tj 12 albo 19 pazdziernika pozdrawiam
Napisano 6 Październik 200618 l A nie lepiej weekend ?? :D Bo ja troche późno kończę lekcje.. wiec raczej bym nie zdazył dojecha PKP... I jakoś bede musiał dogadać sie z rodzicami, bo ja to rocznik 1990r. :) Chyba że zrobicie zlot w Oświęcimiu :P z oś pkp jade do kraka około 1,5h :)
Napisano 26 Październik 200618 l Autor ale odzew no tak jak sie was mocno nie pokopie PMami to nikt tylka nie wsadzi z wlasnej checi w ten watek :P jako ze teraz mamy ponoc jakies swiet aduzo wolnego czasu mysle ze moglibyscie sie odrobic z wlasna praca i po swietach spokojnie spotkac sie w gronie max3d.pl.. moze nie brzmi to zdanie logicznie ale nie o to chodzi.. pytanie kto zainteresowany i kiedy.. pozdrawiam
Napisano 26 Październik 200618 l Hatred dobrze gada, pozatym straciłem mieszkanie i będe musiał nocować u Ciebie Adasiu:*:)
Napisano 26 Październik 200618 l Autor jak bedzie spotkanie w weekend to mysle ze pare osobek moglbym przekimac zwlaszcza mojego kochanego dariuszka :P moze 11 listopada po swietujemy z krajem co wy na to ?
Napisano 26 Październik 200618 l : ] Ja się zjawię, jeżeli tylko wyrobię się z kilkoma czynnikami ($$$). Tylko moja propozycja: wybierzmy się do jakiegoś klubu z dancefloor’em, bo ile można o tym 3D/2D gadać? :)
Napisano 26 Październik 200618 l Autor spoko spoko zrobilem se reaktywacjie na semest 7 dalej moge ciachac napalone architektki wiec sie biore za organizacjie: czyli wstepnie 11 listopada lista dariusz sympathetic 50% Obywatel Hatred Sartr Piun Kjubas pikSar - jeszcze nie wie gdzie jest krakow ale sie wybiera :D uwielbiam organizowac po pijanemy:) ci sa juz poinformowani jeszcze musze zmolestowac reszte jakby ktos wczesniej dotarl do ktoregos z nizej wynmienionych osobnikow to niech sie wbija w ten watek Amok ttaaddeekk barton_fink Jonasz_Real Tomasz Kucharz salvage Sadowski25 M@Ti mentaller Freya663 jak kogos pominolem to nie bic zara sie bire za to co owieczki lubia najbardziej czyli spam na pm :D pozzdrawiam
Napisano 26 Październik 200618 l oj nie wiem czy Wrocław sie zmobilizuje, jeszcze rany po zlocie nie wylizane, a propos czy ludzie spoza Krakau są zaproszeni ? Czy robicie lokalny bal samców ?
Napisano 26 Październik 200618 l JA spróbuej sie zjawić tylko ktos będzie musial mnie odebrać z odpowiednieg odworca PKP tylko ze 12 listopada mam Urodzinki :D Tylko jest jeden problem.... Rodzice nie chcą mi pozwolić ;( bo nie znam Krakowa i sie mama o mnie boi czy mi by cośw kraku sie nie stało ;( Macie jakieś rady by przekonac rodziców ??
Napisano 26 Październik 200618 l Dwa granaty F1 bez zawleczek powinny przekonać szanownych rodziców :) Też bym się chętnie spotkał 3d grafikami maniakami :),ale drastycznie średnią wieku bym zawyżył :)
Napisano 26 Październik 200618 l ja odpadam - dalej siedze w angli i najwczesniej bede w polsce w marcu na kilka dni. zycze milej zabawy I pozdrawiam wszystkich kturych mialem przyjemnosc poznac na wczesniejszym spotkaniu :) Amok - jak ta roslina sie zwala ? ;)
Napisano 26 Październik 200618 l Autor pikSar - spoko spoko wpadajcie ja w zasadzie to juz Cie dopisalem ;) Deus to wpadnij 11 to poznasz kolejnych :P cza sie rozwijac.. a co do panienek to co ja jestem burdel mama zreszta polecam doczytac i sie dowiedziec co sie dzialo na pierwszym spotkaniu przezemnie organizowanym :P wiec ludzie kaman everybody misie :* zeet - uwierz ze jak wpadnie Tomek (sory tomku wiesz ze nie mam nic do twojego wieku) i Amok to bedziesz zanizal wiec nie boj sie :P
Napisano 26 Październik 200618 l no ja bede napewno kochany mavericku, o booosskiii :P !!!!!! termin dowolny
Napisano 26 Październik 200618 l jeszcze musze zmolestowac reszte mav, zmolestujesz takiego gołowąsa jak ja :*** ?
Napisano 26 Październik 200618 l Autor mentaller przeciez Ciebie juz zmolestowalem :* (pmkiem) a wiesz jak przyjdziesz to sie zastanowimy na razie moge tylko tyle powiedziec ze lubie ogolonych :D:D sory dareczku ;)
Napisano 26 Październik 200618 l ale sobie termin wybraliście, w drugą rocznicę pierwszego zlotu we Wrocławiu ;) Ja niestety odpadam, akurat w ten dzień mam zajęcia, a szkoda bo chętnie bym się wybrał. Pozdrawiam
Napisano 26 Październik 200618 l Autor mentaller - nie boj sie z nami nie zgininiesz Vorek - wybraliscie :P narzucilem i tyle termin jest jak najbardziej do uzgodnienia tylko ze do tej pory nikt zadnej alternatywy nie zaproponowal.. napisalem zebyscie pisali kiedy wam pasuje... i w ogole se wybraliscie pore na dyskusjie 30 min sie zastanawic musze nad tyn pco pisze zeby bana nie dostac czwaretk to przecz dzien picia:P
Napisano 26 Październik 200618 l ehh.. znowu gdzies na poludniu robicie meeting:( a kiedy cos w zachodnipomorskim np??;) W Szczecinie was chyba jeszcze nie bylo:>? sorry za off-topic;)
Napisano 26 Październik 200618 l Autor nie ale za to macie syrenki mozna to przemyslec ale j=ak berde tak trzewy jak dzisa:)
Napisano 26 Październik 200618 l To w sobotę ma być?? :> Wolałbym piątek, ale zobaczymy co da się zrobić :P
Napisano 26 Październik 200618 l Czerwony nie za bardzo mi pasuje, toż będę się starał dotrzeć ;-) Coprawda wolałbym w tygodniu czwartek np. (+zwazając na wspomniany juz jego charakter), ale cóż system jest jaki jest... ogólnie chwaląc greków za demokracje odczuwam pewien niedosyt :P A tak btw. prosiłbym o nie realizowanie gróźb w stylu ":*" podczas spotkania :-P Jest to mało, ze tak powiem, estetyczne :P