Napisano 14 Grudzień 200618 l Dopiero wywęszyłem ten wątek. Bardzo ładny model. Otworki na światła wyszły poprostu pięknie ;) Nie wiem dlaczego ale strasznie mi się podobają. Dawaj dalej :) Pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200618 l profesjonalna lampka :) Dokladnie :] Dawaj dalej bo fajnie sie to oglada :D
Napisano 18 Grudzień 200618 l włery najs modeling !!! czekam na finish. :) mam nadzieje, że ukończysz. pozdruffffffki.
Napisano 18 Grudzień 200618 l Autor dzieki panowie;] nastepne w kolejce lusterko. A z tym ramem to ja serio pytam:D dobrze ze to juz blizej konca niz dalej. Czasami mi sie monitor wylacza:D ale to wina karty, juz tak ma:P
Napisano 19 Grudzień 200618 l No ..Wiedze nastąpiła moda na mercedesy hehe ja skończysz go z materiałami itp.. To się odezwę) na priva. Trzymam kciuki byś wytrwał.
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor o takie sobie lusterko, pozniej sie skaplem ze jeszcze kierunkowskaz tam ma byc, ale siatki mi sie nie chce przebudowywac (ciezko bylo ja ulozyc:P) wiec booleanem trzeba to potraktowac z poziomu meshsmooth;] W sumie juz malo mi zostalo, wycieraczki, wydech, pierdolki typu literki na tyle, bardzo proste wnetrze i tylne swiatla:P
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor bubu czemu dziwnie?:D mowisz o lusterku czy tak ogolem dziwnie ?:P dzieki za komenty;]
Napisano 2 Styczeń 200718 l prosciutko ale chyba jedną rzecz w siatce bym zmienił, mozę byłoby jeszcze lepiej? i tak jest ekstra fajnie, gratulacje modelu, pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200718 l Autor hk sprobuje tak jak pokazales, chociaz nie jestem pewien czy takiej opcji juz nie mialem wczesniej;] dzieki za zainteresowanie, pozdro;]
Napisano 3 Styczeń 200718 l Zgadzam sie z Bubu miejscami dziwna ta siatka ale, ja tam czepliwy nie jestem ;)
Napisano 4 Styczeń 200718 l zderzak pomiedzy bocznym i tylnim przetłoczeniem (na dole) do poprawy :P pozatym elegancko :)
Napisano 5 Styczeń 200718 l Autor to o czym mowisz javor to wystarczy zwiekszyc meshsmooth. tam poprostu sa trojkaty ktorych raczej nie da sie uniknac;/ a tu maly update, mialo byc szybko zrobione, a tu lipa;/ zajelo mi to tyle czasu ze szkoda gadac:/ tym razem bez wiekszych detali, szkoda czasu i kompa:D
Napisano 5 Styczeń 200718 l John'ie jak hkropinski mowi ze model dobry to musi byc dobry bo zadko zdarza mu sie chawalic ;) dla mnie super ;) pozdro
Napisano 6 Styczeń 200718 l Autor na razie tylko przod, brakuje tylko kierunkowskazow w lusterkach;] tak to chyba koniec z przodem;] ;]
Napisano 6 Styczeń 200718 l Autor jeszcze jeden render bardziej z boku, po fakcie zauwazylem ze kolo sobie troche ociera blache:P
Napisano 6 Styczeń 200718 l Bardzo ładnie, podoba mi się, bardzo dobry modeling, czekam na super renderki. Kadry jakieś dzikie dobierasz ;) popraw no się
Napisano 6 Styczeń 200718 l Autor chcialem zeby w bylo widac w miare caly model i jego poszczegolne czesci, pozniej na pewno sie kadr zmieni;] dzieki za komenty wszystkim;]
Napisano 7 Styczeń 200718 l Autor mozliwe ze auto nie ma z tylu wycieraczek?:P ----> mam tak na kilku refkach;]
Napisano 7 Styczeń 200718 l Eeeeeeeee to one wogole maja wycieraczke z tylu?? Hmmm mi sie zawsze wydawalo ze w sedanach to zazwychaj nie ma?? Czy moze mi sie pokrecilo?? Btw gratuluje modelu :]
Napisano 7 Styczeń 200718 l Autor ej no wlasnie nie wiem:D lepiej dla mnie:D nie bede musial sie z tym meczyc:P hehe dzieki bubu;]
Napisano 2 Luty 200718 l Autor nawal pracy, wiec dopiero teraz znalazlem chwile wolnego czasu, zaczalem zabawe od kol. Teraz sie zastanawiam na fela, jaki kolor dac, czarny albo chromowaty, ale to jeszcze sie potestuje;]
Napisano 2 Luty 200718 l Material z malym polyskiem daj. Jak nie dasz, to sie policzymy na uczelni! xD
Napisano 2 Luty 200718 l Fela wypasiona, konkretnie wymodelowana :) Bieznik jest ok ale oznaczenia boczne tak se wyszly... Dales feldze za maly offset - jak sie troszke klocki hamulcowe zjada to zacisk moze miec male wibracje i dotknie ramion felgi bo jest za blisko!! :) Widaz ze sie napracowales :)
Napisano 2 Luty 200718 l Autor z tym rozmiarem klockow to jest taa sprawa, ze te rzeczy dopiero po renderze wychodza(juz i tak mam pokaz slajdow w vieporcie:P) dzieki za komenty, z tym sidewallem to chyba mniejszy bump musze ustawic;]
Napisano 2 Luty 200718 l sidewalla zrob displace najlepiej - fajny efekt jest wtedy a bump oszukuje i zel rozklada ew refleksy... Ja robie zazwyczaj displ.: http://img151.imageshack.us/my.php?image=0160tv4.jpg http://img329.imageshack.us/my.php?image=0163oa1.jpg BVedzie ladnie oj bezie cos tak czuje :) to do roboty sie bierz dalej :P
Napisano 2 Luty 200718 l Autor heh widzie ze wszyscy ta sama mapke maja:D ( ja od qby dostalem, nie pytajcie za co:P) chcialem dispem ale jezscze dluzej by sie liczylo, zobacze jeszcze jak z tym czasem bedzie;]
Napisano 3 Luty 200718 l ładne koło, sidewall wyszedł dobrze - nie wiem o co wam chodzi :) no chyba że chcecie robić render samego koła w rozdziałce 2000x... to może i lepiej zastosować displace :P
Napisano 3 Luty 200718 l Piękny model! Czyściutki i równiutki się zdaje... też bym tak chciał... mmm Felga też super! Szkoda, że tylko R16... 18 była by lepciejsza :-P Bardzo ładnie tak, czy inaczej... ciekaw jestem finału! Powodzenia!