Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dopiero wywęszyłem ten wątek. Bardzo ładny model. Otworki na światła wyszły poprostu pięknie ;) Nie wiem dlaczego ale strasznie mi się podobają.

Dawaj dalej :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 214
  • Wyświetleń 35,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Very nice :) Nic dodać nic ująć.

Napisano
profesjonalna lampka :)

Dokladnie :] Dawaj dalej bo fajnie sie to oglada :D

Napisano

włery najs modeling !!! czekam na finish. :) mam nadzieje, że ukończysz. pozdruffffffki.

Napisano
  • Autor

dzieki panowie;] nastepne w kolejce lusterko. A z tym ramem to ja serio pytam:D dobrze ze to juz blizej konca niz dalej. Czasami mi sie monitor wylacza:D ale to wina karty, juz tak ma:P

Napisano

No ..Wiedze nastąpiła moda na mercedesy hehe ja skończysz go z materiałami itp.. To się odezwę) na priva. Trzymam kciuki byś wytrwał.

Napisano
  • Autor

o takie sobie lusterko, pozniej sie skaplem ze jeszcze kierunkowskaz tam ma byc, ale siatki mi sie nie chce przebudowywac (ciezko bylo ja ulozyc:P) wiec booleanem trzeba to potraktowac z poziomu meshsmooth;] W sumie juz malo mi zostalo, wycieraczki, wydech, pierdolki typu literki na tyle, bardzo proste wnetrze i tylne swiatla:P

lusterkoxp3.th.jpg

sitkalusterkord7.th.jpg

lusterkojg2.th.jpg

untitled1bj0.th.jpg

Napisano
  • Autor

bubu czemu dziwnie?:D mowisz o lusterku czy tak ogolem dziwnie ?:P

dzieki za komenty;]

Napisano

O lusterku :] Ale spoko wazne ze po ms wszystko ok :D Dawaj dalej :]

Napisano

prosciutko ale chyba jedną rzecz w siatce bym zmienił, mozę byłoby jeszcze lepiej? i tak jest ekstra fajnie, gratulacje modelu, pozdrawiam

lampatylca3hl7.th.jpg

Napisano
  • Autor

hk sprobuje tak jak pokazales, chociaz nie jestem pewien czy takiej opcji juz nie mialem wczesniej;] dzieki za zainteresowanie, pozdro;]

Napisano

zderzak pomiedzy bocznym i tylnim przetłoczeniem (na dole) do poprawy :P

pozatym elegancko :)

Napisano
  • Autor

to o czym mowisz javor to wystarczy zwiekszyc meshsmooth. tam poprostu sa trojkaty ktorych raczej nie da sie uniknac;/

a tu maly update, mialo byc szybko zrobione, a tu lipa;/ zajelo mi to tyle czasu ze szkoda gadac:/ tym razem bez wiekszych detali, szkoda czasu i kompa:D

wiperspz5.th.jpg

Napisano

John'ie jak hkropinski mowi ze model dobry to musi byc dobry bo zadko zdarza mu sie chawalic ;)

dla mnie super ;)

pozdro

Napisano
  • Autor

na razie tylko przod, brakuje tylko kierunkowskazow w lusterkach;] tak to chyba koniec z przodem;]

mercclaykd9.th.jpg

;]

Napisano

Piękna robota, bardzo równiutko ;)

Napisano
  • Autor

jeszcze jeden render bardziej z boku, po fakcie zauwazylem ze kolo sobie troche ociera blache:P

mercedesclaybokre1.th.jpg

Napisano

Bardzo ładnie, podoba mi się, bardzo dobry modeling, czekam na super renderki. Kadry jakieś dzikie dobierasz ;) popraw no się

Napisano
  • Autor

chcialem zeby w bylo widac w miare caly model i jego poszczegolne czesci, pozniej na pewno sie kadr zmieni;] dzieki za komenty wszystkim;]

Napisano
  • Autor

mozliwe ze auto nie ma z tylu wycieraczek?:P

---->march20060504172420largxu7.th.jpg

mam tak na kilku refkach;]

Napisano

Eeeeeeeee to one wogole maja wycieraczke z tylu?? Hmmm mi sie zawsze wydawalo ze w sedanach to zazwychaj nie ma?? Czy moze mi sie pokrecilo?? Btw gratuluje modelu :]

Napisano
  • Autor

ej no wlasnie nie wiem:D lepiej dla mnie:D nie bede musial sie z tym meczyc:P

hehe dzieki bubu;]

Napisano
  • Autor

nawal pracy, wiec dopiero teraz znalazlem chwile wolnego czasu, zaczalem zabawe od kol. Teraz sie zastanawiam na fela, jaki kolor dac, czarny albo chromowaty, ale to jeszcze sie potestuje;]

felaay6.th.jpg

Napisano

Fela wypasiona, konkretnie wymodelowana :) Bieznik jest ok ale oznaczenia boczne tak se wyszly... Dales feldze za maly offset - jak sie troszke klocki hamulcowe zjada to zacisk moze miec male wibracje i dotknie ramion felgi bo jest za blisko!! :) Widaz ze sie napracowales :)

Napisano
  • Autor

z tym rozmiarem klockow to jest taa sprawa, ze te rzeczy dopiero po renderze wychodza(juz i tak mam pokaz slajdow w vieporcie:P) dzieki za komenty, z tym sidewallem to chyba mniejszy bump musze ustawic;]

Napisano
  • Autor

heh widzie ze wszyscy ta sama mapke maja:D ( ja od qby dostalem, nie pytajcie za co:P) chcialem dispem ale jezscze dluzej by sie liczylo, zobacze jeszcze jak z tym czasem bedzie;]

Napisano

ładne koło, sidewall wyszedł dobrze - nie wiem o co wam chodzi :) no chyba że chcecie robić render samego koła w rozdziałce 2000x... to może i lepiej zastosować displace :P

Napisano

Piękny model! Czyściutki i równiutki się zdaje... też bym tak chciał... mmm

Felga też super! Szkoda, że tylko R16... 18 była by lepciejsza :-P

Bardzo ładnie tak, czy inaczej... ciekaw jestem finału! Powodzenia!