Gość obo Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Dopiero wywęszyłem ten wątek. Bardzo ładny model. Otworki na światła wyszły poprostu pięknie ;) Nie wiem dlaczego ale strasznie mi się podobają. Dawaj dalej :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 lampka;] i brzydka siatka:D aha masz ktos na zbyciu giga ramu?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Very nice :) Nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 zajefajnie!! super modeling :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 profesjonalna lampka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 profesjonalna lampka :) Dokladnie :] Dawaj dalej bo fajnie sie to oglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 włery najs modeling !!! czekam na finish. :) mam nadzieje, że ukończysz. pozdruffffffki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 dzieki panowie;] nastepne w kolejce lusterko. A z tym ramem to ja serio pytam:D dobrze ze to juz blizej konca niz dalej. Czasami mi sie monitor wylacza:D ale to wina karty, juz tak ma:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 No ..Wiedze nastąpiła moda na mercedesy hehe ja skończysz go z materiałami itp.. To się odezwę) na priva. Trzymam kciuki byś wytrwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Naprawde fajnie wychodzi, dobrze operujesz chamferem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 o takie sobie lusterko, pozniej sie skaplem ze jeszcze kierunkowskaz tam ma byc, ale siatki mi sie nie chce przebudowywac (ciezko bylo ja ulozyc:P) wiec booleanem trzeba to potraktowac z poziomu meshsmooth;] W sumie juz malo mi zostalo, wycieraczki, wydech, pierdolki typu literki na tyle, bardzo proste wnetrze i tylne swiatla:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 po prostu piękna robota;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Dziwnie prowadzisz siatke ;) ale ogolnie spoko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 bubu czemu dziwnie?:D mowisz o lusterku czy tak ogolem dziwnie ?:P dzieki za komenty;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Top class. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 O lusterku :] Ale spoko wazne ze po ms wszystko ok :D Dawaj dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 ja zacieram rączki...byle dobre były materiały jak cała reszta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 maly upik;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 bardzo ładnie kawał dobrej roboty :) ucz mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 prosciutko ale chyba jedną rzecz w siatce bym zmienił, mozę byłoby jeszcze lepiej? i tak jest ekstra fajnie, gratulacje modelu, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 hk sprobuje tak jak pokazales, chociaz nie jestem pewien czy takiej opcji juz nie mialem wczesniej;] dzieki za zainteresowanie, pozdro;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Zgadzam sie z Bubu miejscami dziwna ta siatka ale, ja tam czepliwy nie jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 zderzak pomiedzy bocznym i tylnim przetłoczeniem (na dole) do poprawy :P pozatym elegancko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 to o czym mowisz javor to wystarczy zwiekszyc meshsmooth. tam poprostu sa trojkaty ktorych raczej nie da sie uniknac;/ a tu maly update, mialo byc szybko zrobione, a tu lipa;/ zajelo mi to tyle czasu ze szkoda gadac:/ tym razem bez wiekszych detali, szkoda czasu i kompa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookash Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 IMO te wycieraczki troche dziwacznie wyglądają, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 niestety takie juz one sa, nie ja je projektowalem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 gratulacje modelu, jest naprawde niezly, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 John'ie jak hkropinski mowi ze model dobry to musi byc dobry bo zadko zdarza mu sie chawalic ;) dla mnie super ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 na razie tylko przod, brakuje tylko kierunkowskazow w lusterkach;] tak to chyba koniec z przodem;] ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 aaale czad. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Piękna robota, bardzo równiutko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 jeszcze jeden render bardziej z boku, po fakcie zauwazylem ze kolo sobie troche ociera blache:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Bardzo ładnie, podoba mi się, bardzo dobry modeling, czekam na super renderki. Kadry jakieś dzikie dobierasz ;) popraw no się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 chcialem zeby w bylo widac w miare caly model i jego poszczegolne czesci, pozniej na pewno sie kadr zmieni;] dzieki za komenty wszystkim;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 czysto i przyjemnie :) tylko sie uczyc :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 mozliwe ze auto nie ma z tylu wycieraczek?:P ----> mam tak na kilku refkach;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Eeeeeeeee to one wogole maja wycieraczke z tylu?? Hmmm mi sie zawsze wydawalo ze w sedanach to zazwychaj nie ma?? Czy moze mi sie pokrecilo?? Btw gratuluje modelu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 ej no wlasnie nie wiem:D lepiej dla mnie:D nie bede musial sie z tym meczyc:P hehe dzieki bubu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 poprostu rewelacja P.S - pokazałbyś siatke całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Sedany nie maja wycieraczek na tyle ! to powszechny standart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Super teraz czekamy na jakies testy lakieru albo cos w tym stylu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 nawal pracy, wiec dopiero teraz znalazlem chwile wolnego czasu, zaczalem zabawe od kol. Teraz sie zastanawiam na fela, jaki kolor dac, czarny albo chromowaty, ale to jeszcze sie potestuje;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 ładny bierznik, sidewall mniej ładny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Material z malym polyskiem daj. Jak nie dasz, to sie policzymy na uczelni! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Fela wypasiona, konkretnie wymodelowana :) Bieznik jest ok ale oznaczenia boczne tak se wyszly... Dales feldze za maly offset - jak sie troszke klocki hamulcowe zjada to zacisk moze miec male wibracje i dotknie ramion felgi bo jest za blisko!! :) Widaz ze sie napracowales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 z tym rozmiarem klockow to jest taa sprawa, ze te rzeczy dopiero po renderze wychodza(juz i tak mam pokaz slajdow w vieporcie:P) dzieki za komenty, z tym sidewallem to chyba mniejszy bump musze ustawic;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 sidewalla zrob displace najlepiej - fajny efekt jest wtedy a bump oszukuje i zel rozklada ew refleksy... Ja robie zazwyczaj displ.: http://img151.imageshack.us/my.php?image=0160tv4.jpg http://img329.imageshack.us/my.php?image=0163oa1.jpg BVedzie ladnie oj bezie cos tak czuje :) to do roboty sie bierz dalej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 heh widzie ze wszyscy ta sama mapke maja:D ( ja od qby dostalem, nie pytajcie za co:P) chcialem dispem ale jezscze dluzej by sie liczylo, zobacze jeszcze jak z tym czasem bedzie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 ładne koło, sidewall wyszedł dobrze - nie wiem o co wam chodzi :) no chyba że chcecie robić render samego koła w rozdziałce 2000x... to może i lepiej zastosować displace :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Piękny model! Czyściutki i równiutki się zdaje... też bym tak chciał... mmm Felga też super! Szkoda, że tylko R16... 18 była by lepciejsza :-P Bardzo ładnie tak, czy inaczej... ciekaw jestem finału! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi