RaVirr Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 Diabeł! Widoczek rewelacja, z ludzików ten najlepszy: http://kotynski.com/max3d/Kunegunda/kotynski_kunegunda_style2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 ale super! ostatnia wrzuta mega! koncept zamku i rycerz na pierwszym rysunie bardzo mi się podobają! naprawdę fajnie to wyszło - ocenka leci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 czy to Twój rysun widziałam w Expose 10? ten z grubym panem na plaży?? edit: tak!! to Ty! gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 Całość to miód, rycerze przypominają mi postaci z Setltersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 Ojej, czemu wcześniej nie widziałem Twojej teczki?! Super rzeczy tu trzymasz, będę zaglądał. Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 25 Listopad 2012 Share Napisano 25 Listopad 2012 OMFG :D rewelacyjna teka! dlaczego dopiero teraz ją otworzyłem?! ale lepiej pozno niz wcale;) kilka swietnych i jeszcze leprzych prac, niemam juz czasu sie rozpisywac ale robią wrazenie! pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 28 Październik 2013 Autor Share Napisano 28 Październik 2013 (edytowane) pozdro dziewczęta i chłopcy. trochę dni minęło, czas coś zaserwować. Edytowane 28 Październik 2013 przez mant-raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Mało powiedziane trochę. Miło Cię widzieć znowu. Zrob większego up'a bo po stronce widzę, że jest co wrzucać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Październik 2013 Autor Share Napisano 29 Październik 2013 dzięki Adek, na stronie to mocno komercyjne rzeczy, nie wiem czy to tu wchodzi ludziom, sprawdźmy ;) wszystko © Orka - plakaty robione na bazie renderów, do których modele robił Radek Brzozowski, a tekstury Krzysiek Deoniziak i Arek Jurcan, który również pozował "scenki" :) - jakiś odrzucony koncept dla Biedronki - kilka konceptów Kaktusów - layout do reklamy TicTaców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 31 Październik 2013 Share Napisano 31 Październik 2013 Świetne rzeczy jak dla mnie. Toruńskie Pierniki rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 1 Listopad 2013 Share Napisano 1 Listopad 2013 Bardzo fajne prace. Faktycznie Toruńskie pierniki chyba najlepsze ... ale zostawić na stillce takiego babola jak strata objętości łokcia przy źle zeskinowanym meshu to woła o pomstę do nieba. Niestety to się stylizacją nie wybroni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 2 Listopad 2013 Share Napisano 2 Listopad 2013 kaktusy najlepsze :DDD bardzo fajny, cartoonowy render, szczególnie tu: http://www.kotynski.com/max3d/Orkowe/kotynski-kaktusy2.JPG :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Listopad 2013 Share Napisano 2 Listopad 2013 Na kaktusy miałeś kilka fajnych pomysłów, przeszły chociaz:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 2 Listopad 2013 Autor Share Napisano 2 Listopad 2013 dzięki Adek, telthona, beny: hehe, dziwne, ale nikt o tym wcześniej nie mówił, a ja przeoczyłem, bo na szybkości te plakaty musiały powstać, fuckup jak się patrzy, thx bigu: oczywiście, że nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Listopad 2013 Share Napisano 2 Listopad 2013 Aha. No i koncept dla Biedronki fajny, chociaż to chyba ciężki graficznie klient. Zrobić coś dla nich wyglądającego z ich logiem i kolorystyką. Nie jest to łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi