Napisano 22 Listopad 201212 l Diabeł! Widoczek rewelacja, z ludzików ten najlepszy: http://kotynski.com/max3d/Kunegunda/kotynski_kunegunda_style2.jpg
Napisano 22 Listopad 201212 l ale super! ostatnia wrzuta mega! koncept zamku i rycerz na pierwszym rysunie bardzo mi się podobają! naprawdę fajnie to wyszło - ocenka leci :>
Napisano 22 Listopad 201212 l czy to Twój rysun widziałam w Expose 10? ten z grubym panem na plaży?? edit: tak!! to Ty! gratulacje!!
Napisano 22 Listopad 201212 l Ojej, czemu wcześniej nie widziałem Twojej teczki?! Super rzeczy tu trzymasz, będę zaglądał. Pozdrawiam! :)
Napisano 25 Listopad 201212 l OMFG :D rewelacyjna teka! dlaczego dopiero teraz ją otworzyłem?! ale lepiej pozno niz wcale;) kilka swietnych i jeszcze leprzych prac, niemam juz czasu sie rozpisywac ale robią wrazenie! pozdrawiam!!!
Napisano 28 Październik 201311 l Autor pozdro dziewczęta i chłopcy. trochę dni minęło, czas coś zaserwować. Edytowane 28 Październik 201311 l przez mant-raz
Napisano 28 Październik 201311 l Mało powiedziane trochę. Miło Cię widzieć znowu. Zrob większego up'a bo po stronce widzę, że jest co wrzucać!
Napisano 29 Październik 201311 l Autor dzięki Adek, na stronie to mocno komercyjne rzeczy, nie wiem czy to tu wchodzi ludziom, sprawdźmy ;) wszystko © Orka - plakaty robione na bazie renderów, do których modele robił Radek Brzozowski, a tekstury Krzysiek Deoniziak i Arek Jurcan, który również pozował "scenki" :) - jakiś odrzucony koncept dla Biedronki - kilka konceptów Kaktusów - layout do reklamy TicTaców
Napisano 1 Listopad 201311 l Bardzo fajne prace. Faktycznie Toruńskie pierniki chyba najlepsze ... ale zostawić na stillce takiego babola jak strata objętości łokcia przy źle zeskinowanym meshu to woła o pomstę do nieba. Niestety to się stylizacją nie wybroni :)
Napisano 2 Listopad 201311 l kaktusy najlepsze :DDD bardzo fajny, cartoonowy render, szczególnie tu: http://www.kotynski.com/max3d/Orkowe/kotynski-kaktusy2.JPG :3
Napisano 2 Listopad 201311 l Autor dzięki Adek, telthona, beny: hehe, dziwne, ale nikt o tym wcześniej nie mówił, a ja przeoczyłem, bo na szybkości te plakaty musiały powstać, fuckup jak się patrzy, thx bigu: oczywiście, że nie :)
Napisano 2 Listopad 201311 l Aha. No i koncept dla Biedronki fajny, chociaż to chyba ciężki graficznie klient. Zrobić coś dla nich wyglądającego z ich logiem i kolorystyką. Nie jest to łatwe.