Destroyer Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 czyli nie ściągać :P troche szkoda że tak skatowli gierke :(
Marcin Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 jedynym NFS jaki mi sie podobał to był Need For Speed 2 i lamborgini Cala: i ew. nfs: porsche ;] reszta to niestety (nawet na arcade) shit :)
damusTo Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 Darujcie sobie demo... ...mam nadzieję że full bedzie daleko odbiegał, ależ jestem naiwny.
voyager Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 damusTo - widziałem na youtubie filmik o drifcie w Carbonie (jakie szczeście, że nie odpalę tej gry) TRAGEDIA. Z mojego ulubionego rodzaju wyścigu, który i tak był banalnie łatwy nawet na hard poziomie (Mazda RX-8 ;) Teraz zrobili taką szmirę, że to bania mała. Jedno zdanie: PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ :/ P.S. Wracam do Undergrounda 2 - Carbon to konkretne cofnięcie w rozwoju i gra pod publikę. 3-4 latki za niegługo dostaną Carbona pod choinkę i do Sylwestra przejdą całą grę
SSn4k3 Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Jedyne co mi sie podoba i co chcialbym widziec w U2 to te mozliwosci w tuningu visualnym czy jak to sie tam zwie;] Bo naprawde fajny bajer.
Remedy Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Zacząłem już nawet ściągać demo, ale po waszych komentarzach już nie ściągam. :)
Destroyer Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 chęć zysków psuje gry jweszcze troche to wystarczy nacisnąć strzałke i przytrzymać przez pare minut aby wygrać każdy wyścig w widowiskowym stylu :P mi też ochota przeszła nie lubie gier prostych jak budowa cepa dla każdego debila wracam do Age of empires 3 :P
damusTo Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Ale jakich zysków kupiłbym ją gdyby nie to że ... Teraz nie kupię na pewno. a 3 latki nie maja własnych dochodów eh swiat prezentów pod krzaka i tyle.
RA Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Jak chcecie arcade'ówki, to polecam TrackMania Sunrise. ;)
Leleń Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Jak chcecie arcade'ówki, to polecam TrackMania Sunrise. ;) no ja tez polecam, sciagnalem carbona i sie zawiodlem, kuuupa! TRACKMANIA rlz! :D
Marcin Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 jak chcecie drifta to to polecam ;] http://video.google.com/videoplay?docid=1238020299643664181 bezpieczniejsze niz na zywo ;]
damusTo Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Trzeba Ci Marcinie przyznać że masz poczucie humoru ;)
kozioo Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 mowcie co chcecie, ale nawet najtanszy model (z profesjonalnych, a nie zabawek) daje nieporownywalnie wieksza radoche niz najbardziej wypasiona gra;) a co do need for speeda - mi sie juz pierwszy underground nie podobal, a teraz jest tylko gorzej:>
miwt Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 eh no zoabczymy 1 ...tzn 3 co i jak no ale powiem wam ze troche sie tego obawialem po obejrzneiu filmikow na youtube ...gdzie drift jest cholerne nie realny...ja osobiscie cholernie lubie u1 ...bardzo fajnie sie driftuje...gdyby cos takiego bylo jeszcze w most wanted bylo by bardzo ok...ale po kilku udanych seriach ostatnich gier z tego co czytalem w jakims magazynie moze sie okazac ta wersja niewypalem...choc sama idea driftu na kanionie mi sie podoba... do tego co wczesniej bylo pisane to przylaczam sie do stiwerdzenia ze nfs to gierka fajna ale nie odwrozowuje naturlanego zachowania fur i nie jest realna lekko mowiac...poprostu do oderwania od rzeczywistosci i do pogrania...ale czy to zle?....ja osobiscie niereanychgierek nie lubie ale do tej mam jakos slabosc...zobaczymy co bedzie z ta wersja...szkoda ze przebajeorwuja to wszytko az tak mocno ...ahh pamieta mi sie jeszcze hot pursuit...tam sie fajnie smigalo:)
ReflectVision Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 co jak co ale ale jezeli bedzie takie ospojlerowanie w full wersji jak w tym demku, to mozna powiedziec ze akurat w tej dziedzinie zrobili krok na przod !
damusTo Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 W tym demie sa 3 wyscigi poniewaz wywalało sie non stop nie mogłem dojąc do kanionu, doszedłem wreszcie. Zabawne stoje Camaro jakiś frajer startuje RX7 fajnie poszedłem za nim wyprzedziłem wziołem slizgiem jeszcze 2 zakrety i koniec gratulacje wyprzedziłes rywala :] może ze 25 s to trwało Więcej sie nie wypowiadam, zdaje sie że uszkodzenia poszły troche "wizualne" do przodu na rywalach, no i fajnie jest że można wylecieć w przepasć ale więcej juz nie pisze nie wypowiadam się wywalam to demo na poważnie i instaluje 1 czesć kurdze tam był duch w tej grze pamietacie jeszcze te filmiki to juz nie to co te denne rendery a w tej czesci wyjądkowo sa niedopracowane.
hkropinski Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 mi tez nie podchodzi ten nfs:/ wogule grafika, te sztuczne nbeony wszędzie to jakies nieporozumienie, wogule to cos mi sie zdaje ze MW w najwyższych ustawieniach lepiej sie prezentował niż to w takich ustawieniach:/ wogule- GDZIE Są POśCIGI???? fee
Rascal Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Sciagam demo Carbon'a z ciekawosci, w sumie jesli o mnie chodzi to od czasow Underground'a to nie dla mnie, te wszystkie realia szybkich i wscieklych, cukierowe bajkowe malunki na samochodach to zupelnie nie moje klimaty, zdecydowanie bardziej mi podchodzily bardziej normalne realia i szybkie samochody niz to co robia teraz zbyt kiczowato sie zrobilo poprostu dla mnie. Nfs podziekuje do czasu az nie wroci do normalnosci, mam nadzieje ze ta moda sie szybko skonczy.
Bruneq Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 dzisiaj w moje lapki wdarł sie nowy Carbon ... model camaro ma pare przeklaman..ale i tak ladny!!fajnie sie jezdzi!:)czy cos sie zienilo?....neeeeeee
SSn4k3 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Rascal z tego co czytalem, to Carbon ma rozpoczac calkiem nowa ere Nfsow wiec watpie zeby wrocili do tych "niecukierkowych". A szkoda bo ja do dzisaj pykam w poczciwego Hot pursiut 2.
dariusz Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 uruchomiłem dzisiaj demo u siebie, samochody się święcą jak psu... z takimi możliwościami już dawno mogli osiągnąć hiperrealizm:/ o dziwo gra nie wydała się dla mnie prosta, nie wygrałem wyścigu z prostego powodu, hamowałem przed zakrętami O_o mój młodszy brat wygrał za pierwszym podejściem nie naciskajac hamulca, odbjał się od ścian:) paranoja
Rascal Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Tez juz jestem po sesji z demem w sumie jedno glosnie stwierdzam zadna rewelacja, wieje tokio driftem ostro :) tworcy nfs niezle sie zachlysneli tymi klimatami i cos nie moga sobie odpusic. Swoja droga ciekawe ile jeszcze powstanie takich arcadowych nfs, chyba tyle ile jeszcze filmow wyjdzie, listosci!
damusTo Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 czyli co ? to symulator jazdy bobslejem ? Darku jak to jest ? Wystapie też w obronie NFS jeśli o drift chodzi był przed F&F TD bo już zdaje sie w 1 undergrundzie a 2 na 100%
Rekomendowane odpowiedzi