_michal Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 ona sama wstaje o szóstej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Witam, Może w coś zagramy razem jak za dawnych czasów..:)? Moja pierwsza propozycja: Panowie , mam taką bardzo prostą graficznie (bleeee...) grę ale wciągającą jak cholera , waży zaledwie 140mb , grałby ktoś? :) Zrobiło by się pokój max3d czy coś i jazda :) http://gunz.pl/ co najważniejsze : >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FREE Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Hm... a co to?:) Czy to coś kosztuje? Pytam z racji wagi(140MB to sporo i chyba nie darmowe):D Bo na stronce się nie doszukałem niczego:D Edit: Ta...te piwo robi swoje jednak, był download...ale co jest prawidłowym aby to zaciągnąć?:D Edit 2: Czy nie może być tak, że naciskam download i mi zapisuje?:D Bo wyskakuje mi strona za stronką i mnie juz to niechęca, bo tam czytać trzeba:D A ja w stanie chyba nie jestem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 gralem w to jak bylo jeszcze na etapie bety, nie wiem na ile sie posunelo, ale tamto bylo srednie, szczegolnie ze wzgledu na dosc slaba animacje postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Mi tu nie chodzi o dokładność gry bo sama w sobie jest niedopracowana bardzo :) Ale to następna darmowa rzecz po ET w którą maxowicze mogą się wspólnie rozerwać :) XaoC - darmowiuteńkie jak wings 3D. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 ja nadal po stronie AA :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Mi tam trening nie chciał działać więc blee...chociaż kto wie :) Skoro przy wojennych strzelankach to ja jestem przy: ENEMY TERRITORY jakieś 250mb , za darmo , strzelanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Ja jestem za można by sobie w coś poszpilać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 no ja tez bym chetnie w cos poszarpal. Wlasnie sciagam Gunz`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 no ja bym byl za ET:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 weee a mi ET nie chodzi za duze wymagania sprzetowe :D CS to max na co mnie stac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ja też teraz sciągam gunza... i zobaczymy co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Oj Grałem w Gunz i jest fajne :D:D ale moze zagramy w COD'a 2 co :D:d hehe ale co do Enemy Teritory to tez moze by cho dawno nie grąłem :P i już ine pamietam o oc chodzi :P Ale ogółem bardzo świtny pomysł !! jestem ZA !! Keidy czaczynamy ?? najlepiej od zaraz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ENEMY TERRITORY jakieś 250mb , za darmo , strzelanka jestem za chvetim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 a ja polecam SOLDAT badz CS2D gdyz mam laptopa a tu nie ma dobrej karty graficznej. Ewentualnie cS ale musicie nauczyc mnie to in stalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 jestem za enemy territory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 WARROCK!! http://www.warrock.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 panowie! jestem za Battlefield 2 Demo tylko 550mb a może być bardzo śmiesznie:D szczegolnie jak ludzie nie umieją w to grać (tak jak ja), można boki zrywać z niektórych akcji:D a z innych to UT, UT2k4, CS:S, CoD, HL2:DM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 CS:S, HL2: DM, ET, BF2 -- co tam chcecie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Americas Army bo nic innego w pracy niemam zainstalowanego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 a stary medal of honor? godziny siedzialem nad nim w kawiarence... ahh...:D fajowo jak cos z tego wyjdzie bo chetnie sobie z wami pogram ( znaczy: dokopie wam:D:D:D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ET :) Mój brat jst w to dobry - mógłbym fakeować ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 nikt nie chce zagrać w warcaby przez sieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 zdecydowanie American Army Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 aaaaa.... no to pisac kiedy gdzie i jak :D w ET dawno nie gralem ale ciagnie mnie zeby znowu zaczac :D milo by bylo w gronie forumowiczow pofragowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 a nie lepiej stary, dobry, oldschoolowy QUAKE 3 ARENA? ta gra przeciez rządzi z wczesniej wymienionych gier na stanie mam tylko MOHAA, wiec reszte musialbym zdążyć skombinować skądś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 enemy territory :) odrazu mnie zapiszcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Warbirds, symulator(:P), w pełni darmowy, jest też darmowy serwer (www.wbfree.net) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Et! Et! Et! Et! Et! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 A ja w takim razie proponuje ankietke: sasasaaa quack enemy americna gunz cs ut Niech wygra najlepsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 o, Master ma racje! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Jestem Za ET. Tylko powiedzcie, gdzie i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Możecie jakieślinki dać żeby sobie ET zassać i niezbędne patche?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 DOWNLOAD Enemy Territory aktualny patch pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 a tak wogoole to moze jakbysmy grali w ET:D...to np. Sobota godzina 00:00 tak z 10-20 osob sie podzielic i wiadomo:D cala nocka zlatuje:P albo chociaz tak do 3:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 jestem za sobota w godzinach wieczornych. od niedzieli mnie troche nie bedzie :) mysle ze w samej grze byloby calkiem fajnie jakbysmy uzywali nickoow forumowych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 jak będzie kijowo z pingami to też sobie nie pograją co niektórzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 prosze tylko nie "cs:s" w to sie grac nie da ;D juz wole w soldata , jak cs to 1.6 mozna grac na nonsteamie(bez bana plz) . A co do innych gierek to et moze byc alrajt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 mam lepszą propozycje - może w gunbounda zagrajmy :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 zroobcie sądę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ale suepr, no to sie Chłopaki rozkręcamy :D:D wiecie co, do tego wszytskiego na tym topicu przydała by się jescze muzyczka :D:D rozkręcająca graczy do grania... Ta jest SUPER ZAJE***** linkin park - points of authority (crystal method remix-apc) posłuchajcie a uwieżycie.. .to już nie jest Points Of Authority ]:-> >> Link do MP3 >> http://www.megaupload.com/?d=26U16K39 POZATYM!! Ankieta, Wybierajcie: 1. Quake III Arena (Pojdzie Każdemu) 2. RTCW Enemy Teritorry (Pojdzie Każdemu) (Darmowa) 3. Call Of Duty (Pojdzie Każdemu) 4. Call Of Duty Unitred Offensive (Pojdzie Każdemu) 5. Call Of Duty 2 (Pojdzie Każdemu na DX7) 6. Battlefield 2 7. Battlefield 2 Demo (Darmowa) 8. Americans Army 2.0 (Darmowa) 9. Gunz The Duel (Pojdzie Każdemu) (Darmowa) 10. Warrock (Pojdzie Każdemu) (Darmowa) 11. Counterstrike (Pojdzie Każdemu) 12. Counterstrike Source 13. Unreal Tournament (Pojdzie Każdemu) 14. Unreal Tournament 2004 (Pojdzie Każdemu) 15. Medal Of Honor Allied Assault (Pojdzie Każdemu) Wybierajcie !! Pozdro :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 na ET tez sie pisze ..ale tylko na serku z etpro... moze jest wśród forumowiczow jakis klanowicz co by mogl wynajac nam serek na wieczór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 acha jezeli bysmy grali w cs 1.6 to mam serwer 32 slotowy z pingiem ~20 i 2gi 10 slotowy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 2. RTCW Enemy Teritorry (Pojdzie Każdemu) (Darmowa) EDIT czesc kochany kome :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Przegladajac posty, widze, ze ET wygrywa. Kiedy gramy :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 jootro pod wieczor. prosze :D czesc hindus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 No ja na szybko zaczołem Ściąga ET ale osobiście jestem za CALL OF DUTy (kazda wersja) albo BATTLEFIELD 2 Demo - to powinno każdemu chodzic, oczywiscie po zmianie ustawien na minimum :P zaczynajac od kary GfFx 5200 ( na starszych nie probowalem :P) a w grze leca takie jaja ze Glowa boli :)) i Gra wogole jest wyapsiona i oczywiscie teamowa, to jest cos !! pzodro :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 w cod'a raczej nie bo nie mielibyscie szans ze mna (:P) co najwyzej w ET możnaby :D (szkoda tylko że właśnie mam ręke w gipsie :) ) jutro moze nie zagram ale ogolnie jestem na TAK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Masz Coś :P CoD 2 RoX :D:D Komu skopac Tyłeczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 no cóż... jakbym mial csa... to bym na niego glosowal ale na szczescie innych (i po czesci moje) NIE MAM GO ;] wiec ET fajny mam avatar nie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi