Mkaszpir Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]88146[/ATTACH] Postanowiłem wszystko zerbać w jednym poście i nie zaśmiecać dodatkowo forum. Tak więc tutaj będą lądowały moje prace, te mniej i bardziej udane. No to zaczynam, wybaczcie powtórki. Edytowane 15 Listopad 2012 przez Mkaszpir 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Pierwsze trzy prace bardzo dobre. Ostatnia mi nie podchodzi ;P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Mnie wszystkie "podchodzą" a zwłaszcza ta ostatnia jeśli chodzi o właściwości jezdne. Robiłeś to po jakimś środku kwasopodobnym? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Fajnie sie prezentuje przedostatnia praca, tylko czy aparat pasuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 ostatni pracka super, ladne kolory... te jasne troszkę za jasne są, można by przyciemnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciosek Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 mi sie podoba 1 i 3, 2 taka calkiem calkiem ale ostatnia to juz nie na moj gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 Dzięki panowie, rozczaruję co po niektórych ale nie używam żadnych dopalaczy. Nawet piwa przy tym nie piłem :) No i mały update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Mi się bardzo podoba, fajne kolorki. Znów nie wiem czy ta jasna plama na dole, nie za jasna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Wystrzałowe pracki... ehem, jest szansa ze moze jakiegos videotutka zrobisz? ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Wszystkie prace podobaja mi sie , ale najnowsza wymiata :P wow :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ostatni rządzi :o szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 bardzo wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GG-Yuma Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 konkretne nie ma co:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 świetna ta ostatnia pracka :_) szacuken ;) kolorki sa wyrabiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 a teraz coś z innej beczki seria wektorów i next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 piękne te wektorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 ostani obrazek w pierwszym poscie wypas, szkoda ze prawa reka nie 'promieniuje" pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 ten z kominkiem bardzo mi sie podobac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cug Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 rzadzisz niewiem ktora mi sie bardziej podoba, wszystkie super ps. juz wiem co mi sie w twoich pracach nie podoba: ze nie sa moje:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 dzięki. kolejny wektorek taki skromny "pin up" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 hihi... Mkaszpir masz nr telefonu tej pani z rysunku...??? :D Fajne kolory i design :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Juz sie tak Swiatecznmie robi. Fajny wektor....fajne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 hmm... fajna ta elfica :] kozaczki już nie tak fajne: za ostry gradient przez co czubki butów nie wyszły najlepiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 i po dłuższej przerwie kolejny wektorowy update, tym razem dla dzieciaków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 swietne te wektorowe prace :) to jest robione w ilustratorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 4 Marzec 2007 Autor Share Napisano 4 Marzec 2007 tak to illustrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 niesamowite :) musze kiedys sprobowac wektorkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 No bardzo bardzo sie podoba - miejscami drzewka troche mniej - ale to kwestia gustu :] Pozazdroscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Swietne prace...dziobak z ciebie nie ma co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 pora na mały update: bohater książki do nauki języka angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 a teraz kopciuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Jakie odświeżenie na tym forum ;D Gadaj Panocku na razie, czym to robione,bo na rastry mnie to nie wygląda,no i jeszcze czy to tak dla siebie, czy np. jako ilustracja do książeczki...wtedy jakąś kreatywną krytykę da się wyrenderować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Świetnie budujesz formę tymi wektorkami! Naprawdę profesjonalna robota. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Jak długo zajmuje zrobienie takiej wektorowej ilustracji ? Więcej niż rastrowej ? Może jakiś krótki opis jak to sporządzasz ? Czy zaczynasz od ołowka i potem obrysowujesz taki szkic wektorami ? Co do pracek to b.fajne, szczególnie te wektorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 swietne, w czym te wektorki robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 genialne ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 dla wszystkich ciekawych, czas mniej więcej taki sam jak klasyczny dp, ale czasem dłużej a czasem można pójść na skróty więc nie jest źle. początki z reguły są ołówkowe, potem skan i pierwsze detale aż do satysfakcjonującego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Naprawdę klasa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 W wektorach to jesteś Formuła jeden. Bez dyskusji. Wiecej illustratora proszę:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Taaa.. świetne te prace. Jak widać i w wektorach można fajny klimat i detal zbudować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 ano w wektorach wiele można :) kolejna postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 odświeżam, dziś świątecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 mocne :D swietna teczka od poczatku do konca ;d pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Prześwietne! Wektorki przepyszne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Listopad 2007 Autor Share Napisano 26 Listopad 2007 tym razem lotniczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 a ten po lewej to z samoobrony?:P fajowe te pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Dobre rzeczy wrzucasz... Piloci mają fajny, jedyny w swoim rodzaju klimat. Już całkiem sie na wektory przeżuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Listopad 2007 Autor Share Napisano 26 Listopad 2007 wygląda na to że będę brnął w wektory coraz dalej. Ta robota daje dużo satysfakcji, ale pewnie w marcu wrzucę jakieś DP fotoszopowe czekam aż intuos wyląduje na biurku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Przeurocze prace :D Spiknij sie z jakims pisarzem i zróbcie książkę dla dzieci - taaakkkaa kasiora cie czeka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 piloci mają świetny klimat, ogólnie takie miłe i przyjemne, bardzo fajne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi