Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

[ATTACH=CONFIG]88146[/ATTACH]

Postanowiłem wszystko zerbać w jednym poście i nie zaśmiecać dodatkowo forum. Tak więc tutaj będą lądowały moje prace, te mniej i bardziej udane.

No to zaczynam, wybaczcie powtórki.

ostrzalok.jpg

entrophy_gs.jpg

ruinyc.jpg

sfd.jpg

Edytowane przez Mkaszpir

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 13,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwsze trzy prace bardzo dobre. Ostatnia mi nie podchodzi ;P

Pozdro

Napisano

Mnie wszystkie "podchodzą" a zwłaszcza ta ostatnia jeśli chodzi o właściwości jezdne. Robiłeś to po jakimś środku kwasopodobnym? ;)

Napisano

Fajnie sie prezentuje przedostatnia praca, tylko czy aparat pasuje??

Napisano

ostatni pracka super, ladne kolory... te jasne troszkę za jasne są, można by przyciemnić.

Napisano

mi sie podoba 1 i 3, 2 taka calkiem calkiem ale ostatnia to juz nie na moj gust

Napisano
  • Autor

Dzięki panowie, rozczaruję co po niektórych ale nie używam żadnych dopalaczy. Nawet piwa przy tym nie piłem :) No i mały update.

x.jpg

Napisano

Mi się bardzo podoba, fajne kolorki. Znów nie wiem czy ta jasna plama na dole, nie za jasna jest.

Napisano

Wszystkie prace podobaja mi sie , ale najnowsza wymiata :P wow :) Pozdrawiam.

Napisano

konkretne nie ma co:D

Napisano

ostani obrazek w pierwszym poscie wypas, szkoda ze prawa reka nie 'promieniuje"

pzdr...

Napisano

rzadzisz

niewiem ktora mi sie bardziej podoba, wszystkie super

ps.

juz wiem co mi sie w twoich pracach nie podoba: ze nie sa moje:]

Napisano

hihi... Mkaszpir masz nr telefonu tej pani z rysunku...??? :D

Fajne kolory i design :) Pozdro

Napisano

hmm... fajna ta elfica :]

kozaczki już nie tak fajne: za ostry gradient przez co czubki butów nie wyszły najlepiej.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

i po dłuższej przerwie kolejny wektorowy update, tym razem dla dzieciaków :)

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg

Napisano

No bardzo bardzo sie podoba - miejscami drzewka troche mniej - ale to kwestia gustu :] Pozazdroscic

Napisano

Jakie odświeżenie na tym forum ;D

Gadaj Panocku na razie, czym to robione,bo na rastry mnie to nie wygląda,no i jeszcze czy to tak dla siebie, czy np. jako ilustracja do książeczki...wtedy jakąś kreatywną krytykę da się wyrenderować ;)

Napisano

Jak długo zajmuje zrobienie takiej wektorowej ilustracji ? Więcej niż rastrowej ? Może jakiś krótki opis jak to sporządzasz ? Czy zaczynasz od ołowka i potem obrysowujesz taki szkic wektorami ? Co do pracek to b.fajne, szczególnie te wektorki.

Napisano
  • Autor

dla wszystkich ciekawych, czas mniej więcej taki sam jak klasyczny dp, ale czasem dłużej a czasem można pójść na skróty więc nie jest źle.

początki z reguły są ołówkowe, potem skan i pierwsze detale aż do satysfakcjonującego efektu.

p1.jpg

kot.jpg

Napisano

Taaa.. świetne te prace. Jak widać i w wektorach można fajny klimat i detal zbudować :)

Napisano

Dobre rzeczy wrzucasz... Piloci mają fajny, jedyny w swoim rodzaju klimat. Już całkiem sie na wektory przeżuciłeś?

Napisano
  • Autor

wygląda na to że będę brnął w wektory coraz dalej. Ta robota daje dużo satysfakcji, ale pewnie w marcu wrzucę jakieś DP fotoszopowe czekam aż intuos wyląduje na biurku.

Napisano

Przeurocze prace :D Spiknij sie z jakims pisarzem i zróbcie książkę dla dzieci - taaakkkaa kasiora cie czeka :]