Leru Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 W tym wątku możecie składać uwagi czy pytania dotyczące obecnej bitwy oraz propozycje przyszłych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Tak żeby rozwiać moje wątpliwośći. Czy w grę wchodzą mity i legendy ze światów wyimaginowanych ? Konkretnie mam na myśli świat Tolkienowski i mity zawarte w "Silmarilionie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 moze sie przyda http://univ.gda.pl/~literat/podania/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 ******* temat. Warto było czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 czy mozna brac taki sam tematy jaki ktos juz wybral? bo mi wlasnie ktos zwinał temat sprzed nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 albo Dziki Gon z wiedźmina :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2006 Vorek -> tak, można mity ze światów wyimaginowanych przez kogoś innego :) thorgal -> jasne, że można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Startuję, jeszcze nie wiem z jakim tematem, ale startuję. Temat rewelacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 proponuję przedłużyc termin o miesiac ze względu ma nimibitwę i chęc zrobienia megazaawansowanych produktów w tej bitwie ! x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 możnaby uruchomić miniaturki koło wątków? dobry temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2006 Ania -> racja, czeba dorzucić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 brak miniaturek doskwiera;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 wogole niw iem po co przy KAZDYM tytule musi byc napisane Mity i Legendy ,ale moze sie czepiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 ttaaaddeeekk-pewnie dla porzadku.... tak jak kazdy jest mister lub magister :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 żeby wyglądało PRO i żebyś sobie mógł w searchu wyszukac xDDD. No i żeby potem można było powiedzec, że organizacja była świetna :>>>. dżołk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 wogole niw iem po co przy KAZDYM tytule musi byc napisane Mity i Legendy ,ale moze sie czepiam :P Ja np. przeglądam forum praktycznie wyłącznie za pomocą przycisku "nowe posty" i takie nazewnictwo bardzo ułatwia mi sprawę :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 o jejciu jej, gitny temat bitwy :D jakby ktos zrobil Anomandera Rake'a z Ogrodow Ksiezyca :D szkoda, ze cienki jestem i nic bym nie zdzialal. Ha. Ale przynajmniej bedzie milo popatrzec. Tak a propos, moze tez zamiast takich powaznych smokow, potworow, wziac moze jakies krasnuludki czy cos? Albo Nomy :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Trylogia_Nom%C3%B3w http://www.lspace.org/ftp/images/bookcovers/uk/truckers-1.jpg http://www.lspace.org/ftp/images/bookcovers/uk/diggers-1.jpg http://www.lspace.org/ftp/images/bookcovers/uk/wings-1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 mity i legendy.. a ja czekam az ktos zrobi "legendarny t 34" albo "mityczny sturmtiger" bedzie wesolo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 vv3k70r: Ekhmmm... Albo "legenderny tygrys". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Bez związku z rozmową kolegów i absolutnie nie pod nikogo konkretnego: Mi się zauważył straszny spaming w topicach z bitwy. Nie wiem, nie bywam na forum jakoś strasznie często- może to "nowa świecka tradycja" ale od ciężkiej cholery jest komentarzy które tak naprawdę jedyne co mówią to "właśnie nabijam sobie kolejny post, fajny jestem, nie ? ". Ok, super jest usłyszeć że komuś się pracka podoba, miło itd. ale przy którymś takim kolejnym "jest cool, rób tak dalej" ciężka k...ca bierze. Nie możesz powiedziec nic konstruktywnego to shut the f... up albo załóż blog, to forum grafików a nie magiel. Mam zły dzień, starzeję sie czy "jest coś na rzeczy" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 RK- to ja juz wole nie napsiac nic jak brzydkie i od tego mam krzyzyk w prawym gornym rogu, a jak cos w tym jest to warto czlowieka zmotywowac... licznik psotow odkrylem niedawno.... chyba musze sie wybrac do oczologa :) sie RK starzejesz i marudzisz... ale nie TY jeden, to chyba epidemia... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Jest cos na rzeczy ale imo zawsze tak jest na poczatku ludzie sa ciekawi co sie dzieje pozniej juz jest coraz gorzej :) A gdybys mial dostawac tylko konstruktywana krytyke to w ogole bys postow nie dostawal a tego bysmy niechcieli ? ;) Czasem tez trzeba posluchac pochwal niekiedy to rowniez motywuje , a w/g mnie o to tu chodzi zeby jak najwiecej ludzi skonczylo co = wiekszy poziom bitwy niz 6 osob i wez tu wyłon zwyciezce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KdeZoo Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Guliwer - moze być? CHodzi mi po głowie scena wiązania nieprzytomnego Guliwera przez liliputów. Jeszcze tak dla jaj dorzuce, ze jest coś takiego jak LEGENDA O MEGAKOCIE - jeden z odcinków Cow&Chicken. Kultowa bajka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2006 KdeZoo -> Guliwer to w zasadzie była baśń a nie legenda. Jednak legenda o Megakocie jak najbardziej się klasyfikuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 LERU - Wczoraj od godziny 22:35 spamowales :P Co do Megakota :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tigerjap Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Moje propozyje na prace: - kobieta, która wzrokiem zamienia ludzi w kamień, zamiast włosów ma węże :) - cyklop - olbrzymi "człowiek" z jedym okiem, niezwykle umięśniony - Jezus Chrystus (każdy go zna, nie wiem, czy to dobry pomysł) - drzewce - potężne, inteligętne drzewa (potrafią chodzić, znamy je z filmów i bajek) - archanioł - posejdon - alladyn (aladyn) - alibaba i 40 rozbujników - jednorożec (unicorn) - PHOENIX (feniks) ptak ognia Wybierzcie jeden z najciekawszych pomysłów i załóżcie topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 - Jezus Chrystus (każdy go zna, nie wiem, czy to dobry pomysł) a ja nie znam goscia o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 ja o nim slyszalem.. btw. temat to dalbym "atuty zycia w polsce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tigerjap Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 a ja nie znam goscia o_O zbyt dosłownie bierzesz moje słowa, zna - w tym sensie, że istnieje, dawniej go znali ludzie osobiście :D, ale umarł na krzyżu, teraz w Niebie jest =] A jak dla kogoś Jezus jest za łatwy to może go zrobić ukrzyżowanego lub w dalekiej przyszłości (2012 rok) podczas apocalipsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2006 tigerjap -> powiedz mi, jaki jest cel umieszczania Twojego przedostatniego posta ? ;) Sądzę, że każdy tu obecny ma centralny ośrodek nerwowy, którego stale używa i wymyślenie tematu to raczej nie jest ciężka sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tigerjap Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 tigerjap -> powiedz mi, jaki jest cel umieszczania Twojego przedostatniego posta ? ;) Sądzę, że każdy tu obecny ma centralny ośrodek nerwowy, którego stale używa i wymyślenie tematu to raczej nie jest ciężka sprawa. Jak się nudzisz zrób phoenixa (ognisty ptaszek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Ale tematy, ja nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2006 tigerjap -> siebie też miałem na myśli (jeśli chodzi o ośrodek nerwowy). Tak się składa również, że swoje zajęcia mam i daleko mi do nudzenia się. Zastanów się czasem nad przydatnością niektórych postów ;) Kończę rozmowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 A ja mam troszkę dziwne pytanko: Czy mozna wykonac np. figurkę lub cała scenę (materiał np. glinka lub gips + farbki, w końcu też 3d)?? :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2006 giorgione -> nie, tylko cyfrowe 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 przyszlosc, maszyny, kosmos, sf, obcy, wielkie statki kosmiczne, tak! tak! :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 dziekuję bardzo za odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 ja mysle zoladkiem.... choc czesto moje mysli nei sa az tak wysokiego lotu :) giorgione-w sumie jesli zrobisz figurke (model) przewalisz ja scan3d..... to w sumie :) niby bedie to 3d, po pewnej obrobce,ale :) w efekcie 3d:) tylko wiesz, w tej metodzie ctrl+z slabo dziala :) a savow nei ma :) ogolnie high risk :) ale jak sie pokombinuje to gdizes na koncu jest 3d, wazne czy modelujesz mysza? tabletem? czy dlutem jesli an koncu jest render? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 A może by tak...stwory bitewne...to co można dosiąść,na czym można pojeździć i ****** komuś przy okazji przy pomocy wyposażenia,które taki zwierz bądź bestia,bądź jakiś inny jegomość na grzbiecie dźwiga....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 . . . Panie Majster Leru ;P, a następną bitewkę, wzorem CG poproszę w trybie Dual (2D i 3D). Będzie ciekawiej. Giorgione :)) bardzo dobry pomysł, w sumie to też 3D ;). • nie nowy - Speeeeed, MAXIMUM ADRENALINE. • Piraci i Odkrywcy (kolejny epizod ;) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 • kop z półobrotu :P (szeroki temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 może następna bitwa będzie związana z grami plz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 propozycje tematów na kolejną bitwę : - wyimaginowany zwierzak i jego najbliższe otoczenie / środowisko naturalne - co by się stało, gdyby 100 lat temu skończyła się na ziemi ropa (jakieś miasto). - szalony naukowiec przy pracy pewnie jeszcze coś wymyśle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 A ja mam jeszce jedno małe pytanko - czy np. takie coś jak hmmm... opwiadania dla dzieci ala "potwór w szafie" tez wchodzą w grę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 hm... Czy tylko mi nie wyswietlaja sie miniaturki przy nazwach tematow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Nowy engine forum :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eldar Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 fajny temat na bitwę : podwodny świat :) a propos tej bitwy niezły podmiot do narysowania to Babilon ^^ całkiem ładnie by to wyszło nie sądzicie ? ( tak dla innych którzy nie mają pomysłu bo ja tego w życiu nie ugryze ;p a fajnie byłoby to zobaczyć ) pozdrówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Klasyka Filmów S-F to moja propozycja na bitwę :] szeroki temat ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Ja mam takie glupie pytanie, po wala caly ten topic skoro temat jest odgornie narzucany? Zapytuje sie bo chyba w poprzednim takim na zeszlej bitwie nikt niewymienil mitow i legend: ] pozdrawiam ekipe modow: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2006 KoMic -> błąd :) w którymś wątku to padło. Taki temat jest dla mnie (prowadzącego) bardzo pomocny i jak temat wybieram to przeglądam wątki i szukam fajnych tematów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi