nielot007 Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 WitaM!! mialem nie brac udzial ale fajny znalezlem temat wiec wezme :D mam juz wizje pozniej postaram sie narysowac (hehe) jak to ma mniej wiecej wygladac pozdro Chłopak zakłada się z przyjaciółmi' date=' że spędzi noc na cmentarzu niestety koledzy rano znajdują go martwego z żadnym znakiem zranienia. Jego ciało leży na rękach posągu (przeważnie anioła). Historia popularna w latach 80-tych w amerykańskich liceach oraz akademikach. Mająca za zadanie przestraszyć nowych członków chcących przystąpić do gangu lub bractwa. Noc na cmentarzu była jednym z etapów otrzęsin kandydata.[/quote'] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 no nielot zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Ciekawych rzeczy można się w tej edycji bitwy dowiedzieć :] Powodzenia master, niech moc będzie z Tobą ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Powodzenia i czekam na pierwsze updaty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 zobaczymy co z tego wyjdzie:D:D powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Tym razem musisz wreszcie dokończyć projekt! Czekam na efekty. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 nielot007 -> bardzo ciekawy temat :) mam nadzieję, że jego realizacja będzie równie ciekawa. powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 WitaM!! dzieki za wsparcie ;) zamienilem tematt za duzo bylo do zrobienia (za duzy teren) nie wazne nowyy ema w pierwszyym poscie co jes grane planuje zrobic jak aniol trzyam na rekach martwego chlopaka :) aniol bedzie slicznyy jak na referce i bedzie czesciowo zakrywal skrszydlami chlopca moze beda ez lecialy jej lzy cos w tym stylu taka smutna scena :D pierw zabieram sie za aniola...... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 WOW, świetny pomysł - powodzenia życzę. Jeśli zrobisz takiego aniołka, to respekt! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 no spoko, zatem do dzieła panie :] Jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 WitaM!! wiec zacyznamy :) narazie takie cos jest to baza aby bylo proporcjonalnie i chce odrazu ustawic pozycje aby zajac sie szczegolowym modelingiem(nie chce mi sie robic rig'a) aha to bedzie aniol :D ps. wiem ze nogi za grube pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ja wiem czy za grube? ale napewno ciut za krotkie ;) To bedzie ta rzezba zatem? To nie lepiej od razu w sukience ja jechać?...w sensie modelować lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 racja bedzie sukienka ale pierw zrobie zarys cialka abym wiedzial jak ukladac sukienke :D wiadomo wszystkie wypuklosci i te sprawy ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 WitaM!! kolejny apdejt :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 W sumie to powiem tak jezeli masz juz okreslone ujecie i jest to widok z przodu to okej jest imo, natomiast jezeli chcesz sobie zachowac model to ja bym powalczył z talia- wydaje sie byc z deka za wysoko, hm moze gdybys daodał kosci miednicy z przodu?...posladki maja takie dziwne "płaskodupie" ale minimalne wrecz. Ale w sumie wiesz to rzezba jest wiec spokojnie mozesz wystylizowac i niekoniecznie trzymac sie natury ;) Jedziesz jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Nieźle wygląda, troszkę kosmetyki i będzie cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Jeszcze Leru nie napisal - Powodzenia;) Z mojej strony , POWODZENIA :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Masz szczęśce, że będzie miała jakieś wdzianko, bo za pośladki i ogólnie plecy powinieneś oberwać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 pupeczka do poprawy co ciężko się modeluje jak sie siedzi na referce (hihi) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 Witam!! dziki za komentsy usunalem dolna czesc bede robil ja od nowa a tymczasem zabralem sie za glowe i w dalszym czasie poprawiam piersi i reszte ;) mam nadzieje ze przypomina choc troche kobiete i to sliczna gdyz taka musi byc :) ps. mam referki do glowy jakby ktos sie pytal pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 za małe sutki :P, ręka za wąska przy pachach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 referki hmm :) całkiiem fajnie, przydało by się wieksze wcięcie w pasie, i może większe zagęszczenie siatki, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 Witam!! sutki poprawilem ;) kuba cialka jeszcze nie robilem procz piersi ;) poprawi sie ok update zrobilem tzw robie glowe od nowa bo byla przydka narazie tyle pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 laaaadne sutasy, cycuszki tez, takie ksztaltne :D powodzonka, dobrze idzie. pdzr btw. jak klikam w Twoim podpisie na |boolean| to otwiera sie honda, to bylo zamierzone? tzn. w tym videotutku jest cos o booleanie? czekam na odp:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 :D :D sutaki :D :D Qrde cały modelik miałeś i od nowa jedziesz? masz siłe, nie ma co, dalej nic nie powiem bo jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witam!! dzieki za komentsy :) Lelen--> jesli chodzi o boolean to jest tylko wina mojego lenistwa kiedys(jak to ustawialwem) przez przypadek dalem linka z hondy do booleana jakos nie chcialo mi sie poprawiac i tak zostalo :) JmTm00--> hehe mialem ale byl paskudny :D a ona musi byc sliczna jak teraz nie wyjdzie to robie znowu od nowa ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 nielot007 grunt to samozaparcie, nie poddawaj się walcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Naprawde , pokazales klase nielot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 WitaM!! kuba-->walcze!! :D SirAnen--> czy ja wiem czy klase w sumie to to nie jest takie dobre :) mialbyc update ale nie bedzie :( :( caly czas studiuje siatki i twarze kobiet jak to sie zachowuje bo ciezko mi jest osiagnac dobry efekt policzkow )mam z tym najwiekszy problem) jak macie fajne pomocnicze obrazki chetnie sobie poogladam :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2006 WitaM!! ok wkoncu daje update glowy :) meczes sie z nia :) mimo ze jest jeszcze masa pracy nad nia (glowa) to i tak jestem zadowolony(w miare) musze jeszcze poprawic siatke gdyz zle biegnie od oczu :) poprawic, krztalt policzkow poprawic, usta, oczy, nos, poprawic miejsce znajdowania sie poszczeoglnych czesci, ogolnie wszystko :) na koniec zrobie ucho z videotutkiemgdyz ktos kiedys pisal zebym zrobil ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Znacznie lepiej, siatka ładna. Wydaje mi się ze do poprawki górna warga, i troche wokół ust. Walcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 no czuc kobiecosc czyli idziesz w dobra strone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Bardzo fajnie to zaczyna wygladac, popraw gorna warge i bedzie git. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2006 Witam!! chyba bede robil od nowa :D(glowe) narysowalem sobie jak powinna siatka wygladac co o niej myslicie?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Hej hej zakosiłeś mi referkę! Siatka ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Siatka i referki ładne, tylko trzeba pamietać że górna warga zaczodzi lekko na dolna. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 co o niej myslicie?? hihi o siatce czy o dziewczynie? X] a tak na serio to życze powodzenia zią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 Witam!! dzieki za komentsy :) mysleliscie ze odpuscilem ?? nigdy :D master--> hehe ano zakosilem ;) kuba--> :) dzieki junior--> hehe dzieki :D ok malutki update :D mogloby sie wydawac ze mam caly model a tu prawie tyle samo ile bylo mam nadzieje ze teraz jakos pojdzie do przodu :) wlosy beda modelowane gdyz musza byc "rzezbione" wkoncu to rzezba :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Jest cute (sutki ma jakby w chłodziarce siedziała). Dawaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 taka drobna raczej, ale miła z wyglądu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Taka sobie raczej ta "laska". Ale sam bym w połowie tak nie zrobił ;) Więc się nie udzielam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Głowa wydaje się odrobinę przy duża. Ja bym ją w paru miejscach zesmoothował, aby złagodzić pewne miejsca ( pachy, szyja, brwi ). Ogólnie ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 WitaM!! dzieki za komentarze :) RK--> hehe w chlodziarce powiadasz :D KacperSpala--> dzieki :) obo--> no w sumie wiem ze nie zaciekawa ale walcze z tym jeszcze kuba--> mam to samo odczucie co ty :)(wielkosc glowy) jesli chodzi o wieksza gladkosc zrobi sie :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Witam!! zaczalem robic ucho tzw. troche poprawie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Powiększ dzyndzelek na dole. Jak na pożyczonej referce :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Weź popraw to ucho :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Witam!! prosze mi sie ucha nie czepiac :D robilem je 37min majac do dupy myszke :D narazie babka nie chce mi sie bawic zaczalem niedawno robic czache :D narazie mozna powiedziec speed speedow bardzo szybko teraz trzeba poporawiac i zabrac sie za szczegoly pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Czacha mi się podoba.. Masz zamiar wymodelować całego kościotrupa czy tylko ta czaszkę? ps: jak już się tak rozpędziłeś z tymi tutkami to mógłbys nagrać wszystko co robisz i poźniej zrobić z tego timelapse :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Witam!! kolejny upik z czacha :) zonk-->tylko czacha :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi