Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wstępnie cała postać:

wip13.jpg

teraz tylko dopracować. Powoli mysle nad sceną, może wymodeluje mutanta albo jakiegos noworodka do sceny, żeby frankie tam sam nie był. Napewno będzie stół na którym ożywiono monstrum.

Napisano

Kuba model switny do pasa , niestety (mam nadzieje ze to glowna bryla jezeli chodzi o spodnie) Co do dloni , to zobacz zrobiles 2 razy dluzsze palce niz sama dlon nie wyglada to dobrze no chyba ze tak jest na refce to ok

Po 2gie ramiona , bicepsy w ogole cala reka za malo umiesniona w porownaniu do klatki piersiowej ktora wyglada jak u super herosa.

To tylko takie moje male 2 grosiki, ogolnie jest naprawde super model swietny imo troszke dopieszczenia i bedzie mistrzostwo swiata :)

Napisano

IMHO resztę rzeczy na spodniach bez problemu załatwi tekstura/bump mapa/displace. Wygląda niesamowicie- wypisz wymaluj minister edukacji.

Napisano

Modelik bardzo fajny ale troche draznia mnie jego buty. Wydaje mi sie ze sa za wysokie, teraz wygladaja jak glany/ kalosze ; p , a chyba powinny byc cos kolo kostki no i sa za malo kanciaste ew. za waskie przy czubku (ale to tylko moje wyobrazenia z dziecinstwa sie odezwaly wiec sie zbytnio nie sugeruj ;d).

btw: w czym modelujesz ? :D

Napisano

zonk pomyśle z tymi butami... aaaaaaa i bym zapomniał to silo

ttaaddeekk tzn. przy głowie posiłkowałem się tamtym zdjątkiem, resztę jade z bani. Dlatego tyle poprawek, bo tu się troszkę proporcje zjedzie, to tam.

Ogólnie to koceptu nie mam, robie tak jak idzie z marszu. Na czuja :).

piotrek ty. i prosze:

wip17.jpg

Napisano

czysciutka siateczka, modelika bardzo ladny, szkoda ze taki "chudy" ten frankenstein's monster. i faktczynie modles mu zrobic wielkie podkute buciory, i jakis nagan w kieszeni moze ?

pzdr

Napisano

ale ma wacka :D :D :D

chyba trzeba by było trochę zmniejszyć to w spodniach, bo wygląda jakby wypełnial je skarpetkami :D

no ale sam model pierwsza klasa :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności