giorgione Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 bardzo fajny - mięśnie teżnieprzesadzona - super to wuglądfa :) oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 Proporcje chyba są dobre. Zrobie te łapy i będe bawił się w szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crooll Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 hehe gites... przypomina maćka szczęsnego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 zrob mu wielkie, ogromne, podkute buty. ;) elegancki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi84 Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Model bardzo ładny, oby tak dalej. Ale te nogi to chyba troszkę za długie? - może taki kadr? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 zrobiona dłoń: kilka razy mi sie program na niej zawiesił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 świetna siata i dobry model. Teksturki na tym samym poziomie i będzie dobrze. Jakiś pomysł odnośnie otoczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 wstępnie cała postać: teraz tylko dopracować. Powoli mysle nad sceną, może wymodeluje mutanta albo jakiegos noworodka do sceny, żeby frankie tam sam nie był. Napewno będzie stół na którym ożywiono monstrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Kuba model switny do pasa , niestety (mam nadzieje ze to glowna bryla jezeli chodzi o spodnie) Co do dloni , to zobacz zrobiles 2 razy dluzsze palce niz sama dlon nie wyglada to dobrze no chyba ze tak jest na refce to ok Po 2gie ramiona , bicepsy w ogole cala reka za malo umiesniona w porownaniu do klatki piersiowej ktora wyglada jak u super herosa. To tylko takie moje male 2 grosiki, ogolnie jest naprawde super model swietny imo troszke dopieszczenia i bedzie mistrzostwo swiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Dzieki KLICEK za uwagi. ZAbawy ciąg dalszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Very good. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 trochę kombinuje ze spodniami, widze ze musze jeszcze nad reka popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 spodnie ok nabieraja kolorow, popraw konieczne BICA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 IMHO resztę rzeczy na spodniach bez problemu załatwi tekstura/bump mapa/displace. Wygląda niesamowicie- wypisz wymaluj minister edukacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 RK hehe do romka to mu jeszcze daleko :) Poprawiłem co nieco: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Modelik bardzo fajny ale troche draznia mnie jego buty. Wydaje mi sie ze sa za wysokie, teraz wygladaja jak glany/ kalosze ; p , a chyba powinny byc cos kolo kostki no i sa za malo kanciaste ew. za waskie przy czubku (ale to tylko moje wyobrazenia z dziecinstwa sie odezwaly wiec sie zbytnio nie sugeruj ;d). btw: w czym modelujesz ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 kawalek dobrego polygona masz jakis koncept bo sie nie moge doczytac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Świetny modelik. Można prosić o siateczkę dłoni? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 zonk pomyśle z tymi butami... aaaaaaa i bym zapomniał to silo ttaaddeekk tzn. przy głowie posiłkowałem się tamtym zdjątkiem, resztę jade z bani. Dlatego tyle poprawek, bo tu się troszkę proporcje zjedzie, to tam. Ogólnie to koceptu nie mam, robie tak jak idzie z marszu. Na czuja :). piotrek ty. i prosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ps. http://www.max3d.pl/goldview.php?id=21 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Myslałem nad sceną. Ale najpierw muszę tekstyrowania co nieco liznąć :) i ten model skonczyc i brac się za nastepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 czysciutka siateczka, modelika bardzo ladny, szkoda ze taki "chudy" ten frankenstein's monster. i faktczynie modles mu zrobic wielkie podkute buciory, i jakis nagan w kieszeni moze ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 takie pierdułki: vetis broń mu nie potrzebna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ale ma wacka :D :D :D chyba trzeba by było trochę zmniejszyć to w spodniach, bo wygląda jakby wypełnial je skarpetkami :D no ale sam model pierwsza klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 ziomuślol... w końcu to frankenstein, on wszystko ma duże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Nawet przepukline:D:D Ładnie, ladnie oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 próbny renderek: ale musze jeszcze pomodelować troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kl Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 bardzo super ale wacusia możesz zmniejszyć :D nie podchodzi mu pod mięśnia brzucha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 bardzo fajnie ci idzie, masz zamiar potraktować go zbrush'em?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Georgas na zb mi ramu nie staje ... dobra zmiejsze mu ten interes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 cały model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Nie no wypisz wymaluj Roman... ;P hehehe Sssuper pracka! Ja byc pod wrazeniem...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Świetny modelling, skoro to Frankenstein, to radziłbym dodać mu nieco w barach, bo teraz jakoś tak zbyt ludzko wygląda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 ale czad, normalnie czuje sie jak na cgtalku, o! taki poziom hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi