Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dałbym go stojącego z rozwianym płaszczem na tle zachodzącego słońca ;) rotfl coś -a la rolnik z szyną na szosie - tylko zamiast szyny dubeltówka a w tle płonące samochody i zgliszcza miasta ;)

Napisano

albo caly we krwi z dubeltowka w lewej rece i urwana prawa a dookola 10000 trupow ]:-> i takie smuga swiatla opadajaca z nieba na niego

albo kilka klatek z animacji kopniaka :D

Napisano

A aj bym proponował Chycka wychodzącego z wody w wietnamskiej dzunkfli z tym ogromnym karabinem. Cały ociekajacy wodą. Klasyczna scena Chuckiem niestety nie pamiętam z jakiego filmu :D

Napisano
A aj bym proponował Chycka wychodzącego z wody w wietnamskiej dzunkfli z tym ogromnym karabinem. Cały ociekajacy wodą. Klasyczna scena Chuckiem niestety nie pamiętam z jakiego filmu :D

"Brawurowa Akcja" Były trzy części.

Napisano

Tuz nad tym mieskiem gdzie to sie wbija kolczyki jest taki dzyndzelek, powinien byc nizej, ale mysle ze Klickowi chodzi o to ze płaskie jakies troche...co ja gadam, gulp...ucho czaka zawsze jest ok :D

Napisano
nie masz takich mocy :P

gdzie jest źle?

oj mam ;D mowie usun sie usun sie usun sie i sie usuwa radze uwazac ;)

Ania dala dobre refki , bo nad uchem to nie przysiadles niestety :) w zasadzie nie mozna powiedziec gdzie jest zle popatrz na refki :)

Gość _Kreska_
Napisano

oj zrobiłbyś go w tych długich kudłach z foty pierwszej!

ładne ucho :)

Napisano

Taki kadr na powaznie chcesz dać? troszke nudny moim zdaniem :/ Nie lepiej np: dac go w kontraposcie jedna reka w kieszeni druga trzyma strzelbe oparta o ramie głowa skierowana w kierunku słonca, a cała postać lekko po prawej stronie kadru nie przodem a 3/4 do widza ;)?...oo i noge opiera o głowe jakiegoś hm mitologicznego, hm...oo o dartha vadera niech opiera noge :D jeez, sorki wkreciłem sie...Pozdrawiam

Napisano

Wygląda tak bo ma zbyt kanciasty podbródek. źle nie jest, taki troszke brat Chuck'a. W sumie to nie wiadomo jak wygląda Chuck :).

Napisano

Hmm Master nie wiem zabardzo jak Ci pomoc, no dobra juz mniej wiecej wiem:)

Jezeli robisz podobizne kogos to pierw zastanow sie ktore czesci jego facjaty sa charakterysyczne dzieki ktorym nawet w nocy bys go rozpoznal :P np. czak ma charakterystyczne oczka ,brode i usmiech ;P

Czyli pierw po zrobieniu brylki zajmij sie oczkami az beda bardzo podobne i robisz reszte odrazu upodobniajac :)

mam nadzieje ze to Ci cos pomoze , btw nadal przyczepilbym sie do ucha jest plaskie wyciagnij je na bok idz do brata albo siostry i oblukaj jak jego/jej ucho jest powywijane ;)

Napisano

Uwydatnij mu troche łuki brwiowe . zmień powieki żeby pasowały do refki . zlikwidój artefakty przy oczach . kąciki ust wyglądają dziwnie . przesuń ten fałd skóry koło ust troche do tyłu bo ci się wąsy nie zmieszczą . broda chyba troche za kanciasta . ucho mi sięwydaje troche za daleko z tyłu ale pewnie mi się tylko wydaje :P. uwydatnij kość policzkową i dodaj zmarszczke między nosem a kościąpoliczkową . No i bez głupawego uśmieszku i tak go nikt nie pozna .

Pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności