Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 360
  • Wyświetleń 51,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

good idea, bankowa wygrana... chuck z polobrotu rozwali cala konkurencje ;) hihihi czekam na renderki :) chuck rox

Napisano

dałbym go stojącego z rozwianym płaszczem na tle zachodzącego słońca ;) rotfl coś -a la rolnik z szyną na szosie - tylko zamiast szyny dubeltówka a w tle płonące samochody i zgliszcza miasta ;)

Napisano

albo caly we krwi z dubeltowka w lewej rece i urwana prawa a dookola 10000 trupow ]:-> i takie smuga swiatla opadajaca z nieba na niego

albo kilka klatek z animacji kopniaka :D

Napisano

A aj bym proponował Chycka wychodzącego z wody w wietnamskiej dzunkfli z tym ogromnym karabinem. Cały ociekajacy wodą. Klasyczna scena Chuckiem niestety nie pamiętam z jakiego filmu :D

Napisano

Master Kiełbaster -> buahaha :] witam w Bitwie, powodzenia !

Napisano

czyli walsciwie bitwa dotyczy juz tylko drugiego i pozostalych miejsc, chyba ze CHuck postanowi zajac wszystkie :)

Napisano

Piersze mysli rozniez mialem na temat Chuck'a ale stwierdzilem ze klimaty sredniowiecza sa dla mnie lepsze.

Napisano
A aj bym proponował Chycka wychodzącego z wody w wietnamskiej dzunkfli z tym ogromnym karabinem. Cały ociekajacy wodą. Klasyczna scena Chuckiem niestety nie pamiętam z jakiego filmu :D

"Brawurowa Akcja" Były trzy części.

Napisano

widze ze mudbox rules :D

tez mysle aby go uzyc.....

fajna glowowka ale do chucka jej daleko ;0

pozdro

Napisano

...i ucho jeszcze ;) qrde tak bez brody to trudno stwierdzic czakczynieczak :/ ale w dobra strone zmierza napewno

Napisano

no dobra jak juz Chuck sie miesza w ta bitwe to ja pakuje zabawki i jade do domu... wiadomo przecie kto wygral. Nara :)

powodzenia ;)

Napisano

hahaha Master ty to zawsze byles inny, powodzenia. Pamietaj że za brodą chucka kryje sie kolejna pięść :D

Napisano

może się przyda.

a chucka przypomina, ale nie wiem czy to nie przez kapelusz, chyba kształt brody jest troche inny.

Napisano

Tuz nad tym mieskiem gdzie to sie wbija kolczyki jest taki dzyndzelek, powinien byc nizej, ale mysle ze Klickowi chodzi o to ze płaskie jakies troche...co ja gadam, gulp...ucho czaka zawsze jest ok :D

Napisano
nie masz takich mocy :P

gdzie jest źle?

oj mam ;D mowie usun sie usun sie usun sie i sie usuwa radze uwazac ;)

Ania dala dobre refki , bo nad uchem to nie przysiadles niestety :) w zasadzie nie mozna powiedziec gdzie jest zle popatrz na refki :)

Napisano

oj zrobiłbyś go w tych długich kudłach z foty pierwszej!

ładne ucho :)

Napisano

ja bym, go zrobił w klimacie jak plakat reklamowy z van helsinka ;)

plaszczyk, dubeltowka, kapelusz ...

albo oczywiscie w "polobrocie" ;)

Napisano

Taki kadr na powaznie chcesz dać? troszke nudny moim zdaniem :/ Nie lepiej np: dac go w kontraposcie jedna reka w kieszeni druga trzyma strzelbe oparta o ramie głowa skierowana w kierunku słonca, a cała postać lekko po prawej stronie kadru nie przodem a 3/4 do widza ;)?...oo i noge opiera o głowe jakiegoś hm mitologicznego, hm...oo o dartha vadera niech opiera noge :D jeez, sorki wkreciłem sie...Pozdrawiam

Napisano

Wygląda tak bo ma zbyt kanciasty podbródek. źle nie jest, taki troszke brat Chuck'a. W sumie to nie wiadomo jak wygląda Chuck :).

Napisano

Hmm Master nie wiem zabardzo jak Ci pomoc, no dobra juz mniej wiecej wiem:)

Jezeli robisz podobizne kogos to pierw zastanow sie ktore czesci jego facjaty sa charakterysyczne dzieki ktorym nawet w nocy bys go rozpoznal :P np. czak ma charakterystyczne oczka ,brode i usmiech ;P

Czyli pierw po zrobieniu brylki zajmij sie oczkami az beda bardzo podobne i robisz reszte odrazu upodobniajac :)

mam nadzieje ze to Ci cos pomoze , btw nadal przyczepilbym sie do ucha jest plaskie wyciagnij je na bok idz do brata albo siostry i oblukaj jak jego/jej ucho jest powywijane ;)

Napisano

Ja bym powiedział że najbardziej charakterystyczna ma prawą nogę (tą którą robi kopa z półobrotu) :D A co do ucha to rzeczywiście jest za płaskie

Napisano

chuck ma więcej zmarszczek ;) jak będzie miał zarost to będzie wyglądał jak chuck :D

Napisano

Uwydatnij mu troche łuki brwiowe . zmień powieki żeby pasowały do refki . zlikwidój artefakty przy oczach . kąciki ust wyglądają dziwnie . przesuń ten fałd skóry koło ust troche do tyłu bo ci się wąsy nie zmieszczą . broda chyba troche za kanciasta . ucho mi sięwydaje troche za daleko z tyłu ale pewnie mi się tylko wydaje :P. uwydatnij kość policzkową i dodaj zmarszczke między nosem a kościąpoliczkową . No i bez głupawego uśmieszku i tak go nikt nie pozna .

Pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności