AGmakonts Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Master co Ty dziecko jestes czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 jesli mialo by byc 20 obrazkow po 800x800 pix [jak zwykle przesadzam ;P] ale jeden obrazek 500x100?... EDIT: o kurna Lelen przeciwny sygnaturom a se takowa zrobil :>:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 jestem za sonda:> lookajcie jaka fajna mam sygn: http://www.max3d.pl/forum/signaturepics/sigpic7155_1.gif hlehle ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 AGmakonts ->jeszcze przez 2 miesiące :* http://www.max3d.pl/forum/signaturepics/sigpic1928_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 no mi to nie działa cosik ;) klikasz w te ikony i wybierasz kilka, klikasz "CYTUJ" na byle jakim zaznaczonym poście i dziala ;] Okay - dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Po co te synaturki?! Przecież to zbędny bajer. Jeśłi chcecie chwalić się swoimi grafikami, to do galerii albo do własnego portfolio, a nie szpecić forum, któtre bez sygnaturek jest przejrzyste i czytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Obrazki w sygnaturkach dalej dzialaja? Moze ktos sprawdzic na szybko? Nie mowie o emotach, tylko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 nie dzialaja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Zostaly wylaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Estetyka forum... Pisze ktos kto ma kolorowa sygnature! Master co Ty dziecko jestes czy co A ty nastolatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Pisze ktos kto ma kolorowa sygnature! Ale to nie jest sygnatura obrazkowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 ladne te guziczki mulitquota :] jeszcze tylko miniaturki (a moze juz sa? nie sprawdzalem..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Zauważyłem jeszcze jedną małą zmianę - jak wysyła się szybką odpowiedź to pojawia siętaka animowana strzałka... fajna ta strzałka... naprawdę :) PS no i co z obrazkami w podpisie?? Będą?? Może sondę zrobić, bo ja jestem za tym, żeby były tak jak Master Kiełbaster :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Miniaturki w Galeriach, WIPie i Bitwie wróciły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Adek, a jak to jest z tymi animowanymi avatarami? Bzyku ma swój, a mnie nie chce ładować, mówi, ze prohibited. Może jest za duży? Ma 7,5Kb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Powinno sie dac. Sprawdzales dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Shogun 3D normalnie uploaduje animowanego gifa bez zadnych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 pewnie jest ten sam problem co kiedys był ze nowi userzy po maju 2006 (chyba dokładnie nie pamietam) nie mogą uploadowac i gifów i miniatur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Nie, okazało się, ze to mnie sie miejsca po przecinku pomyliły i gif miał nie 7,5Kb tylko 75Kb. Swoją drogą jak mam skompresować gifa, by 8 klatek zmiesciło mi się w 8,8Kb i zachowało rozmiar 80/80 pix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 4 kolory bez ditheringu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Pisze ktos kto ma kolorowa sygnature! hehe, dobre, dobre ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Ale to nie jest sygnatura obrazkowa :)Chodzilo mi o estetyke forum ;p btw: Adek, podzas warnowania itd user dostaje PM ale tresc jest po angielsku. Dalem to Marcinowi (obie tresci), mowil ze przetlumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 received infraction? to ten tego ze naruszyl regulamin/dostal warna? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=423627#post423627 ano rzeczywiscie po kliknieciu widac objasnienie ;) i to jak jest za 10pkt = ban ta? a btw. troche dziwnie ze dostal warna, jest nowy a tu prawie kazdy nowy popelnia ten sam blad -> zle nazywa watek, nie uzywa szukaj. wiec czemu ten mlody ma ucierpiec a ci co wczesniej popelnili ten blad nie? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 a btw. troche dziwnie ze dostal warna, jest nowy a tu prawie kazdy nowy popelnia ten sam blad -> zle nazywa watek, nie uzywa szukaj. wiec czemu ten mlody ma ucierpiec a ci co wczesniej popelnili ten blad nie? :p no a to jest doskonaly sposob na przeczytanie calego regulaminu bo chyba nie bedize ryzykowal nastepnego. element ryzyka zawsze skłania do myslenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 sport extremalny - zle nazywanie watkow na max3d ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 OK. Na Tobie odbyly sie testy. Zostales wyrozniony ;) Dzieki illy. Trzeba bedzie przetlumaczyc. W takim razie Marcin to pewnie zaraz przekaze. Chodzilo mi o estetyke forum ;p btw: Adek, podzas warnowania itd user dostaje PM ale tresc jest po angielsku. Dalem to Marcinowi (obie tresci), mowil ze przetlumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Po dodaniu punktow reputacji , tez wywala popup po angielsku. Mi to obojętne ale podaje do informacji publicznej ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Jeśli już jesteśmy przy tłumaczeniu, to przydałoby się także wspomnieć o tym tekście w Edycji Opcji w Panelu usera: You may limit the members who may send you private messages to just those on your buddy list if you wish. Other members who attempt to send messages to you will be told that you have disabled private messaging. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 @piotrek: nie wiem czy sie przyda ale sprobowałem sowich sił. Przetłumaczony tekst który podałeś Możesz ograniczyć członków, którzy mogą wysłać Ci prywatne wiadomości do tylko tych których znasz. Inni członkowie, którzy usiłują wysłać wiadomości do Ciebie będą powiadomieni o tym że masz wyłączone prywatne wiadomości. Jeśli są błedy, poprawcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 A O Co Chodzi Z Tym Multi-quote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=422871&postcount=48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Przydałoby się trochę obniżyć ikonkę GG i zwęzić tą komórkę, w której jest info o userach po lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 racja te ikonki nachodza na pasek reputacjii między paskiem reputacjii a ilością postów przerwa mogłabybyć większa o kilka pikseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 i moznaby zrobic by wkoncu zaczely dzialac ikonki gg bo u mnie i tak caly czas kazdy jest dostepny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Już kiedyś Adek wyjaśniał, że takie pokazywanie dostępności gościa na GG powodyje wydłużenie czasu ładowania strony, ewentualnie powouje błędy, gdy serwer GG nie działa, czy coś takiego :) Zresztą, tak też może być, mi nie przeszkadza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 o i dodajcie komunikator google talk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Czemu szybka odpowiedź się wiesza? Dziś zacieło się mi 2 razy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 może zmieńmy temat na "co to za kłopoty z forum" bo juz za bardzo schodzimy na OT:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Czemu szybka odpowiedź się wiesza? Dziś zacieło się mi 2 razy :( Tak jak pisałem wczesniej. Zapewne nie wyczysciles cache'a. Nowa wersja vb zmienila sie dosc znacznie. Konieczne jest przeladowanie cache'a poniewaz pojawily sie nowe skrypty js. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 ja zrobiłem nawet format ale średnio pomogło bo połączenie mam słabiutkie ale za to system śmiga szybciej ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Moze akurat wtedy serwer mial zbyt duze obciazenie lub np. mialem krotka przerwe w działaniu Twojej sieci co sie zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 A ja mam taki problem: Miałem buzo linków w podpisie kod robił automat poprzedniego silnika forum - mocno zaśmiecony ale nie o tym (...) nie mogłem nic dodac bo okazało sie że mam niby ponad 1000 znaków. OK pomyślałem przytne go i tyle. Przyciołem teraz go sobie zobaczcie mam tam dzika spację spacje której nie ma w tekscie w kodzie tez raczej nic nie ma dla pewnosci wrzucam go tu: Czy ktoś moze mi podpowiedzieć czego jest wynikiem ta spacja i jak ja usunać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 ja też mam problem (błachy) bo mi się pojawia zła godzina i złe daty postów na forum, zawsze jest o dwie godziny później niż naprawde, jak to przestawić (korzystam z opery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 pecet w profilu forum ustaw strefe czasową -2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 pecet w profilu forum ustaw strefe czasową -2 a gdzie to sie zmienia, w operze czy w panelu sterowania bo ja tam takiej opcji nie widziałem, na IE chodzi normalnie, ale tam są inne problemy za to:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Panel uzytkownika -> Edycja Opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 może usunąć te napisy member bo każdy jest membersem skoro sie wypowiada bo ma konto i nie ma master member junior itd a zostawić tylko moderatorom te podpisy takie wyróżnienie dla naszych stróżów prawa i lewa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 NIE!!! Jeśli chodzi o te podpisy, to teraz jest idealnie i nie trzeba nic zmieniać :p Przynajmniej, jesli chodzi o Memeberów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 A cos w sprawie tego mojego kodu, czemu to swiruje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 A cos w sprawie tego mojego kodu, czemu to swiruje ? a nie brakuje tam jakiegos nawiasa? albo jakis tag moze jest niezakonczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi