Napisano 21 Wrzesień 200816 l z większym formatem będzie ciężko... ale da radę... szkoda naczyń do chemii... koreksu nadal brak...hihi... (polsport produkuje kuwety) pozdrawiam.
Napisano 21 Wrzesień 200816 l Hmmm w tych flaszkach był wywoływacz i utrwalacz... Po nich miałbyś wiecznego kaca w szpitalu :D A koreksy mam 2 :P Do tego zapas 10 klisz Polypan F 50 :P I wpieron papieru i chemi, jutro poskanuje conieco w szkole. Bez lupki ciemniowej bardzo ciężko naostrzyć... jeszcze musze kupic oliwkową żarówkę by robicna zmienno-gradiacyjnych...
Napisano 21 Wrzesień 200816 l No to i ja się w końcu pochwalę :) Ps. A tak serio to ten chlew nie należy do mnie :) Do reszty galerii zapraszam pod ten adres.
Napisano 21 Wrzesień 200816 l Ja pier** jaki brudas :) No ja rozumie tam zapomniec taleza, czy zostwawic ogryzek ale taki syf to sorry ale trzeba byc ulomnym zeby nie posprzatac i gasic pety gdzie sie da :/
Napisano 22 Wrzesień 200816 l moje studio, ostatnio zremontowane (brakuje foteli) siadla cyfrowka wiec siekalem telefonem i wieksza rozdziala miala nieciekawa jakosc śpiwór : miejsce pracy: miejsce wypoczynku :D (glosniki w spadku wiec nie pod kolór) :
Napisano 22 Wrzesień 200816 l ReflectVision > francja elegancja, nie dziwne że tam wypasne modele i rendery siekasz ;)
Napisano 1 Październik 200816 l U mnie po kolejnej przeprowadzce... myślę o jakimś porządnym biureczku powoli.. Jakość jaka jest - każdy widzi - stary kom Ten stero za monitorem to nie mój (właściciel zostawił :@, jeszcze go nie nie ukryłem...
Napisano 7 Październik 200816 l fajnie macie... :] Ja obecnie zmieniłem lokum i pracuje nad wystrojem... jak skończę to też się pochwalę... illy zapuść jakiś kawałek z tych machin do odsłuchania...
Napisano 7 Październik 200816 l illy chłopcze jak ja Ci zazdroszcze tych decków :* sam chcę się nauczyć grać na takim sprzęcie tylko nie mam dojść żadnych do jakiegoś takiego sprzętu :(
Napisano 7 Październik 200816 l trosiek: zapraszam na forum.djshop.pl, ktos byl z twoich okolic floo: kawalki masz w "muzycznym watku of illy" w tym samym dziale
Napisano 8 Październik 200816 l wow.. wygląda jakby każdy klawisz w Twojej klawiaturze miał własnego pilota.. :) hihi pozdrawiam.
Napisano 16 Październik 200816 l - Emmmm... CHRRRR.. rrrchrr...rryyy To był ostatnie słowa bohatera, jak zobaczył zdjęcia kontrwywiadowcze na temat stanowisk obrony komputerowej wroga.
Napisano 16 Październik 200816 l Tomuś 149zl + 35 przesylka, najpierw u Klicka sprawdzilem bo ma bardzo podobny, wygodny jest Słaby background za oknem no pada, pada :)
Napisano 16 Październik 200816 l mam ten sam. ja nie bedziesz mial szczescia tak jak ja to po 1/2 roku bedzie odchylony jak krzywa wieza w pizd*** czy to rysunki bigleba na monitorach kradniesz ;>?
Napisano 16 Październik 200816 l czy to rysunki bigleba na monitorach kradniesz ;>? rysunki Biga, ...tam kradne odrazu ;P Bigu pozwolil :)
Napisano 18 Październik 200816 l Moje nowe miejsce na czas studiów:) Wiem ze sciany beznadziejne, remont planowany na przyszłe wakacje.
Napisano 19 Październik 200816 l Freedom Fighter ma jeszcze całkiem sporo miejsca na biurku i na półkach, bo u mnie to tak ciasno że się nie mieszczę... :P a jak fotelik się sprawdza?
Napisano 19 Październik 200816 l floo - dobre słowo, jeszcze;D Fotelik się sprawdza bardzo dobrze ale na razie mam go niecałe 2 tygodnie chyba.
Napisano 30 Październik 200816 l troche niewygodny na poczatku ale idzie przywyknac wiem ze nowe wrogiem dobrego, ale uwierz, jest ok
Napisano 30 Październik 200816 l znasz się na temacie, to możesz coś polecić... bo taki sprzęt ładnie wygląda, a przy okazji miałbym pretekst żeby żona mnie wreszcie nauczyła grać na tym... :D
Napisano 30 Październik 200816 l jak jeszcze gdzies dorwiesz to polecam CME UFx gdzie X to cyfra od 5-8 bodajze (ale nie wersje 2cyfrowe bo sa drozsze) pamietaj ze to tylko kontrolery midi, bedziesz musial je pod kompa podlaczyc, syntezatory juz kosztuja wiecej
Napisano 30 Październik 200816 l dwa telewizory to jeszcze nic, ale co ty za telenowele tam oglądasz?