sly Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 z większym formatem będzie ciężko... ale da radę... szkoda naczyń do chemii... koreksu nadal brak...hihi... (polsport produkuje kuwety) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Co jest w tych flaszkach ? Wygląda zachęcająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 co jest w tych flaszkach ? Wygląda zachęcająco :d . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 chyba kiepsko się pije z takich płaskich szklanek...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Hmmm w tych flaszkach był wywoływacz i utrwalacz... Po nich miałbyś wiecznego kaca w szpitalu :D A koreksy mam 2 :P Do tego zapas 10 klisz Polypan F 50 :P I wpieron papieru i chemi, jutro poskanuje conieco w szkole. Bez lupki ciemniowej bardzo ciężko naostrzyć... jeszcze musze kupic oliwkową żarówkę by robicna zmienno-gradiacyjnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 No to i ja się w końcu pochwalę :) Ps. A tak serio to ten chlew nie należy do mnie :) Do reszty galerii zapraszam pod ten adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Haha... ttaaddeekk, wymiękasz przy tym:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Ja pier** jaki brudas :) No ja rozumie tam zapomniec taleza, czy zostwawic ogryzek ale taki syf to sorry ale trzeba byc ulomnym zeby nie posprzatac i gasic pety gdzie sie da :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 :d . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Ktoś ma niezłą depreche.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 i think it's shoped :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 moje studio, ostatnio zremontowane (brakuje foteli) siadla cyfrowka wiec siekalem telefonem i wieksza rozdziala miala nieciekawa jakosc śpiwór : miejsce pracy: miejsce wypoczynku :D (glosniki w spadku wiec nie pod kolór) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 widzę że jeszcze cooler nie zamontowany w kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 ReflectVision > francja elegancja, nie dziwne że tam wypasne modele i rendery siekasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 w sumie niedawno skonczony pokoj takze teraz mi sie nic nie chce :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 uuu bravo bravo! nowy TV szajsung ho ho ;)ty lansjerze!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 szajsung good shit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 gut szit ent gut obras ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 U mnie po kolejnej przeprowadzce... myślę o jakimś porządnym biureczku powoli.. Jakość jaka jest - każdy widzi - stary kom Ten stero za monitorem to nie mój (właściciel zostawił :@, jeszcze go nie nie ukryłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 illy moved out! nowe studio studio muzyczne i napierdzielanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 fajnie macie... :] Ja obecnie zmieniłem lokum i pracuje nad wystrojem... jak skończę to też się pochwalę... illy zapuść jakiś kawałek z tych machin do odsłuchania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 illy chłopcze jak ja Ci zazdroszcze tych decków :* sam chcę się nauczyć grać na takim sprzęcie tylko nie mam dojść żadnych do jakiegoś takiego sprzętu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 trosiek: zapraszam na forum.djshop.pl, ktos byl z twoich okolic floo: kawalki masz w "muzycznym watku of illy" w tym samym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Nowy monitorek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 wow.. wygląda jakby każdy klawisz w Twojej klawiaturze miał własnego pilota.. :) hihi pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 sa takie rzeczy jak uniwersalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Sadowski25 ile Ty wydajesz na baterie??? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 http://nerdbusiness.com/blog/top-96-kick-ass-home-office-setups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 A ja mam nowy fotel :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 - Emmmm... CHRRRR.. rrrchrr...rryyy To był ostatnie słowa bohatera, jak zobaczył zdjęcia kontrwywiadowcze na temat stanowisk obrony komputerowej wroga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 fajny. ile dałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Trzy razy :D Słaby background za oknem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Tomuś 149zl + 35 przesylka, najpierw u Klicka sprawdzilem bo ma bardzo podobny, wygodny jest Słaby background za oknem no pada, pada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 mam ten sam. ja nie bedziesz mial szczescia tak jak ja to po 1/2 roku bedzie odchylony jak krzywa wieza w pizd*** czy to rysunki bigleba na monitorach kradniesz ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 czy to rysunki bigleba na monitorach kradniesz ;>? rysunki Biga, ...tam kradne odrazu ;P Bigu pozwolil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Moje nowe miejsce na czas studiów:) Wiem ze sciany beznadziejne, remont planowany na przyszłe wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Freedom Fighter ma jeszcze całkiem sporo miejsca na biurku i na półkach, bo u mnie to tak ciasno że się nie mieszczę... :P a jak fotelik się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 floo - dobre słowo, jeszcze;D Fotelik się sprawdza bardzo dobrze ale na razie mam go niecałe 2 tygodnie chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Upgrade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 dziwny jakiś masz ten tablet.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 troche niewygodny na poczatku ale idzie przywyknac wiem ze nowe wrogiem dobrego, ale uwierz, jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 illy dużo taki tablecik kosztuje??? cio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 niestety discontinued, ale ceny m-audio zaczynaja sie od 400 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 znasz się na temacie, to możesz coś polecić... bo taki sprzęt ładnie wygląda, a przy okazji miałbym pretekst żeby żona mnie wreszcie nauczyła grać na tym... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 jak jeszcze gdzies dorwiesz to polecam CME UFx gdzie X to cyfra od 5-8 bodajze (ale nie wersje 2cyfrowe bo sa drozsze) pamietaj ze to tylko kontrolery midi, bedziesz musial je pod kompa podlaczyc, syntezatory juz kosztuja wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 tablet to jeszcze nic, ale po co ci az dwa telewizory ?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 mam tripla, tylko brak odbiornikow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 dwa telewizory to jeszcze nic, ale co ty za telenowele tam oglądasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 telenowela to jeszcze nic, ale po co Ci klawiatura do głośników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 niepaniemaju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi