Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Zdecydowanie ta wersja ponizej - jest bardziej plastyczna.

Dalej kluje mnie po oczach ta swieczka ;)

Zmniejszyl bym na twoim miejscu saturacje na wlosach (masz na layerach wiec nie powinno byc problemu)

falloff na marynarce tez jeszcze do dopracowania :)

No to masz kolejna wypasna pracke w swoim folio

gratulacje :)

• Odpowiedzi 300
  • Wyświetleń 54,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zdecydownie wersja druga. Imho: wypas. Dobra robota. tez tak chce

Napisano

Świetnie Klicku. Ale te ucięte nogi mi spać po nocach nie dają :)

Napisano

nooooo! wypasiona pracka, wersja 1 bardziej mi sie podoba, w 2 za duzo czerwonego. Zmiejszylbys tylko troszke unsharpa, bo schodki gdzieniegdzie sie pojawily :(

Napisano

wersja 2 lepsza, ładniejsze kolory, ale z twarzy bym trochę tego czerwonego zdjęła.

Napisano

a mi się bardziej podoba pierwsza, na drugiej jakby go na patelni podpiekli. Szczegolnie dlonie, nawet jak takie tluste wygladaja :P

Napisano

Druga druga :)

Wiesz, popraw jego prawe palce, a dokładniej ten wkazujący. Drażni mnie.

A reszta jest git. :)

Napisano

ladnie ladnie ale...trzeba troche pokrytykowac bo w samo uwielbienie wpadniesz ;P.....

wiec tak:

spodnie mi sie nie podobaja tzw te "zmarszczki" wygladaja jak zyly hehe takie ludzkie najbardziej prawa nogawka

gitara tez chyba krzywa?? ten "beben" :)

glowa szaderki i tex skory powalaja :)

pozdro

Napisano

miodzio - pokusił bym się tylko o obrócenei gitanry - lewa strona ku górze i obcięcie tych boków na których nic nie ma - strasznie to wygląda z tymi bokami pustymi.

Napisano

zgodze sie z majkelem: struny przechodza prosto do kluczykow (sa w jednej linii na calej dlugosci gitary), to wyglada dziwnie, chyba powinny lekko opadac?

paznokcie tez chyba troche za agresywnie poszarpane ;d

ogolnie to masakra :D

//edit: nie zauwazylem, ze napisales, ze sie juz tym zajmujesz ;]

Napisano
  • Autor

hej

y2d dzieki poprawilem struny ida w dol to takie zludzenie chyba ;]

zajalem sie wiekszoscia lista poprawek :

-paznokcie + dlonie + bumpy i detalik

- lepsze cienie

- poprawione spodnie

itp

do zrobienia/ poprawienia :

dodanie zarostu generowanego w maxie

dodanie kłaczków na rekawkach

- finisz :D

jimi34.jpg

jimi33.jpg

Napisano

materiał spodni jest dziwny, nie wiadomo za bardzo co to ma być.

dolny render jest zbyt czerwony na twarzy, górny lepiej.

Napisano

hej a pierscienie, jakis elo wisior, kostka i pas do gitary byc musza jeszcze!! no :)

Napisano

gorny render wzuc na 1 warstwe dolny na 2 (powyzej) daj mu 50% i overlay ->taki kompromis bym widzial

co do futerka to wybral bym strukture z dolnego z kolorystyka gornego :)

piknie misq

Napisano

hlip hlip . ja sie zapłacze tyle lat nic nierobienia :( mogłem wcześniej się zająć 3d anie gdziebać pracki piórkiem o . W życiu Cie nie dogonie ani żadnego z was forumowidczowie :(

Napisano

łee oba troche rzepowate. fajnie by wygladalo obszycie z takiego brazowego futra, z jakiejs norki czy innej dziurki :P

Napisano

wedlug mnie druga propzycja lepsza tyle ze niewiem jak to sie ma do charakteryzacji scenowej tamtych at :). Klicek coraz swietniej to wyglada :).

Napisano
Nie wiem o co chodzi z tym kablem , kabel od gitary jest taki dziwnie sprezysty a zarazem niesamowicie gietki nie wiem zobacze co znim da sie zrobic :)

chodzi mi o to, ze wyglada jakby byl przyczepiony do reki. Material jest git :)

Napisano

nie no, aua, to wyglada dosc dobrze :D

jesli chodzi o srube do pasa z przodu gitary... to nie powinna ona byc raczej u gory?

poza tym mi sie podoba bardziej pierwsza wersja obszycia futerem, ale moge byc w mniejszosci ;d

co do kabla, to mi sie wydaje, ze pod ciezarem chyba by troche szybciej zaczal opadac ku podlodze

pozdr, swietna pracka :)

Napisano

generalnie bardzo mi sie podoba ,tylko ze caly wyglada jakby był malowany w 2d w ps.

jakas strasznie plaska ta scena i moze za duzo rozmycia na teksturach.

Jakbys zrobił tył sceny.podesty,piece,itd to była by głebia i wypasik.:)

Napisano

Elegancko... Brakuje mi jedynie kostki/piorka w lewej rece. Poza tym pracka swietna, wydaje mi sie najlepsza w calej bitwie.

Pozdrawiam!

Napisano

Twa pracka już gości na moim pulpicie, co jest wystarczających powodem żeby powiedzieć że mi się podoba :-). Futro na rękawach, łacuchy, pierścienie i reszta błyskotek świetnie wzbogaciła Dżimiego :-). Hendrix rządzi!

Napisano

Aaaaaleeeee bajerancka pracka. Gratki wielkie. Mam tylko 1 zastrzeżenie: jak się gra na wiosełq to raczej się struny naciska "frontem" palca, a w Twojej pracy Jimmy to robi opuszką - tak się raczej tłumi brzmienie niektórych strun. Nie wiem, może On miał jakąś technikę wykraczającą poza moje pojmowanie :-D, ale tak zauważyłem.

Pozdrawiam i życzę docenienia przez jury - dla mnie jesteś w ścisłej czołówce.

Napisano

jest super ale jeden mały detal mnie korci :p mianowicie jak są klucze od strun to przeciez tam sie struny nie konczą :D dokrec dłuzsze struny takie wystające ktore zwisac bedą :] doda to klimatu myśle

Napisano

Świetnie.

Kolejny raz Klicek udowodniłeś. Że niema dla ciebie rzeczy niemożliwych.

Napisano

Kapitalne !!, szkoda tylko że nie robiłeś żadnej scenki ale i tak wygląda świetnie

w czym renderowałeś ??

Napisano

nie śmiem głosu zabierać

wszystko już zostało powiedziane

piękna robota

Napisano

Badyl dobrze gada na elektrykach chyba gra się tylko kostką, trzeba by to dorobić... I gdybym umial robić takie cuda na kompie to w tle dałbym wzmacniacz, jakieś głośniki - nie żeby się rzucały w oczy, takie za mgłą czy coś :)

Napisano

Moje gratulacje KLICKU...") Cieszę się ze udało Ci się to samemu skonczyc. Jaras może Ci tylko pozazdrościć. :P

Napisano

Czeki nie prawdą jest że na elektryku gra się tylko kostką. Zależy co się gra. Dżimi grał z reguły kostką, ale oglądając jego występy można zauważyć, że robił również użytek z zębów :).pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.