bartonfink Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Zdecydowanie ta wersja ponizej - jest bardziej plastyczna. Dalej kluje mnie po oczach ta swieczka ;) Zmniejszyl bym na twoim miejscu saturacje na wlosach (masz na layerach wiec nie powinno byc problemu) falloff na marynarce tez jeszcze do dopracowania :) No to masz kolejna wypasna pracke w swoim folio gratulacje :)
Nazps Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Zdecydownie wersja druga. Imho: wypas. Dobra robota. tez tak chce
Vorek Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Świetnie Klicku. Ale te ucięte nogi mi spać po nocach nie dają :)
Gość _Kreska_ Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 nooooo! wypasiona pracka, wersja 1 bardziej mi sie podoba, w 2 za duzo czerwonego. Zmiejszylbys tylko troszke unsharpa, bo schodki gdzieniegdzie sie pojawily :(
Ania Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 wersja 2 lepsza, ładniejsze kolory, ale z twarzy bym trochę tego czerwonego zdjęła.
sokół Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 a mi się bardziej podoba pierwsza, na drugiej jakby go na patelni podpiekli. Szczegolnie dlonie, nawet jak takie tluste wygladaja :P
Jonasz_Real Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Druga druga :) Wiesz, popraw jego prawe palce, a dokładniej ten wkazujący. Drażni mnie. A reszta jest git. :)
satanicus1991 Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 ale wypasiona praca! świetna, wersja druga znacznie lepsza. nawet włosy się jakieś ładne zrobiły :D
nielot007 Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 ladnie ladnie ale...trzeba troche pokrytykowac bo w samo uwielbienie wpadniesz ;P..... wiec tak: spodnie mi sie nie podobaja tzw te "zmarszczki" wygladaja jak zyly hehe takie ludzkie najbardziej prawa nogawka gitara tez chyba krzywa?? ten "beben" :) glowa szaderki i tex skory powalaja :) pozdro
MaJKel_zmc Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Niepodoba mi się coś ze strunami i paznokcie jakieś nie takie. Pozdro
KLICEK Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 Dzieki chlopaki zajmuje sie tymi bugami itp dla ciekawskich wrzucam ao pass
Hindus Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 miodzio - pokusił bym się tylko o obrócenei gitanry - lewa strona ku górze i obcięcie tych boków na których nic nie ma - strasznie to wygląda z tymi bokami pustymi.
y2d Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 zgodze sie z majkelem: struny przechodza prosto do kluczykow (sa w jednej linii na calej dlugosci gitary), to wyglada dziwnie, chyba powinny lekko opadac? paznokcie tez chyba troche za agresywnie poszarpane ;d ogolnie to masakra :D //edit: nie zauwazylem, ze napisales, ze sie juz tym zajmujesz ;]
KLICEK Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 hej y2d dzieki poprawilem struny ida w dol to takie zludzenie chyba ;] zajalem sie wiekszoscia lista poprawek : -paznokcie + dlonie + bumpy i detalik - lepsze cienie - poprawione spodnie itp do zrobienia/ poprawienia : dodanie zarostu generowanego w maxie dodanie kłaczków na rekawkach - finisz :D
Ania Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 materiał spodni jest dziwny, nie wiadomo za bardzo co to ma być. dolny render jest zbyt czerwony na twarzy, górny lepiej.
KLICEK Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 swiecacy material spodni tak jak maja kobiety kiecki ;d
Badyl Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 hej a pierscienie, jakis elo wisior, kostka i pas do gitary byc musza jeszcze!! no :)
KLICEK Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 Wiedzialem ze o czyms zapomnialem :D:D:D:D dzieki
KLICEK Napisano 3 Listopad 2006 Autor Napisano 3 Listopad 2006 Nie wiem o co chodzi z tym kablem , kabel od gitary jest taki dziwnie sprezysty a zarazem niesamowicie gietki nie wiem zobacze co znim da sie zrobic :) kołtunki na rekawkach ktore lepsze ? czy robic inna wersje ?
bartonfink Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 gorny render wzuc na 1 warstwe dolny na 2 (powyzej) daj mu 50% i overlay ->taki kompromis bym widzial co do futerka to wybral bym strukture z dolnego z kolorystyka gornego :) piknie misq 1
Cerebrate Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 hlip hlip . ja sie zapłacze tyle lat nic nierobienia :( mogłem wcześniej się zająć 3d anie gdziebać pracki piórkiem o . W życiu Cie nie dogonie ani żadnego z was forumowidczowie :(
Badyl Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 łee oba troche rzepowate. fajnie by wygladalo obszycie z takiego brazowego futra, z jakiejs norki czy innej dziurki :P
Predator Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 wedlug mnie druga propzycja lepsza tyle ze niewiem jak to sie ma do charakteryzacji scenowej tamtych at :). Klicek coraz swietniej to wyglada :).
sokół Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Nie wiem o co chodzi z tym kablem , kabel od gitary jest taki dziwnie sprezysty a zarazem niesamowicie gietki nie wiem zobacze co znim da sie zrobic :) chodzi mi o to, ze wyglada jakby byl przyczepiony do reki. Material jest git :)
y2d Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 nie no, aua, to wyglada dosc dobrze :D jesli chodzi o srube do pasa z przodu gitary... to nie powinna ona byc raczej u gory? poza tym mi sie podoba bardziej pierwsza wersja obszycia futerem, ale moge byc w mniejszosci ;d co do kabla, to mi sie wydaje, ze pod ciezarem chyba by troche szybciej zaczal opadac ku podlodze pozdr, swietna pracka :)
tomeg Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 generalnie bardzo mi sie podoba ,tylko ze caly wyglada jakby był malowany w 2d w ps. jakas strasznie plaska ta scena i moze za duzo rozmycia na teksturach. Jakbys zrobił tył sceny.podesty,piece,itd to była by głebia i wypasik.:)
mrkrzysiek Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 oj KLICKU KLICKU kawał dobrej roboty ja tu widzę:)
KLICEK Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 hej dzieki za uwagi i wszystkie komentsy zblizam sie powoli do konca, chyba :)
Gość George82 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Elegancko... Brakuje mi jedynie kostki/piorka w lewej rece. Poza tym pracka swietna, wydaje mi sie najlepsza w calej bitwie. Pozdrawiam!
MaJKel_zmc Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Twa pracka już gości na moim pulpicie, co jest wystarczających powodem żeby powiedzieć że mi się podoba :-). Futro na rękawach, łacuchy, pierścienie i reszta błyskotek świetnie wzbogaciła Dżimiego :-). Hendrix rządzi!
Death Metal Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Aaaaaleeeee bajerancka pracka. Gratki wielkie. Mam tylko 1 zastrzeżenie: jak się gra na wiosełq to raczej się struny naciska "frontem" palca, a w Twojej pracy Jimmy to robi opuszką - tak się raczej tłumi brzmienie niektórych strun. Nie wiem, może On miał jakąś technikę wykraczającą poza moje pojmowanie :-D, ale tak zauważyłem. Pozdrawiam i życzę docenienia przez jury - dla mnie jesteś w ścisłej czołówce.
hcpiter Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 jest super ale jeden mały detal mnie korci :p mianowicie jak są klucze od strun to przeciez tam sie struny nie konczą :D dokrec dłuzsze struny takie wystające ktore zwisac bedą :] doda to klimatu myśle
misiekhc Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 ********!!! ..poruszyles mnie ta pracka, brawo, cudowna jest
Cerebrate Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 :) masz 1 miejsce - a napewno nagrode publiki. Tą prace będę pamiętał przez dłuuuugi okres mego życia... i zagości u mnie na tapecie. pozdrawiem o : http://img226.imageshack.us/img226/7806/pulpitbk8.jpg
Lis Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Świetnie. Kolejny raz Klicek udowodniłeś. Że niema dla ciebie rzeczy niemożliwych.
Georgas Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Kapitalne !!, szkoda tylko że nie robiłeś żadnej scenki ale i tak wygląda świetnie w czym renderowałeś ??
Predator Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Klicek rules, swietnie !! :). Wiedzialem ze dobrniesz do konca :) .Przefajnie !
piksar Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 nie śmiem głosu zabierać wszystko już zostało powiedziane piękna robota
Badyl Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 jeszcze kostka, pasek i wisior, a a bede Cie kochal! :D:D:D
JunioR Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 naprawde super robota ! gratulacje Klicek :D
Gość Czeki Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Badyl dobrze gada na elektrykach chyba gra się tylko kostką, trzeba by to dorobić... I gdybym umial robić takie cuda na kompie to w tle dałbym wzmacniacz, jakieś głośniki - nie żeby się rzucały w oczy, takie za mgłą czy coś :)
satanicus1991 Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 ....................... (milczenie jako wyraza głębokiej aprobaty)
little-ninja Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 wbilo mnie w fotel żabiscie man rewelka hehe gratuluje poz
Jonasz_Real Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Moje gratulacje KLICKU...") Cieszę się ze udało Ci się to samemu skonczyc. Jaras może Ci tylko pozazdrościć. :P
MaJKel_zmc Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Czeki nie prawdą jest że na elektryku gra się tylko kostką. Zależy co się gra. Dżimi grał z reguły kostką, ale oglądając jego występy można zauważyć, że robił również użytek z zębów :).pozdro
Rekomendowane odpowiedzi