nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Witam!! dzisiaj zrobilem takiego oto slimaka :) modelowane 3-4h :) soft--> max prace robilem na podstawie(tzw. patrzylem na renderki i modelowalem :) ) pracy kolbego--> http://forums.cgsociety.org/showpost.php?p=1935852&postcount=131 to tyle licze na jakies komentarze :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Fajnie Ci wyszlo, choc muszle zrob mu klasycznie slimakowa zamiast tej łupiny;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 spróbuj fałdy skóry zrobić bardziej obwisłe, teraz one grawitacji nie czują końcówki czółek bym zrobiła nie takie idealnie okrągłe, tylko np. lekko wydłużone albo w szpic. siatka przy szyi jakaś chaotyczna, ja bym to inaczej rozłożyła ale hm nie znam się aż tak bardzo na tym, niech się siatkarze wypowiedzą ogólnie model robi dobre wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 slimak bardzo fajny i podobny do tego z referki, moze dodaj wiecej smootha ?albo jakies dodatki z Zbrusha ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 sorki ale mi się niepodoba. sztuczny ten ślimak. mało detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Mi sie podoba, model jest ładny tylko jakąś teksturke by się przydało porządną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 sam model nawet może być, ale szkoda że to sam model:p w jakiejś konkretnej scence i ładnie wyrenderowane napewno wyglądało by fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 WitaM!! z-brush--> to nie jest wip tylko finished czyli nic juz nie zmieniam :) Ania-->z faldami racja nie pomyslalem :D siatka sie moze tylko wydawac chaotyczna :) hcpiter3d--> wiekszy ms' to nie problem ;) aby dac dodatki z zbrusha trzeba pierw miec/znac tenze program ;) Lis--> spoko nie kazdemu musi sie podobac, ale moglbys podac jakies konkrety nsatepnym razme bym ich nie popelnil :) sztuczny?? a czy on mialbyc prawdziwy?? malo detali?? poprawie sie :) toeus--> dzieki :) nie umiem texturowac- proste ;) pecet--> to samo co wyzej + nie umiem renderowac :) nastepny bedzie lepszy (chyba) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 hej fajno wyglada ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 ja bym zmienil teksture i tak jak jak w poprzednich odpowiedziach zrobilbym bardziej obwisla skore;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 fajny, widać że prosto z Czarnobyla przybył. podoba się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 fajnie ale jeszcze mogłeś to dopracować pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 dawaj materiały leniu, modelik ładniutki :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Bardzo fajny modelik, nastepne mogą być juz tylko lepsze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 nielot007 no nie zalamuj mnie! to tyle???? wrzucaj na WIPa i dawaj dalej! licze na wiecej z twojej strony! nie no zartowalem, jest ql!, dales mu jakies fajne imie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 jest fajnie tylko szkoda ze zrobiles klona juz istniejacego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 ładny :p organikę doceniam , bo sam sie w niej wprawiam ;) mimo paru niedociągnięć jest wporzo :) (imho o reder mogłeś się bardziej postarać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Witam!! dzieki wszystkim za komentsy :) klicuś--> dzieki ;) derm--> hahah a gdzie on ma tutaj texture prosze mi pokazac ??:D piksuś--> hehe a jak, tak jak jego "stworzyciel"(dla nie wprawnych chodzi o mnie;) ) Tomuś-->w sumie racja ze nie dopracowany, bo zrobilem go jak speed usiadlem modelowalem skonczylem wszystkie faldy, nie ogladalem sie za siebie czyli nie poprawialem bledow-wrzucilem na forum :) Voruś-->jesli chodzi o tex to nie zbyt umiem texturowac :) Raffaello imie?? pikuś ;) flesz_gordon--> no masz racje :) ale pierw tak wole sie nauczyc organiki gdy sie naucze uznam ze mam dobry poziom to zapewniam ze bede robil tylko wlasne "concepty" ale teraz dluuugi meczacy proces uczenia sie organiki :) krzyhhh-->jesli chodzi o render to pare razy mialem ochote wywalic z tad render i zostawic same screeny :D pozdro i jeszcze raz dzieki za posty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 spróbuj fałdy skóry zrobić bardziej obwisłe, teraz one grawitacji nie czują ślimak elegancik :) Do zarzucenia jedynie te fałdy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 hehe no Kolby w XSI wymiata :D (rzeźnik) ślimak fajny ale textura no musi być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Właściwie tylko ryjek fajny, reszta jakaś nijaka 8* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Ładna teksturka, otoczenie, i piękna scenka byłaby :) Design ślimaka nie podoba mi się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi