Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 870
  • Wyświetleń 142,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Ktokolwiek wie jak się nazywa ten utwór z początku filmu :)

Thomas Bergersen - Merchant Prince

Napisano
Thomas Bergersen - Merchant Prince
Wertowałem od rana utwory z płyt Two Steps From Hell i nie mogłem tego kawałka zlokalizować. Dziękuję serdecznie !
Napisano

Evermotion wypuścił tutoriala o modelowaniu roślinki, a w tle taka fajna muza leci :) zna ktoś?

Byłbym wdzięczny :)

Napisano

Chłopaki mam problem.

Szukam piosenki, ale nie pamiętam wykonawcy, nie pamiętam tytułu, nie pamiętam słów, ani melodii. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? :D

Wiem tylko tyle, że śpiewała to babka z takim raczej dojrzałym głosem. I było coś o "man". Dobija mnie to! Może komuś coś świta? :D

Napisano

1. Łapiesz screena, najlepiej z początku video/teledysku/interesującego cię filmu

2. Wklejasz do wyszukiwarki grafiki w googlach

...i masz odpowiedź, wygląda na rosyjski kawałek

Alex Sparrow/Алексей Воробьев - SHE'S CRAZY BUT SHE'S MINE

Napisano

nie wiedziałem gdzie wrzucić, chyba najbardziej pasuje tutaj. Kto jest autorem animacji z linka? Kojarzy mi się rosyjskie nazwisko brzmiące jak Bulgarov

Napisano

Słuchajcie oglądałam kiedyś reklamę z telewizji z muzyką, którą za cholerę nie pamiętam. Nawet nie wiem jaki to był model samochodu. W reklamie było, że samochód podjeżdżał do każdych dzieci, które były daleko i one z instrumentami wchodziły do auta. Potem na końcu reklamy pokazano jak te wszystkie dzieciaki grały razem jak zespół i na końcu samochód, który jeździł na drodze. Były to dzieci w różnym wieku. zrozumiem jeśli to będzie wręcz niewykonalne. Próbowałam sama, ale tekstu piosenki niestety też nie pamiętam. Wiem, ze śpiewała najstarsza z dziewczyn i była bardzo rytmiczna nie wiem tylko czy popowa czy rockowa, bo oba gatunki się ze sobą mieszają. Z góry dziękuje za ewentualną pomoc.

Napisano

szukam nazwy muzyki z początku, zaczyna się od 0:36 pamiętam że kiedyś to słyszałem, nie wiem czy to nie było w "buddha bar" czasem

[video=youtube;4-raeF-bqpY]

Napisano

dzięki!

przypomniało mi się gdzie to słyszałem, było to z soundtracku "helikopter w ogniu" zupełnie inna wersja

Napisano

Nie wiem czy ten wątek nadal funkcjonuje, ale skoro nadzieja umiera ostatnia, a ja wciąż dycham.. Czy ktoś wie jaki męski wykonawca śpiewał "I am beautiful" Wiem że śpiewała to Christina Aguilera, ale słyszałam też męskie wykonanie.

• KLICEK unpinned this temat