Predator Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Ktokolwiek wie jak się nazywa ten utwór z początku filmu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Ktokolwiek wie jak się nazywa ten utwór z początku filmu :) Thomas Bergersen - Merchant Prince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Thomas Bergersen - Merchant Prince Wertowałem od rana utwory z płyt Two Steps From Hell i nie mogłem tego kawałka zlokalizować. Dziękuję serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dmaxyh3XVaM&list=WL71742BDE139B3920 Zna ktoś ten utwór co leci w tle ? BO TrackID mi nie wykrywa. Tak, wiem... teledysk też fajny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Wystarczyło tekst z refrenu wpisać w google ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 O, widzę, że znowu ja czegoś nie wiem: http://www.kinoman.tv/film/sztanga-i-cash-2 ...poczatek filmu, około 35sekundy zaczyna lecieć taka fajna muzyczka, zna to ktoś? Z góry dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 O, widzę, że znowu ja czegoś nie wiem: http://www.kinoman.tv/film/sztanga-i-cash-2 ...poczatek filmu, około 35sekundy zaczyna lecieć taka fajna muzyczka, zna to ktoś? Z góry dzięki :-) Steve Jablonsky - I'm Big Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Evermotion wypuścił tutoriala o modelowaniu roślinki, a w tle taka fajna muza leci :) zna ktoś? Byłbym wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 Pewnie mało kto z was słucha tego typu muzyki, ale może może... https://www.youtube.com/watch?v=14zRknhPcC8&x-yt-ts=1422503916&x-yt-cl=85027636 wie ktoś co to za nuta jest w tym filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Luty 2015 Share Napisano 17 Luty 2015 Chłopaki mam problem. Szukam piosenki, ale nie pamiętam wykonawcy, nie pamiętam tytułu, nie pamiętam słów, ani melodii. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? :D Wiem tylko tyle, że śpiewała to babka z takim raczej dojrzałym głosem. I było coś o "man". Dobija mnie to! Może komuś coś świta? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Wrzesień 2015 Share Napisano 20 Wrzesień 2015 Trafiłem na fejsie na teledysk, który bardzo mi się spodobał, ale nawet analizując kod źródłowy nie trafiłem na nazwę zespołu ani tytuł utworu. Może więc ktoś z Was potrafi go zidentyfikować? https://www.facebook.com/giang.popper.7/videos/1059005704119328/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 20 Wrzesień 2015 Share Napisano 20 Wrzesień 2015 1. Łapiesz screena, najlepiej z początku video/teledysku/interesującego cię filmu 2. Wklejasz do wyszukiwarki grafiki w googlach ...i masz odpowiedź, wygląda na rosyjski kawałek Alex Sparrow/Алексей Воробьев - SHE'S CRAZY BUT SHE'S MINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 THX i inne znaki do wymaganego minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1pudel Napisano 28 Lipiec 2016 Share Napisano 28 Lipiec 2016 nie wiedziałem gdzie wrzucić, chyba najbardziej pasuje tutaj. Kto jest autorem animacji z linka? Kojarzy mi się rosyjskie nazwisko brzmiące jak Bulgarov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Napisano 14 Marzec 2017 Share Napisano 14 Marzec 2017 Słuchajcie oglądałam kiedyś reklamę z telewizji z muzyką, którą za cholerę nie pamiętam. Nawet nie wiem jaki to był model samochodu. W reklamie było, że samochód podjeżdżał do każdych dzieci, które były daleko i one z instrumentami wchodziły do auta. Potem na końcu reklamy pokazano jak te wszystkie dzieciaki grały razem jak zespół i na końcu samochód, który jeździł na drodze. Były to dzieci w różnym wieku. zrozumiem jeśli to będzie wręcz niewykonalne. Próbowałam sama, ale tekstu piosenki niestety też nie pamiętam. Wiem, ze śpiewała najstarsza z dziewczyn i była bardzo rytmiczna nie wiem tylko czy popowa czy rockowa, bo oba gatunki się ze sobą mieszają. Z góry dziękuje za ewentualną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 3 Lipiec 2017 Share Napisano 3 Lipiec 2017 Może ktoś tu akurat będzie wiedział. Szukam piosenki, która kiedyś była grana. Jedyny kawałek, który z niej pamiętam brzmiał mniej wiecej tak: https://www.youtube.com/watch?v=KGjboda1Cvc&feature=youtu.be Co było w teledysku i jakie były słowa niestety nie mam pojęcia. Ktoś coś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdf Napisano 4 Lipiec 2017 Share Napisano 4 Lipiec 2017 trochę offtop, ale trochę nie https://www.youtube.com/watch?v=uApWoQNnOAI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 szukam nazwy muzyki z początku, zaczyna się od 0:36 pamiętam że kiedyś to słyszałem, nie wiem czy to nie było w "buddha bar" czasem [video=youtube;4-raeF-bqpY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 @tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 dzięki! przypomniało mi się gdzie to słyszałem, było to z soundtracku "helikopter w ogniu" zupełnie inna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felicie Napisano 22 Luty 2018 Share Napisano 22 Luty 2018 Nie wiem czy ten wątek nadal funkcjonuje, ale skoro nadzieja umiera ostatnia, a ja wciąż dycham.. Czy ktoś wie jaki męski wykonawca śpiewał "I am beautiful" Wiem że śpiewała to Christina Aguilera, ale słyszałam też męskie wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi