Mortom Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Ot taki sobie WIP.... scena o wojowniczce i jej przywołanym duchu.... szczegóły w trakcie tworzenia sceny. Spóbuje utrzymać to w klimacie coś pomiędzy mangą (jak zaóważyliście włosy) a scena filmową.... bedzie ciężko, no ale jakieś wyzwania przed sobą trzeba stawiać co nie :> Fajnie było by jak by ktoś szybko i w miarę bezboleśnie powytykał mi błędy :) Acha materiały nie są skończone!! No to tyle czekam na wasze opinie. Pozdrawiam :> i z tyłu (zdaje sobie sprawe z załamania na majteczkach..na następnym screennie już tego nie będzie :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Taka pseudo Xena ;P Stringi ma oryginalne ;P No to bede obserwowal :)
SUPER_OkO Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Bledy - zebra i kolano, mieczyk. Poza tym wszystko zdaje sie byc ok. Takze ladny modelik, minimalne poprawki i wszystko bedzie grac. Powodzenia
kubi Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Zacytuje nielota007 :) : "pokaż siatkę" :)
Mortom Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 hihi...ok oto siatka :> a tak BTW... SUPER_OkO mieczyk to tylko boxy.. nawet nie zacząłem go robić ^_^ jest tam tylko dla tego żeby wiedzieć jak dobrze ułożyć rękę :>
Secator Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Fajne majtki :P Bardzo ładny model sie zapowiada :] Powodzenia
kubi Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 model całkiem przyjemny, a siatka wyglada jak LP
Badyl Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 ma zapewne problemy z siedzeniem, chyba ze lubi jak ja cos w tylek cisnie :P:P:P:P :) heh
tymko Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 ładnie, może i ja kiedyś wezme się za modelowanie człowieka. Powodzenia!
Mortom Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 No mam pytanie..... Czy nie przegiołem z tymi stringami?? bo sam niewiem :>
SoAd Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Moim zdaniem stringi sa super natomiast wywalilbym ten kawalek zbroi na udach
Secator Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 SoAD: popieram :P jak ona te metalowe majtki zakłada..
JohnyCa Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Bez stringow bylo znacznie lepiej. Poza tym fragmenty zbroi otaczajace biodra i czesciowo uda nadaja sie do wywalenia. Zdjalbym tez wlosy z klatki piersiowej - bylo by ciekawiej. Sam modelik proporcjonalny i calkiem fajnie sie prezentuje. Poczekam co bedzie dalej. Powodzenia :)
Ania Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 stringi wywal model przyjemny nie podoba mi się render, wszystko takie blade, nie wiem czemu ale kojarzy mi się z lodówką
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 wywal buty render mi sie nie podoba:/ pozdr
Mortom Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 hkropinski - :P spokojnie butki to taka mała prowizorka :) co do renderu to eksperymentuje sobie z ty i z tamtym... tak porostu dla zabawy... :) Ania - no to jest tak jak myślałem.. przegiąłem z tymi stringami... (to nic bedzie na innym plażowy model ;P ) a co do "lodówkowego" wyglądu, nom widzisz a jednak eksperyment z zimnym swiatłem sie udał :D miło być zimno i jest zimno :) .... potem poeksperymentuje sobie z uczuciem ciepła ;P JohnyCa - hmm co do zbroi ud... no chciałem chociaż troche przypomnieć że to jest wojowniczka a nie panięka na zakópach ;> Secator - jak ona te metalowe majtki zakłada.. na następnym renderku poszukaj małych zaczepów z boku "metalowych majtasków" :P No to lece przeładowywać węgiel....xD !?!?! :| Jutro bedzie nowy renderos. Pozdrawiam. :>
Mortom Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 no mały ale zawsze UP :> P.S. Kto wie jakie zwierządko przedstawione jest na ramienniku dostaje lizaka mailem :P
ZiBi_PL Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 jak narazie fajnie :D A zwierzatko to piesek ? :)
cojots Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Dobre :D miecz mi sie podoba. Nagolenniki jak dla mnie troche krępujące ruchy. Paski fajnie wyszły. Obstawiam tygrysa (bo pies zajety).
Mortom Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 cOJoTS - no ten pan jest blisko.... Kto pierwszy ten leprzy :> Pamietajcie ilość lizaków jest ograniczona (jeśli nie trafiłeś za pierwszym razem.... możesz wysłać SMSa pod numer 0700-001-11-0 z trescia: Zwerzątko z naramiennnika to....... :P Pozdrowionka...i życze miłego zgadywania..... Aha konkurs kończy sie wraz z zamieszceniem nowego rendera...wiec nie marnujcie czasu :> P.S. cOJoTS bracie mieszkam niedaleko Jasła :D jestem z Krościenka... 8 km od Krosna ;)
cojots Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Zgodnie z jakims tam prawem matematycznym wynika z tego browar przy najbliższej okazji ;] Ostatni mój typ to lew. Oj zaczyna mi sie podobac ten temat. Bede odwiedzał ;)
JohnyCa Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Nagolenniki troche za dlugie - w takich to chodzic by raczej nie mogla - chyba ze tak jak C3PO. Miecz troche we wlosy jej sie "wplatal". Reszta spoko.
Mortom Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 Ostatni mój typ to lew. B I N G O lizak zostanie przesłany w ciągu 7 dni.... A co do browara..... zgodnie z prawem Pitagorasa i Ajnsztajna prawdopodobieństwo wypicia browara jest równe 99,000001 % :) Pozdrawiam. Następny konkurs już niebawem.... pytanie bedzie jeszcze trudniejsze...no ale nagroda bedzie wprost proporcjonalna do trudności pytania :>
chveti Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Mimo wszystko od tych stringów ją będzie tyłek bolał :P zmień to.
Mortom Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 Wg zasady.... Dla piękności trzeba cierpieć..... i to jest wlasnie to cierpienie...bolący tyłek... cena wysoka, ale jaki efekt :P
Rekomendowane odpowiedzi