Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ot taki sobie WIP.... scena o wojowniczce i jej przywołanym duchu.... szczegóły w trakcie tworzenia sceny.

Spóbuje utrzymać to w klimacie coś pomiędzy mangą (jak zaóważyliście włosy) a scena filmową.... bedzie ciężko, no ale jakieś wyzwania przed sobą trzeba stawiać co nie :>

Fajnie było by jak by ktoś szybko i w miarę bezboleśnie powytykał mi błędy :)

Acha materiały nie są skończone!!

No to tyle czekam na wasze opinie. Pozdrawiam :>

3sd8.jpg

i z tyłu (zdaje sobie sprawe z załamania na majteczkach..na następnym screennie już tego nie będzie :)

4rf5.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bledy - zebra i kolano, mieczyk. Poza tym wszystko zdaje sie byc ok. Takze ladny modelik, minimalne poprawki i wszystko bedzie grac. Powodzenia

Napisano
  • Autor

hihi...ok oto siatka :>

5vz1.th.jpg 6va7.th.jpg

a tak BTW... SUPER_OkO mieczyk to tylko boxy.. nawet nie zacząłem go robić ^_^ jest tam tylko dla tego żeby wiedzieć jak dobrze ułożyć rękę :>

Napisano

ma zapewne problemy z siedzeniem, chyba ze lubi jak ja cos w tylek cisnie :P:P:P:P :) heh

Napisano

ładnie, może i ja kiedyś wezme się za modelowanie człowieka. Powodzenia!

Napisano
  • Autor

No mam pytanie..... Czy nie przegiołem z tymi stringami?? bo sam niewiem :>

7lo8.jpg8zn1.jpg

Napisano

Moim zdaniem stringi sa super natomiast wywalilbym ten kawalek zbroi na udach

Napisano

Bez stringow bylo znacznie lepiej. Poza tym fragmenty zbroi otaczajace biodra i czesciowo uda nadaja sie do wywalenia.

Zdjalbym tez wlosy z klatki piersiowej - bylo by ciekawiej.

Sam modelik proporcjonalny i calkiem fajnie sie prezentuje.

Poczekam co bedzie dalej.

Powodzenia :)

Napisano

stringi wywal

model przyjemny

nie podoba mi się render, wszystko takie blade, nie wiem czemu ale kojarzy mi się z lodówką

Napisano
  • Autor

hkropinski - :P spokojnie butki to taka mała prowizorka :) co do renderu to eksperymentuje sobie z ty i z tamtym... tak porostu dla zabawy... :)

Ania - no to jest tak jak myślałem.. przegiąłem z tymi stringami... (to nic bedzie na innym plażowy model ;P ) a co do "lodówkowego" wyglądu, nom widzisz a jednak eksperyment z zimnym swiatłem sie udał :D miło być zimno i jest zimno :) .... potem poeksperymentuje sobie z uczuciem ciepła ;P

JohnyCa - hmm co do zbroi ud... no chciałem chociaż troche przypomnieć że to jest wojowniczka a nie panięka na zakópach ;>

Secator - jak ona te metalowe majtki zakłada.. na następnym renderku poszukaj małych zaczepów z boku "metalowych majtasków" :P

No to lece przeładowywać węgiel....xD !?!?! :|

Jutro bedzie nowy renderos. Pozdrawiam. :>

Napisano
  • Autor

no mały ale zawsze UP :>

13qn0.jpg14fe0.jpg

P.S.

Kto wie jakie zwierządko przedstawione jest na ramienniku dostaje lizaka mailem :P

Napisano

Dobre :D miecz mi sie podoba. Nagolenniki jak dla mnie troche krępujące ruchy. Paski fajnie wyszły.

Obstawiam tygrysa (bo pies zajety).

Napisano
  • Autor

cOJoTS - no ten pan jest blisko....

Kto pierwszy ten leprzy :> Pamietajcie ilość lizaków jest ograniczona (jeśli nie trafiłeś za pierwszym razem.... możesz wysłać SMSa pod numer 0700-001-11-0 z trescia: Zwerzątko z naramiennnika to....... :P

Pozdrowionka...i życze miłego zgadywania..... Aha konkurs kończy sie wraz z zamieszceniem nowego rendera...wiec nie marnujcie czasu :>

P.S.

cOJoTS bracie mieszkam niedaleko Jasła :D jestem z Krościenka... 8 km od Krosna ;)

Napisano

Zgodnie z jakims tam prawem matematycznym wynika z tego browar przy najbliższej okazji ;] Ostatni mój typ to lew. Oj zaczyna mi sie podobac ten temat. Bede odwiedzał ;)

Napisano

Nagolenniki troche za dlugie - w takich to chodzic by raczej nie mogla - chyba ze tak jak C3PO. Miecz troche we wlosy jej sie "wplatal". Reszta spoko.

Napisano
  • Autor
Ostatni mój typ to lew.
B I N G O lizak zostanie przesłany w ciągu 7 dni....

A co do browara..... zgodnie z prawem Pitagorasa i Ajnsztajna prawdopodobieństwo wypicia browara jest równe 99,000001 % :)

Pozdrawiam.

Następny konkurs już niebawem.... pytanie bedzie jeszcze trudniejsze...no ale nagroda bedzie wprost proporcjonalna do trudności pytania :>

Napisano

Mimo wszystko od tych stringów ją będzie tyłek bolał :P zmień to.

Napisano
  • Autor

Wg zasady.... Dla piękności trzeba cierpieć..... i to jest wlasnie to cierpienie...bolący tyłek... cena wysoka, ale jaki efekt :P