Napisano 5 Październik 200618 l Ot taki sobie WIP.... scena o wojowniczce i jej przywołanym duchu.... szczegóły w trakcie tworzenia sceny. Spóbuje utrzymać to w klimacie coś pomiędzy mangą (jak zaóważyliście włosy) a scena filmową.... bedzie ciężko, no ale jakieś wyzwania przed sobą trzeba stawiać co nie :> Fajnie było by jak by ktoś szybko i w miarę bezboleśnie powytykał mi błędy :) Acha materiały nie są skończone!! No to tyle czekam na wasze opinie. Pozdrawiam :> i z tyłu (zdaje sobie sprawe z załamania na majteczkach..na następnym screennie już tego nie będzie :)
Napisano 5 Październik 200618 l Taka pseudo Xena ;P Stringi ma oryginalne ;P No to bede obserwowal :)
Napisano 5 Październik 200618 l Bledy - zebra i kolano, mieczyk. Poza tym wszystko zdaje sie byc ok. Takze ladny modelik, minimalne poprawki i wszystko bedzie grac. Powodzenia
Napisano 5 Październik 200618 l Autor hihi...ok oto siatka :> a tak BTW... SUPER_OkO mieczyk to tylko boxy.. nawet nie zacząłem go robić ^_^ jest tam tylko dla tego żeby wiedzieć jak dobrze ułożyć rękę :>
Napisano 6 Październik 200618 l ma zapewne problemy z siedzeniem, chyba ze lubi jak ja cos w tylek cisnie :P:P:P:P :) heh
Napisano 6 Październik 200618 l ładnie, może i ja kiedyś wezme się za modelowanie człowieka. Powodzenia!
Napisano 6 Październik 200618 l Autor No mam pytanie..... Czy nie przegiołem z tymi stringami?? bo sam niewiem :>
Napisano 6 Październik 200618 l Moim zdaniem stringi sa super natomiast wywalilbym ten kawalek zbroi na udach
Napisano 6 Październik 200618 l Bez stringow bylo znacznie lepiej. Poza tym fragmenty zbroi otaczajace biodra i czesciowo uda nadaja sie do wywalenia. Zdjalbym tez wlosy z klatki piersiowej - bylo by ciekawiej. Sam modelik proporcjonalny i calkiem fajnie sie prezentuje. Poczekam co bedzie dalej. Powodzenia :)
Napisano 6 Październik 200618 l stringi wywal model przyjemny nie podoba mi się render, wszystko takie blade, nie wiem czemu ale kojarzy mi się z lodówką
Napisano 6 Październik 200618 l Autor hkropinski - :P spokojnie butki to taka mała prowizorka :) co do renderu to eksperymentuje sobie z ty i z tamtym... tak porostu dla zabawy... :) Ania - no to jest tak jak myślałem.. przegiąłem z tymi stringami... (to nic bedzie na innym plażowy model ;P ) a co do "lodówkowego" wyglądu, nom widzisz a jednak eksperyment z zimnym swiatłem sie udał :D miło być zimno i jest zimno :) .... potem poeksperymentuje sobie z uczuciem ciepła ;P JohnyCa - hmm co do zbroi ud... no chciałem chociaż troche przypomnieć że to jest wojowniczka a nie panięka na zakópach ;> Secator - jak ona te metalowe majtki zakłada.. na następnym renderku poszukaj małych zaczepów z boku "metalowych majtasków" :P No to lece przeładowywać węgiel....xD !?!?! :| Jutro bedzie nowy renderos. Pozdrawiam. :>
Napisano 9 Październik 200618 l Autor no mały ale zawsze UP :> P.S. Kto wie jakie zwierządko przedstawione jest na ramienniku dostaje lizaka mailem :P
Napisano 9 Październik 200618 l Dobre :D miecz mi sie podoba. Nagolenniki jak dla mnie troche krępujące ruchy. Paski fajnie wyszły. Obstawiam tygrysa (bo pies zajety).
Napisano 9 Październik 200618 l Autor cOJoTS - no ten pan jest blisko.... Kto pierwszy ten leprzy :> Pamietajcie ilość lizaków jest ograniczona (jeśli nie trafiłeś za pierwszym razem.... możesz wysłać SMSa pod numer 0700-001-11-0 z trescia: Zwerzątko z naramiennnika to....... :P Pozdrowionka...i życze miłego zgadywania..... Aha konkurs kończy sie wraz z zamieszceniem nowego rendera...wiec nie marnujcie czasu :> P.S. cOJoTS bracie mieszkam niedaleko Jasła :D jestem z Krościenka... 8 km od Krosna ;)
Napisano 9 Październik 200618 l Zgodnie z jakims tam prawem matematycznym wynika z tego browar przy najbliższej okazji ;] Ostatni mój typ to lew. Oj zaczyna mi sie podobac ten temat. Bede odwiedzał ;)
Napisano 9 Październik 200618 l Nagolenniki troche za dlugie - w takich to chodzic by raczej nie mogla - chyba ze tak jak C3PO. Miecz troche we wlosy jej sie "wplatal". Reszta spoko.
Napisano 9 Październik 200618 l Autor Ostatni mój typ to lew. B I N G O lizak zostanie przesłany w ciągu 7 dni.... A co do browara..... zgodnie z prawem Pitagorasa i Ajnsztajna prawdopodobieństwo wypicia browara jest równe 99,000001 % :) Pozdrawiam. Następny konkurs już niebawem.... pytanie bedzie jeszcze trudniejsze...no ale nagroda bedzie wprost proporcjonalna do trudności pytania :>
Napisano 9 Październik 200618 l Autor Wg zasady.... Dla piękności trzeba cierpieć..... i to jest wlasnie to cierpienie...bolący tyłek... cena wysoka, ale jaki efekt :P