tommi84 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Cześć. Klamka wyszła nie najgorzej, ale zwróć uwagę że na zdjęciach nie ma ona tak obłych kształtów-ma mieć bardziej ostre rogi (kanty). Wydaje mi się że przednie nadkole w orginale ma bardziej łagodne przejście. [/url] Pozdrawiam. Edit. Setna odpowiedź w mini bitwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Cos tu nudno troche!!!! EDIT: Wystarczy na dzisiaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Panowie, do boju! Nie opitalać się :P SereCk, pokaż co tam wydziergałeś:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Uja...Sam Don Loozack do nas zawitał...!!:P A to nie fair jest!!!SereCk bedzie czitował!!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 w gdzie wires'y :P ? jeśli zdąrze to pokarze swoje efekty pracy jutro ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 miejsce łączenia dołu grilla z listą przednią zderzaka jest troszkę inne bruneq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Uja...Sam Don Loozack do nas zawitał...!!:P (...) bueheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 APdate :) Ale mi cienko idzie :/ Za trudne sobie autko wybrałem, czy co?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balas Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 popraw babole na tylnim zderzaku (rogi wglebien, masz tam chyba za malo gesta siatke ;) ) i wyklep troche przedni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 patry zaczynajac od przodu: - za ostry dziubek - drzwi za PŁASKIE - za twarde przejscie to nad swiatlem z tylu!to co tyl przechodzi w bok lub na odwrót - wglebienia na migacze krzywią ci zderzak!! - klapa bagaznika nie tak sie zaczyna - zderzak pod wglebieniem na rejestracje inaczej wygllada!!aczkolwiek sam rozmyslam czy nie darowac sobie tego bo trudne jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Ok, odbugowałem i podorabiałem co nieco z tyłu :) I pokażę Wam koło z bliska :*** (te "dziurki" w feldze to nie boolean tylko poly jakby co :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 model jest nienajgorszy, ale nadal krzywy i nie do końca zgodny z oryginałem, ale felga jest brzydka i opona ma za duży profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 (te "dziurki" w feldze to nie boolean tylko poly jakby co :)) [/url] Łaaaał!:D ;) a tu masz bledy ktore masz w modelu wg mnie!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 no to jadziemy dalej ;] i siatka: i proba lakieru: (ogólnie kicha :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 chudy b. ladnie :) reszta tez ;P patry opoona tzw. bieznik bo wymiany albo daj chmfery na krawedzie aby takie ostre nie byly :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 no to popełniłem dzisiaj jeszcze przednią lampe :D i siatka oczywiście: nielot pokazałbyś coś w końcu!!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Swojsko chudy swojsko :) Lampeczki mniam :) Dziergaj to dalej bo jest coolfastycznie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 teraz tego nie widać, ale czy nie robi się krzywo w prawym górnym roku lamp po nałożeniu meshsmootha ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 no chyba nie, a czemu?? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 też robię tą alfę i mi się kisi ;], chyba że jestem już skrzywiony :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 chudy- bdb, ladna oszczedna siatka. ^^ btw bez bagaznika to teraz jest 4drzwiowa Brera ^^ EDIT: Bruneq, twoj pierwszy update byl bardzo slaby, ale tera jest coraz lepiej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 a mnie to juz nikt nie pochwali? ;( to chociaz powiedzcie gdzie zle......niech mnie ktos przyttuli!!;(;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Coraz lepiej Panowie coraz lepiej. Patry : Ty to masz speeda do tych modeli ja w takim tempie to bym nie wyrobił. wszyscy super. Ogólnie wys. poziom prac. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Witam wszystkich, niestety mam złą wiadomość :( już nic raczej nie poprawię w swoim modelu ponieważ moje umiejętności modelarskie kończą się na tym poziomie i jest to raczej ostatni update Robiłem to auto zbyt na speeda i dlatego dużo bugów jest, ale przysięgam, że nastęny model będę robił bardzo, ale to bardzo dokładnie i przerobie przed rozpoczęciem modelowania następnego auta dużo tutków na temat modelingu samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 No Co TY stary???????????????????????????????????????????????? jakie umeijetnosci?przeciez teraz wystarczy poprostowac!!przesówac Vertexów nie umiesz?...pokaz siatke jeszcze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 patry jestem z Ciebie dumny:) poczyniłeś ogromny postęp od czasów Twojej bitwy ("piwnica czy piekło?"):D mimo iż model ma bugi, nawet dosć wyraźne. pracuj, a będą z Ciebie ludzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Bruneq - vertexy przesuwać umiem, ale bugi w moim modelu to nie kwestia ułożenia vertexów, tylko źle ułożonej i nie przemyślanej siatki. Siatkę pokażę, za jakieś 30-60min :) (ale proszę was, nie śmiejcie się z mojej siatki :)) Dariusz - a dziękuję, dziękuję :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Sorry, że post pod postem ale nikt by siatki nie zobaczył :) Błagam, tylko jej nie komentujcie !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Fajny jest tylko troszeczke znaczek marki alfy na przodzie wypuklij i bedzie git:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 etam patry...tak siedize i ogaldam ta twoja siatke i mi sie zdaje ze wszystko jest OK...wystarczy poprostowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 duży postęp patry .... duży ... niedługo będzie bardzo duży :) Teraz popatrz na ten samochód i na ten pierwszy co mi pokazywales to bedziesz wiedział o co sie czepiałem :]. Ten do idealnych nie nalezy, aczkolwiek nastepny bedzie lepszy itd. pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 o jezu 4 razy robiłem ten tył. ale chyba sie udało w końcu ;] i siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 nawet nawet ;) pozdro i skoncz go :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 widzeze nei tylko mi sie nei spieszy!:)....chudy...popatrz na referki bo z mojego doswiadczenia z tylem to wynika ze troche inaczej jest 3/4 a i bok zdaje sie byc troche za kanciaty u ciebie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 to może powiedz co jest nie tak bo ja troche obiektywność straciłem przy nim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 jak na moj gust swiatlo tylnie z boku jest za długie...ale dziwnie widac wiec do tego sie nie przyczepiam, natomiast kant bagaznika nie jest podniesiony tylko płaski natomiast klapa wygina sie ku górze przy szybie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 heja, watek padł ? ja dopiero zaczynam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 To poka co masz bo bym se oblukal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 cierpliwości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 siatki jak na razie w wersji prawie finalnej, jedynie poprawki kosmetyczne i przesuwanie wertexów ;]. wbrew pozorom alfa jest piekielnie trudna jeśli chodzi o dokładne i ładne odwzorowanie szczegółów ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 wchodze z ciekawosci a tu taki bonus ;) Poka czysty render :] Nie dzieje sie cos zlego przy poczatku przedniej bocznej szyby?? Duzo woelokatow widze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 jechałem z siatką na pałę, teraz mam masę prostowania ;]. wielokąty w większości miejsc są zamierzone, to przygotowanie pod wcięcia i inne detale ;P. teraz niestety nie mam czasu na update'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 I co juz koniec??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 matura ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Uuuuuuuuuuuu to ciezko widze ciezko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi