Maqs Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Narazie tylko glowka oczywiscie nie skonczona;) Pracka robiona wspolnie z Avengerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Rzeznia normalnie!! Uderzyla mnie ta pracka :) Bardzo slicznie!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 w ZBrushu Maqs modeluje, jak coś ;] czekam skonczy te swoje cholerne detaliki, bo ja tu od tekstur glownie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Świetna robota ,łuki brwiowe mogłby być nieco bardziej wypukłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 usta sa ble. poza tym calkiem niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 widze że pokazujecie tego goblina na kilku forach :) niezła robota.. ale usta faktycznie jakies nieteges.. zbyt ludzkie itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Dzizas!!! Pokaż jeszcze z profilu :> Cos tam mam do uszu ale jest kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 po co profil, skoro my to bedziemy w takim ujeciu renderowac mniej wiecej? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 no pieknie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Model ma jeszcze sporo niedorobek, ale napewno poprawie. Wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Jakbyście wrzucili profil to ja (czyt. początkujący) perfidnie zrobię sobie z tego referkę i może się czegoś nauczę w maxie, bo detale to tu są kosmiczne. PS: Wiem… prawa autorskie te sprawy ;P EDIT: Ok... jest profil :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Z boku lepiej wygląda niż z przodu. Mało oagresywny goblin, taki dziadzio goblin. Pionowe zmarszczki na czole dziwne sa i troszkę ich za dużo. Całkiem fajny detal jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Gdyby nie te uszy i nos to nic goblinowego nie ma.. Z całym szacukeim dla swietnej pracy, niepodoba mi sie ten goblin. Jak dla mnie, powinien miec takie bardziej przerysowane ksztalty. Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Dajcie mu jakieś gałki oczne bo oczodołami straszy:/ Świetny kmodel, fajna fakturka skury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 gałki w ZBrushu ciężko dostawić niestety :( przy renderach w Blenderze, albo jakichś "kluczowych" już się pojawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Łączenie i dodawanie obiektów w Zbrushu najlepiej się robi za pomocą pluginu -Xform- daje pęłną kontrolę nad dodawanymi obiektami ,można je precyzyjnie przesuwać,obracać i ustawiać w dowolnym miejscu,polecam. Do pobrania na forum Zbrush Central. http://206.145.80.239/zbc/showthread.php?t=34652&highlight=xform Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 fałdy nad oczami i na wargach są zbyt regularne, nie podoba mi się kształt głowy od profilu (od przodu wygląda chudo, a od boku tak nijako) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 Malo czasu, male poprawki. Nie bede wszystkiego poprawial bo na renderze bedzie widac cala postac wiec i tak nie bedzie widac wszystkich niedociagniec, zabieram sie za modelowanie reszty postaci. http://img206.imageshack.us/img206/4199/gblndactualza7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Nie no miodzio, wyglada tak.... filmowo;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 No teraz wyglada jeszcze lepiej. Fajne jest to, ze nie ma symerycznej twarzy. Troche ta blizna dziwna...taka sama ta tym czole. Może jeszcze jakby dać taka małą krótką biznę (juz bez szwów) by wyglądało jakby naprawdę się gdzieś konkretnie poturbował i bedzie Pełnia Szczęscia. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Wbija w ziemię... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 dzieki za komenty, glowa juz ostatecznie skonczona, blizne pod i nad okiem juz wygladzilem wiec nie jest tak gleboka i postrzepiona, ale nie chce mi sie robic nowego renderu bo pracuje teraz nad cialem goblina, postaram sie jutro pokazac. http://img207.imageshack.us/img207/9818/gblnpscn5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 charakterna glowka. najlepsza ma brodke :) hehe mam tylko wrazenie, ze niektore detale za bardzo sa "narysowane" troche jakby wbrew formie. zwlaszcza zmarszczki wokol oczu i pionowe kolo ust. ale to pewnie zniknie przy teksturach. tak czy siak, bardzo fajna glowka. powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Swietny. Model wgniata w fotel :) Przyczepiam sie do koncowki nos :) Jakos denerwuje mnie ten "kant" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi