Mortom Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Mam taki pomysł odnośnie galerii 3D.... rośnie na forum w zastraszającym tempie ilość WIZUALIZACJI.... czy to samochodów czy wnętrz domów itp. nie mówię że to źle, no ale zaczynają one zbyt dominować w galerii. Otóż mój pomysł polega na tym aby rozdzielić Galerię na 2, ewentualnie 3 wątki (pod grupy) Zróbmy porządek. Wizualizacje wnętrz do swojego działu (i tam będą się nimi rozkoszować ci co to lubią) wizualizacje samochodów i wszelakich maszyn mechanicznych (podkreślam WIZUALIZACJE!!) no i zwykłe sceny 3D, Fantazy itp. Sądzę że takie rozwiązanie troszkę by pomogło. Napiszcie co o tym sądzicie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 po co ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 beeezedura.. pozatym jak chcesz ogladac same samochody to wpisz [pojazd] w szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 chyba nie jest to dobry podział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 nein ie..nie chodzi mi o to że chce oglądać samochody...wręcz przeciwnie!! nie chce ich oglądać!! Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 to byl przyklad, nie chcesz aut ogladac to wpisz sobie [scena] albo ustaw sortowanie wedlug nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Bzdury. i tak ostatnio jest chaos na forum. jest też dużo niepotrzebnych kategorii. jak np: Udzwiękowienie, Inspiracje, Referencje,Komentarze, propozycje, Twoje wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 eee..no dobra.... BTW i tak mam takie ustawienie..ale to był tylko taki przykład..proponiować można...no ale czy pomysł sie podoba czy nie podoba to już inna sprawa :) pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Lis, według jakich kryteriów oceniasz "potrzebność" działów ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 ew. można napisać skrypt php który zapyta jakie chcesz dzisiaj oglądać prace, i wyświetli te z odpowiednim tagiem na początku (scena 3d, pojazd 3d itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Lis, według jakich kryteriów oceniasz "potrzebność" działów ? :) według ilości wątków i pytań związanych z danej dziedziny. ------------------------- Dział powinien nosić nazwę głupie pomysły zamiast komentarze i propozycje. Ja obstaje tylko za złotą galerią na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 nowy dzial jest niepotrzebny bo moze ogolnie jest coraz wiecej prac w galerii ale to i tak zamalo zeby w jakims stopniu zapewnic nowe dzialy... nie ma tu tylu prac ile na cgsociety nawet w polowie i to oznacza ze ogolnie dla dwoch stron prac, nie ma sensu zakladac calego dzialu bo bedzie tylko wiecej klikania;) hindus -> do zlotej galerii jest odosnik z forum wiec chyba nie ma sensu zamieniać ją na dział, zwlaszcza przy naszym poziomie pracy i ilosci uzytkownikow chciałbyś dział gdzie są aktualizacje z dwa razy do roku?? chyba nic by sie tam nie dzialo;) co innego - dobrym pomyslem bylby dzial gdzie są bardzo dobre prace z forum np Golec, discworld, które nie zostały wybrane do zlotej galerii jednak wyrużniają się na forum. takie cos bylo by fajne jak dla mnie;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Zgadzam sie w 100% z chvetim, i dodam troszke od siebie- nie nie nie nie nie nie nie. bo i po co. skoro nie lubisz ogladac samochodow, to nie ogladaj, w czym problem? co innego - dobrym pomyslem bylby dzial gdzie są bardzo dobre prace z forum np Golec, discworld, które nie zostały wybrane do zlotej galerii jednak wyrużniają się na forum. takie cos bylo by fajne jak dla mnie;) a nie lepiej by bylo dawac takim watkom oceny, i sortowa wedlug [tak, zgadliscie] oceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Żadne nowe działy nie są potrzebne. Tylko zamęt na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie . Dodam od siebie jeszcze NIE :* Ale złotej galerii czy cuś w tym rodzaju tak :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Niezbyt to by bylo praktyczne. ALe skoro juz o podziałach mówimy to może WIP Na organika/nie organika? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 I tak to nie przejdzie nie ma co w ogole dyskutowac ;) poprostu bylo to tyle razy poruszane ze tylek zal sciska ;) Po 2gie nie ma sensu nic rozdzielac tak malo jest ukonczonych prac ze poprostu jest to bezcelowe i uciaza przegladanie. Ja 10 raz przypomne zebyscie przydzielili moderatora do dzialu GAMEART'u ;o niech ktos z moderacji w ogole napisze czy to czyta ? czy my sie tu produkujemy dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 klicek -> czyzbys mial ambicje na modka??:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ja jestem za KLICEK na modka wreszcie mialbym wtyki na gorze :D a a co do tematu to rozumiem ze czasem sa potrzebne zmiany ale bez przesady po co zzmieniac zeczy funkcjinujace dobrze.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Tutaj modernizacja do Klicka - tak wiemy że ktoś jest potrzebny ale nie ma na forum prawie nikogo kto się na tym aż tak zna żeby pełnić rolę moda - musi byc ktos kto ma szeroki zakres wiedzy z tej dziedziny, i kto wspiera serwis i pomaga innym, jest kulturalny, może poświęcić swój czas - no w sumie spełniasz podstawowe wymogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Jeszcze tylko wpisowe i jesteś modem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Nie no co wy ja nie, Empeck albo Poraszek sa najodpowiedniejszymi osobami tak mi sie wydaje , ja osobiscie byl bym za kims kto ma bardzo duzo czasu zeby ogarnac caly dzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 to moze kurt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 może lepiej nie :) bez urazy dla Kurta ale ma troche inne podejście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 moze zrobimy dzial "kulinaria"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Lelen wcale nieglupi pomysl zaloze sie ze polowa grafikow przymiera glodem wieczorami :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Ja teraz przymieram bo nie chce mi się ruszyć dupska do kuchni. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi