RA Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Zobaczyłem miniaturkę, prawie sikałem po nogach... a tu nic. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Zobaczyłem miniaturkę, prawie sikałem po nogach... a tu nic. :( Ja też dałem się nabrać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 no, przejechalem sie podobnie jak Chveti i RA, myslalem ze jakis konkretny update, a tu tylko jakis stary render... nawet na tapete za maly, eeeeh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 cisza przed burza panowie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 A po tej burzy juz nic nigdy nie bedzie takie samo jak kiedys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 dobra nie nabijac w moim temacie haha :D ! dzieki RA jutro bedziecie mieli renderki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 khem khem....juz jest jutro! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 czy my się doczekamy siatki ??:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 renderow nie będzie, bedziecie sie musieli zadowolić screenami z viewportu, niestety jeszcze cos nie tak z moim vrayem, mam nadzieje ze za zle mi tego nie bedziecie mieli ;) Wnetrze in progress, jeszcze jest pare detali z zewnatrz do dodania, bede je tworzyl w wolnych chwilach typu klamki wycieraczki etc.. Pozdrawiam wytrwalych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 ŁAŁ!!! Drugi JohnZi :D Niesamowity detal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 No sliczne se to mosz, pilnuj se tego :) Ogolnie widac ze cie cieszy to autko :) Ale ja tez sie przymierzam do auta w full opcji jezeli chodzi o modelling to bedziemy mogli porownywac poziom szczegolowosci ;) No to czekam na silnik, pety w popielniczce itp ;P Dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 ekstra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llaalluuss Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 ile takie cacko ma poly ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 milion, do cacka mu daleko .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 do cacka mu daleko .. nie, niedaleko :) Cudenko!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Jak można robić takie ładne i równe siatki! Tylko pogratulować i podpatrywać jak to robią najlepsi. Szkoda że to samochód:D EDIT: to że nie ma renerów to nic nie szkodzi, jak dla mnie takie coś ma swój urok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 super:) ale to juz wiesz:p Stawiam flaszke ze szybciej go skonczysz od mojego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 arcydzielo... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 bardzo ladnie Joh.... och sorki QBA ;) kierownica wyszla zawodowo ale na srodku jest krzywo tzw nie ma orkegu a chyba powinien byc ?(chodzi o ten rowek na srodku kier.) ja czekam z niecierpliwoscia na fotele :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 nielot dzieki ;p a jezeli chodzi o te zgniecione koło to podesle dzis referke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 siema QBA !!! :* Masakra :o skończysz :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Wymiatasz.. Tylko pozamiataj do końca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 nie no musi skończyć, wie ze jak nie skończy to naślemy na niego ruskiego siepacza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 no fajnie to wygląda musisz to skończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 nie ma innej opcji panowie :) hindus stary druchu :) Ty żyjesz dzieki wszystkim za komentarze :) biore sie dalej do roboty ps. o malo bym zapomnial fotka dla nielotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synthax Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Świetnie Qba! To Max czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 qba zwracam honor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Hmmmmm dla mnie bomba :D Chcialbym kiedys tak umiec, ale widze, ze jeszcze dluuuuuga droga :/ U mnie tez niedlugo srodek sie zacznie :/ Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 bubu ty zartujesz nie?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Qba, postrzeliło Cie, nie nauczyli Cię ramu oszczędzać? gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Synthax - oczywiscie max ;p nielot007 - ;) Bubu - pytam tak jak john zi ;p BizU - olać, ram ma płonąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 jeszcze żyje... pokaż cos nowego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Nie zartuje :] Patrzac na wasze modele i ich szczegolowosc to wymiekam :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Nie zartuje :] Patrzac na wasze modele i ich szczegolowosc to wymiekam :d sie odezwal ten co same boxy stawia :) od nikogo nie odbiegasz a wrecz przeganiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 cudne. Zlota Galeria czeka na finish :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 haha nie zartuj sobie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 maly upik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 qba, ale powiedz- czy to co napisalem, bylo smieszne? no wiec wlasnie, to nie byl zart ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 nio nio, jak tak dalej pójdzie to "złota" stoi przed Tobą otworem. Świetna robota chłopie! Bardzo bym prosił o więcej renderów (jak każdy zresztą). Powodzenia! Czekam cierpliwie na Wielki Finał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 w sumie nie widzilem refek ale wydaje mi sie ze ta dolna czesc jest troche za niska. no ale moze i tak jest, nie wiem:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 tak bo to nie skonczony fotel, pod nim jest ta cala elektronika sluzaca do jego sterowania :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 qbuś ty to masz w tej glowie jakies zwarcie chyba... :D tosz to za ladnie jest zrobione hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 szukam szukam szukam bledow i co? kupa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 upik na noc ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 miażdżysz chłopie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 qba..wiesz ze nowe fury mnie nie kręcą...za to twoje umiejętnosci bardzo........rewelacja. Dopisałem cie do listy pozytywnie zakręconych:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 jak juz ci mowilem, ladnie wyglada, ale skory mi to za bardzo nie przypomina:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 świetne qba :o nie wiem co napisac, teach me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 dziekuje panowie :) ale skory mi to za bardzo nie przypomina:) a wlasnie mi bardzo :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 teach me zgadzam się i przyłączam do prośby. Model jest super, po prostu genialny, materiał ciężko oceniać w takim otoczeniu, bo inaczej będzie wyglądał w aucie, ale jest dość podobny do tego co jest w rzeczywistości. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi