Napisano 11 Kwiecień 200717 l Zobaczyłem miniaturkę, prawie sikałem po nogach... a tu nic. :( Ja też dałem się nabrać :/
Napisano 11 Kwiecień 200717 l no, przejechalem sie podobnie jak Chveti i RA, myslalem ze jakis konkretny update, a tu tylko jakis stary render... nawet na tapete za maly, eeeeh :)
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Autor dobra nie nabijac w moim temacie haha :D ! dzieki RA jutro bedziecie mieli renderki :)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor renderow nie będzie, bedziecie sie musieli zadowolić screenami z viewportu, niestety jeszcze cos nie tak z moim vrayem, mam nadzieje ze za zle mi tego nie bedziecie mieli ;) Wnetrze in progress, jeszcze jest pare detali z zewnatrz do dodania, bede je tworzyl w wolnych chwilach typu klamki wycieraczki etc.. Pozdrawiam wytrwalych :)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l No sliczne se to mosz, pilnuj se tego :) Ogolnie widac ze cie cieszy to autko :) Ale ja tez sie przymierzam do auta w full opcji jezeli chodzi o modelling to bedziemy mogli porownywac poziom szczegolowosci ;) No to czekam na silnik, pety w popielniczce itp ;P Dla mnie bomba!
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Jak można robić takie ładne i równe siatki! Tylko pogratulować i podpatrywać jak to robią najlepsi. Szkoda że to samochód:D EDIT: to że nie ma renerów to nic nie szkodzi, jak dla mnie takie coś ma swój urok:)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l super:) ale to juz wiesz:p Stawiam flaszke ze szybciej go skonczysz od mojego:D
Napisano 12 Kwiecień 200717 l bardzo ladnie Joh.... och sorki QBA ;) kierownica wyszla zawodowo ale na srodku jest krzywo tzw nie ma orkegu a chyba powinien byc ?(chodzi o ten rowek na srodku kier.) ja czekam z niecierpliwoscia na fotele :) pozdro i powodzenia
Napisano 13 Kwiecień 200717 l Autor nielot dzieki ;p a jezeli chodzi o te zgniecione koło to podesle dzis referke ;)
Napisano 13 Kwiecień 200717 l nie no musi skończyć, wie ze jak nie skończy to naślemy na niego ruskiego siepacza:D
Napisano 13 Kwiecień 200717 l Autor nie ma innej opcji panowie :) hindus stary druchu :) Ty żyjesz dzieki wszystkim za komentarze :) biore sie dalej do roboty ps. o malo bym zapomnial fotka dla nielotka :)
Napisano 14 Kwiecień 200717 l Hmmmmm dla mnie bomba :D Chcialbym kiedys tak umiec, ale widze, ze jeszcze dluuuuuga droga :/ U mnie tez niedlugo srodek sie zacznie :/ Powodzenia
Napisano 14 Kwiecień 200717 l Autor Synthax - oczywiscie max ;p nielot007 - ;) Bubu - pytam tak jak john zi ;p BizU - olać, ram ma płonąć :)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Nie zartuje :] Patrzac na wasze modele i ich szczegolowosc to wymiekam :d
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor Nie zartuje :] Patrzac na wasze modele i ich szczegolowosc to wymiekam :d sie odezwal ten co same boxy stawia :) od nikogo nie odbiegasz a wrecz przeganiasz
Napisano 15 Kwiecień 200717 l qba, ale powiedz- czy to co napisalem, bylo smieszne? no wiec wlasnie, to nie byl zart ;p
Napisano 15 Kwiecień 200717 l nio nio, jak tak dalej pójdzie to "złota" stoi przed Tobą otworem. Świetna robota chłopie! Bardzo bym prosił o więcej renderów (jak każdy zresztą). Powodzenia! Czekam cierpliwie na Wielki Finał ;-)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l w sumie nie widzilem refek ale wydaje mi sie ze ta dolna czesc jest troche za niska. no ale moze i tak jest, nie wiem:P
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor tak bo to nie skonczony fotel, pod nim jest ta cala elektronika sluzaca do jego sterowania :)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l qbuś ty to masz w tej glowie jakies zwarcie chyba... :D tosz to za ladnie jest zrobione hehe
Napisano 18 Kwiecień 200717 l qba..wiesz ze nowe fury mnie nie kręcą...za to twoje umiejętnosci bardzo........rewelacja. Dopisałem cie do listy pozytywnie zakręconych:)
Napisano 18 Kwiecień 200717 l jak juz ci mowilem, ladnie wyglada, ale skory mi to za bardzo nie przypomina:) pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Autor dziekuje panowie :) ale skory mi to za bardzo nie przypomina:) a wlasnie mi bardzo :)
Napisano 18 Kwiecień 200717 l teach me zgadzam się i przyłączam do prośby. Model jest super, po prostu genialny, materiał ciężko oceniać w takim otoczeniu, bo inaczej będzie wyglądał w aucie, ale jest dość podobny do tego co jest w rzeczywistości.