Leru Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Witam! Przedstawiam figurkę, która nazywa się Demonstress. Zrobiłem ją w ok 16 godzin (siedząc non-stop ;) tak, nie spałem). Miała być elegancką uśmiechniętą kobietą, a wyszła demoniczna bZiacz. Jestem z niej dużo zadowolony. W procesie tworzenia mocno improwizowałem, szczególnie jeśli chodzi o głowę i ręce. Jakoże szkielet pod dłonie zrobiłem nieciekawie to musiałem dorobić go już po zrobieniu całej ręki. Dlatego właśnie prawa ręka ma tylko 3 palce. Do lewej ręki nie miałem już cierpliwości - zrobiłem mackę ;). Pęknięcia zostaną usunięte. Malowania prawdopodobnie już nie pokażę, gdyż przekazuję moją pracę dalej ;). Figurka ma 18cm wysokości licząc od podłoża (czyli razem z podstawką) do końca rogu. Inspiracjami były prace ze strony http://falcoon.hp.infoseek.co.jp pozdrawiam i zapraszam do komentowania :) enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 troche mocno anatomia kuleje, szczegolnie bary wielkie, male bioderka(chociaz nie tyle bioderka co brak brzucha), ktoś jej chyba melony wlozyl pod koszulke:) cos jej ucho ucieka w strone oka mocno, ogolnie twarz tez malo anatomiczna, leru refki refki podgladaj, chyba wymaga poprawy modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Witam!! fajnie ze rzezba....ale tak jakos srednio mi sie podoba macka super glowa ble sa fajne motywy ale i gorsze :) nie wiedzialem ze tak dlugo sie modeluje w realu 16h w maxie zrobilbys takie cos w 4-5 h :D:D:D [joke][joke] :) gratuluje pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 nie powiem z czym mi się końcówka macki kojarzy ;) Co do rzeźby to fajna..ale tym razem nic poza tym. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 widać że improwizowałeś i to wyraźnie, stać Cię na więcej, chociaż gratuluję wytrwałości jeśli chodzi o czas roboty :) Za zdjęcia masz w czapę ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 nieźle, ale niedopracowane. piersi, twarz, nogi i ręka leżą. ale chociaż pupcia ładna :] wpadnij do wrocka - nauczymy cię z Vorkiem robić zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Mnie się po prostu podoba :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Baba śląska - w barach szeroka w (_!_) wąska :* Od pasa w dół całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Za raz za raz alez coz ona to ma tym swoim tylku hmmm...Domyslam sie ze to chyba cenzura:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Gen.Baton: to po prostu "żelazna dziewica" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Fajnie demonicznie wyszla :) jedyne co bym zmienil to wyraz twarzy szkoda ze to nie 3dsmax bo by bylo latwiej zrobic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Baterie to Duracell ? O anatomi się nie bede wypowiadał bo równie dobrze moge mówić o budowie mostów zwodzonych. Ale wg mnie ładnie wyszedł detal na bucikach i dole kiecki. A w ogole to dorbze ze nie siedzial 16h przed Maxem bo by sobie oczy popsul :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Jak już chveti zauważył, zrób coś z palcami i tą niby-macką, bo wygląda trochę jak toy z sexshop'u;P ...Reszta piękna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Leru widze, ze pani za barem we wroclawskiem Mleczarni nie daje Ci spokoju;) Hehehe nie no rzezba fajna choc jest zbyt mocno przechylona ku przodowi mym zdaniem;) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Straszny dziwoląg Ci wyszedł. Strasznie wymęczona się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 ziecius...miejscami super a miejscami mniej..widac ze sporo odpusciles...swoja droga..co to ci w glowie drzemie no no....:D i co najlepsze..no TYLEK oczywiscie....caly Leru!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 hahaha to samo miałemnapisać, że tyłeczek niczego sobie xD Chciałoby się zobaczyć to coś pomalowane... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Dół ładny, góra... cóż, powiedzmy, że też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Ty, janek, masz takie same krzesło co ja :D Prawda, że wygodnie? ;) Co do 16 h. to troszkę za długo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi