Napisano 17 Listopad 200618 l Witam! Przedstawiam figurkę, która nazywa się Demonstress. Zrobiłem ją w ok 16 godzin (siedząc non-stop ;) tak, nie spałem). Miała być elegancką uśmiechniętą kobietą, a wyszła demoniczna bZiacz. Jestem z niej dużo zadowolony. W procesie tworzenia mocno improwizowałem, szczególnie jeśli chodzi o głowę i ręce. Jakoże szkielet pod dłonie zrobiłem nieciekawie to musiałem dorobić go już po zrobieniu całej ręki. Dlatego właśnie prawa ręka ma tylko 3 palce. Do lewej ręki nie miałem już cierpliwości - zrobiłem mackę ;). Pęknięcia zostaną usunięte. Malowania prawdopodobnie już nie pokażę, gdyż przekazuję moją pracę dalej ;). Figurka ma 18cm wysokości licząc od podłoża (czyli razem z podstawką) do końca rogu. Inspiracjami były prace ze strony http://falcoon.hp.infoseek.co.jp pozdrawiam i zapraszam do komentowania :) enjoy!
Napisano 17 Listopad 200618 l troche mocno anatomia kuleje, szczegolnie bary wielkie, male bioderka(chociaz nie tyle bioderka co brak brzucha), ktoś jej chyba melony wlozyl pod koszulke:) cos jej ucho ucieka w strone oka mocno, ogolnie twarz tez malo anatomiczna, leru refki refki podgladaj, chyba wymaga poprawy modelik
Napisano 17 Listopad 200618 l Witam!! fajnie ze rzezba....ale tak jakos srednio mi sie podoba macka super glowa ble sa fajne motywy ale i gorsze :) nie wiedzialem ze tak dlugo sie modeluje w realu 16h w maxie zrobilbys takie cos w 4-5 h :D:D:D [joke][joke] :) gratuluje pozdro i powodzenia
Napisano 17 Listopad 200618 l nie powiem z czym mi się końcówka macki kojarzy ;) Co do rzeźby to fajna..ale tym razem nic poza tym. Pozdrawiam.
Napisano 17 Listopad 200618 l widać że improwizowałeś i to wyraźnie, stać Cię na więcej, chociaż gratuluję wytrwałości jeśli chodzi o czas roboty :) Za zdjęcia masz w czapę ;] Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 200618 l nieźle, ale niedopracowane. piersi, twarz, nogi i ręka leżą. ale chociaż pupcia ładna :] wpadnij do wrocka - nauczymy cię z Vorkiem robić zdjęcia.
Napisano 17 Listopad 200618 l Baba śląska - w barach szeroka w (_!_) wąska :* Od pasa w dół całkiem nieźle.
Napisano 17 Listopad 200618 l Za raz za raz alez coz ona to ma tym swoim tylku hmmm...Domyslam sie ze to chyba cenzura:P
Napisano 17 Listopad 200618 l Fajnie demonicznie wyszla :) jedyne co bym zmienil to wyraz twarzy szkoda ze to nie 3dsmax bo by bylo latwiej zrobic :D
Napisano 17 Listopad 200618 l Baterie to Duracell ? O anatomi się nie bede wypowiadał bo równie dobrze moge mówić o budowie mostów zwodzonych. Ale wg mnie ładnie wyszedł detal na bucikach i dole kiecki. A w ogole to dorbze ze nie siedzial 16h przed Maxem bo by sobie oczy popsul :)
Napisano 17 Listopad 200618 l Jak już chveti zauważył, zrób coś z palcami i tą niby-macką, bo wygląda trochę jak toy z sexshop'u;P ...Reszta piękna;)
Napisano 17 Listopad 200618 l Leru widze, ze pani za barem we wroclawskiem Mleczarni nie daje Ci spokoju;) Hehehe nie no rzezba fajna choc jest zbyt mocno przechylona ku przodowi mym zdaniem;) Pozdrawiam:)
Napisano 18 Listopad 200618 l ziecius...miejscami super a miejscami mniej..widac ze sporo odpusciles...swoja droga..co to ci w glowie drzemie no no....:D i co najlepsze..no TYLEK oczywiscie....caly Leru!:D
Napisano 18 Listopad 200618 l hahaha to samo miałemnapisać, że tyłeczek niczego sobie xD Chciałoby się zobaczyć to coś pomalowane... :)
Napisano 18 Listopad 200618 l Ty, janek, masz takie same krzesło co ja :D Prawda, że wygodnie? ;) Co do 16 h. to troszkę za długo ;)