anJek Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 extra wyszly zwlaszcza okolice pepka z tym potem, ale twarz juz nie bardzo - jakas taka stara sie wydaje. No i daj render bez noisa, ale z lekkim blurem w PS pliz. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 oczy troche obruć w (patrząc na obrazek) w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 a na miniaturce wyglądało tak ładnie :( Cóż, po zobaczeniu "high-res" niemiło się rozczarowałem - strasznie słabiutkie tekstury i brzydka twarz tej dziewoi :) Brakuje jej IMHO jakiejś iskry.. czegoś, co sprawiałoby, ze chce sie na nia patrzec :) niech nie stoi tak face-to-face odbiorcy. i to kolano.. mhmm.. troszke nienaturalnie wyglada sciagacz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Thx za komentarze, na pewno wezmę je pod uwagę. Zrezygnowałem z Digital Art Masters (nawet jeśliby się dostała praca) po to, żeby ją dopracować, przewiduję więc sporo zmian. Update'y raczej nie będą za częste jako że prackę robię w wolnych chwilach jedynie. Powiem tyle, że na pewno wrócę do poprzedniego kadru całościowego, wykonam biustonosz na nowo, postudiuję trochę kompozycję i zmienię minę twarzy... jak wyjdzie to się okaże. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Dla mnie na pierwszym miejscu do zmiany to twarz, jak juz ona bedzie spoko to reszta to już szczegóły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 No więc witam ponownie po dłuuuugiej przerwie :) Mam teraz nieco więcej czasu toteż wracam powoli do tego WIPa. Na pierwszy rzut od razu sporo zmian w porównaniu do tego jak ostatnio to wyglądało. Ku jasności zaznaczam, że buty wstawione są zupełnie prowizorycznie (bo jak widać są mocno niedokończone), panienka natomiast nie ma brwi (bo to że włosów to widać od razu :D) dlatego wygląda jak z piekła rodem. Praktycznie niemalże każdy element pracy wymaga poprawienia albo chociaż dopracowania co widać mniej lub bardziej oczywiście w scenie. Zamieszczam render oraz claya. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 wyglada diabolicznie!:) i ta przezroczysta koszulka...czy napewno tam pasuje?! Powodzenia!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 dwie rzeczy bym poprawił oczy bo wygląda jak by ją pobili oraz koszulkę, taka przezroczysta jej nie pasuje, ale tak to jest bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 zgadzam sie z przedmowcami + z takimi cyckami to by sobie zeby wybila :) jakis sportowy cyckonosz by sie przydal :D. Pozatym wyglada bardzo fajnie .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nue Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 na moje oko, ma za grube uda i za nisko kolana (odległość od tej no... P..ki do kolan jest za duża) - ale ja się nie znam na kolanach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 na moje oko, ma za grube uda i za nisko kolana (odległość od tej no... P..ki do kolan jest za duża) - ale ja się nie znam na kolanach :-) ponoć kobiety z długimi nogami są najbardziej sex-i :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Co do koszulki - owszem, jeszcze nie przemyślałem do końca jak ma wyglądać, ale idąc za Waszymi sugestiami wiem już przynajmniej która koncepcja się raczej nie sprawdzi :D Oczy również czeka mały remoncik (w tym rzęsy etc) Kolana - nie zauważyłem, ale teraz patrząc wydaje mi się, że możecie mieć rację, po zrobieniu całości będzie lepiej widać proprcje i wtedy w razie czego je przeskaluję. Biust - zostaje :D to ma być taka stylizacja, nikt nie powiedział że to ma być praktyczne bądź wygodne :) raczej skłaniam się ku koncepcji zdjęć a'la playboy czy coś w ten deseń. Przyznam, że najwięcej wysiłku przy zmianach w porównaniu do poprzedniej wersji kosztowała mnie kompozycja i oświetlenie, dlatego wiele szczegółów nadal leży. Dzięki za komentarze! Wkrótce update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 nasty :D wg mnie nozki są dobre i "wymiarowe" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Jeśli miałbym cokolwiek (bo o koszulce koledzy już pisali) to właśnie coś z udem i nad kostką- troszke "rurowe" te nogi, mało na nich widać "ciało" ale to kwestia naprawdę minimalnej zmiany. Model budzi zazdrość i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Zgadzam sie z RK i qba co do nog. Wyzej super. Oswietl inaczej twarz bo teraz wyglada nieatrakcyjnie i mysle ze to wina tych cieni na twarzy, zwlaszcza pod oczami + ciemny makijaz wokol oczu chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Jak dla mnie bomba, zwłaszcza materiały i oświetlenie, może z tymi kolanami jest faktycznie za nisko ale głowy nie dam bo jakbym nie czytał postów to bym nie zwrócił na to uwagi, to co od razu rzuciło mi się w oczy to jej sztuczne silikonowe piersi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 ładna jest: wogule GiT...ale te piersi ''troszke'' takie sztuczne; na moj gust za duze; wole mniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 Dzięki za komentarze :) Update: Dokończyłem ściany i szafkę, zmieniłem koszulkę, poprawiłem nieco nogi i kolana, dorobiłem skarpetki, a z butami nadal walczę, poprawiłem też trochę oczy. Ogólnie też jest teraz więcej koloru w obrazku (chyba nawet za dużo :/ ). Kompresja strasznie pożarła czerwone elementy obrazka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Bardzo fajne, drażnią mnie zatem dwa elementy...trampki bym wymienił na typowe Converse. To tylko propozycja. :) http://www.abbygelfand.com/photo/converse.jpg http://www.jungle-life.com/item/979 I druga rzecz: te cienie na jej prawych rękach, są zbyt mocne. Zmiększył bym je. Pozdrawiam Jonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 CHyba tak, chyba ciut za dużo koloru ale wygląda ślicznie. Coś z prawą dłonią faktycznie za ostro, tak jak pisze Jonasz. Dasz jej afro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Niezłe dildo ma :) Scenka naprawdę fajna, kolorki mi się akurat podobają. Może trochę za sztywna wydaje się w okolicach rąk, choć to takie lekkie czepialstwo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 twarz tej laski straszy. pamietam poczatki tej pracy gdzie laska wyglądała słodko. teraz wygląda jakby nie spała miesiac. ale poza tym reszta super nie licząc owych trampków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 jej... ale zielona koszulka w porównania do tego niebieskiego rozpasionego niebieskiego to looks better :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 No cóż, jak dla mnie I klasa, model widać że w kilku miejscach jeszcze można poprawić (bardzo malutko) ale całość - model + materiały rządzi Niektórzy twierdzą że ma złą minę.. moim zdaniem ona po prostu ma charakter :) no i swoja drogą zupełnie inaczej będzie wyglądać z włosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Bardzo ładnie, tylko czym prędzej zrób włosy, z włosami będzie extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 ArTooRo bijesz się jeszcze między słodką a drapieżną stroną tej laski, ale tego się nie da połączyć, a może i da,ale nie na takim poziomie efektów mimicznych i w ogóle twarzy jaki narazie jest...musisz wybrać: słodycz,erotyka w najsubtelniejszym wydaniu-tu sobie bluzeczkę podciągnęła,bo jej(och jej!) za gorąco,tu nie wie co ze sobą zrobić,czy usiąść,czy stać, minka jak u zalotki np:Bridget Bardoux,schowanej w bardzo wyzywającym ciałku( i masz oxymoron,świetny temat na pracę); albo wamp pragnący sexu,i widzący go w każdej czynności,napalony jak kot z rują-namiętność rozrywa ją od środka,a ona rozerwie zaraz bluzeczkę- scena powinna wyglądać jak początek ognistego erotyka;p(ma potencjał,by wywlec na wieszch najnamiętniejszą stronę ludzkiej natury,spowodować szok,przemówić-jak "Szał"Podkowińskiego;))... a poza tym twarz do wymiany-bo sexy jest,ale piękna ni cholery;D;D;D Reszta ODPAŁ W CIAPKI ! powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 oczy bym jeszcze poprawił trochę za bardzo patrzy w prawo chyba i doświetlił bym jej prawą stronę a ściemnił lewą, bo za duzy kontrast jest pomiędzy obiema stronami jej ciała, bluzka biął była chyba lepsza, może zrób ją lekko przpoconą przez co będzie ona delikatnie przezroczysta co nada większego seksapilu całej pracy, i nie poprawiaj jej już niczego bo jest bardzo atrakcyjną kobietą, tylko włosów brakuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 hmmm ona nie ma kolan :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 mi się model podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Jonasz - modelu butów nie zmienię, bo to byłoby zbyt czasochłonne, ale na pewno je dopracuję - na razie zmieniłem kolor na czarny. Ręka jest teraz nieco bardziej doświetlona. RK - nie dam afro :) Synuś - gdzie tam widzisz dildo? tak z ciekawości pytam :) BLADE - twarz cały czas w warsztacie Xiz0r - niestety zieleń żarła by się okrutnie z czerwonym tłem Kingwins - nad miną i tak popracuję, wciąż wygląda to dość sztucznie niestety Ciechu - oto więc włosy :) Purple - masz wiele racji, mina nie jest jeszcze ostateczna Mrkrzysiek - lekko spocona bluzka już jest i lekko przeźroczysta również, oczami się zajmę przy poprawianiu twarzy, również wg sugestii doświetliłem prawą stronę nieco. Master Kiełbaster - ma, ale rozważam czy ich bardziej nie podkreślić Krzysiek M - cieszę się :) Dzięki Wam za komentarze :D Zatem update: (w prawym górnym rogu wkradł się brzydki ubytek z powodu źle ustawionego światła, co oczywiście idzie do poprawki) Pozwoliłem sobie na malutką postprodukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 no coraz lepiej jest ja bym widział ją z krótkimi włosami coś jak na fotkach które pokazuje niżej, po mojemu nogi na nowym renderze za bardzo się błyszczą, na poprzednim renderze były zdecydowanie ładniejsze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 wszystko super :) ale teraz tak patrze, i na pewno jest cos nie tak z nogami :) glwnie chodzi o kolona i kosc piszczelowa+szczałkowa, musisz tam oblukac, noga jest leciutku wygieta w tym miejscu, u Ciebie jest po lini rownej :) Pozdrawiam i zycze powodzenia, jak zawsze trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 bardzo ładnie z włosami już nie wygląda jak jakis upiór, ale fryzurę popraw, i chyba w rogach czoła za mało włosów jej wyrosło, albo w złych miejscach, w każdym razie krztałt gdzie się kończą włosy a zaczyna pusta skóra jest dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 jak dla mnie to uczepiłeś się paru szczególików,które juz tak długo dziargasz,że nie widzisz,że zaczęły żyć własnym życiem, i idą w zła stronę(uda grubieją,włosy się przetłuszczają i maleje ich ilośc jakoś dziwnie,bluzeczka się zaczęła dziwnie wykrzywiać,cycuś- no nie wiem,jakoś też dziwnie,i noga jak wyżej juz było;)),o te miejsca mi chodzi: reszta idzie dobrze,a nawet coraz lepiej,a ja i tak czynię pokłony, bo się należą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 purple ma rację, tylko o te uda bym się kłuciła, moim zdaniem wyglądają dobrze i nie są za grube, jedyne co to powinny się kończyć koanami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Chcialem napisac to samo co Klicek ale mnie ubiegl, skubany :) Uda byc moze ciut za grube po wewnetrznej stronie ale to kwestia dyskusyjna. Chyba ksztalt nie jest najlepszy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 uda ok imo :) tam sa sciegna przeciez przechodzace w miesnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Pokaze konkretnie o co mi chodzi z udami. Ten drobny blad w udzie zostal wyolbrzymiony przez zly ksztalt kolana i piszczeli o czym napisal Klicek. Tak mi sie wydaje. (moze gdyby poprawic kolano i piszczel uda bylyby juz ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 czy on ma ugięte prawe kolano czy nogi różnej długości? (jedna z pięciu najśmieszniejszych rzeczy na świecie) W okolicy rzuchwy jest coś nie tak chyba przez włosy przez co wyszła dość pyzata. no i odbłyski na nogach zbyt ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 mrkrzysiek - hmm włosy z pierwszej fotki są dość intrygujące :) może wypróbuje tej fryzury, ale najpierw dopracuję pozostałe rzeczy. Nogi też faktycznie za mocno się błyszczą - przesadziłem z tą konwencja "playboyową", na tamtejszych sportowych zdjęciach połysk potrafił być jeszcze mocniejszy. Klicek, Gomez - dzięki wielkie za pomoc, teraz już chyba wiem co i jak poprawić. Ania - fakt, właśnie dlatego pisałem, że głowa jest nadal w warsztacie :) purple - włosy są lekko przetłuszczone, bo są przepocone, a bluzeczka kształt ma taki sam jak wcześniej, ale rozumiem o co Ci chodzi. Master Kiełbaster - tak, ma jedną nogę ugiętą lekko - tą po lewej stronie obrazka, a z rzuchwą to właśnie przez włosy - miałem zamiar to zmienić. Dzięki za pomocne komentarze - ta praca wydaje się nie mieć końca, bo ciągle jak naprawię jedne błędy to pojawiają się nowe :), ale chcę żeby obrazek wyszedł dobrze, więc będę walczył do końca (oby mi tylko sił starczyło) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Myślałem że to będzie blondynka, lepiej by wyglądała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Mi sie i tak podoba;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Uda już wcześniej mi sie wydawały niefajne ale nic nie mówiłem bo myślałem ze jestem dziwny:P Widział bym to tak jak pokazał Gomez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 ooo tak! Gomez to świetnie pokazał-i to ten efekt powoduje,że uda są za grube(jak na nią); pamiętajmy jednak,że to sport's woman, więc jakieś mięchole muszą być-czyt:troche mięska musi w tych udach siedzieć;) Tu coś na rozluźnienie atmosferki (ale zaśmiecać nie będę,więc tylko link): http://img149.imageshack.us/img149/3408/63180011nf.jpg ............i jak,pomocne? ;D;D;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 Małe przypomnienie, że temat istnieje i jest jeszcze w wolnym czasie (taa "wolny czas" heh) kontynuowany. Więc... ponownie zmiana koncepcji oświetleniowo-kompozycyjno-kolorystycznej :D I tutaj mała UWAGA: To wciąż WIP, więc: - głowa pójdzie do całkowitego remodelingu, bo ciągle ją przerabiam i ciągle jest brzydka (w związku z tym jest odłączona od ciała) - zdaję sobie sprawę że oświetlenie przepraża górną część obrazka - nogi w trakcie remodelingu - skarpetki i buty to wciąż SZKIC, dlatego wyglądają hmm... symoblicznie :) - połysk ciała jest równomierny, ale to się zmieni - jest paskudny byk SSS-owy przy połączeniu dłoni z przedramieniem (tam gdzie nie ma frotki) - łokieć ręki po prawej jest nie do końca anatomicznie poprawny :P - oczywiście nadal nie ma włosów Wybaczcie, że daję to pomimo tylu niepoprawionych błędów, ale wciąż byłem niezadowolony z ogółu, a jak tu przejść wówczas w szczegół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Podwiń trochę w dół skarpetkę na prawej nodze (prawa z naszego punktu widzenia). Kolana popraw koniecznie. Pobawiłabym się jeszcze oświetleniem, nie jest złe ale jest trochę nudne, standardowe, może by pozostawić część jej ciała w cieniu, albo cienie jakichś żaluzji, nie wiem w sumie ale coś ciekawego wykombinuj. Sory że tak niejasno się wyrażam, to dlatego że sama niebardzo wiem jak poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Skarpety mi sie wcale a wcale nie podobają, najlepiej niech obie bedą podwiniete w dół. Dobrze że głowa będzie inna:P Mimo to cały czas nieźle idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 26 Listopad 2007 Autor Share Napisano 26 Listopad 2007 Uważam, że to dobry pomysł z tym podwinięciem skarpetki po prawej - nawet tego samego dnia inna "niezależna od forum" osoba rzuciła dokładnie taką samą ideą :) Kolana oczywiście koniecznie poprawię. Z oświetleniem to już tyle walczyłem, że póki co jestem w miarę zadowolony z efektu, ale być może pod koniec jeszcze z tym pokombinuję. Fakt, też myślałem o przerzuceniu światła przez żaluzje, ale nie znalazłem w tym żadnego fizycznego uzasadnienia w scenie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 No prosze, a ja sie zastanawialem czy jeszcze to robisz. Z ta twarz uwazaj zebys nie skonczyl jak ja - pol roku :D Daj wiekszy render twarzy to moze pomozemy. Mam nadzieje ze to skonczysz za mojego zycia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 oo jeden z moich ulubionych WIP'ów na forum ożył, fajnie, że ciągniesz dalej prace nad tym, no błędy wymieniłeś sam to nie ma co krytykować, czekam tylko na kolejne rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi