maronski Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 (edytowane) Tutaj przerzucam wszystko do teczki z wcześniejszych wątków. http://img144.imageshack.us/my.php?image=kingstonkj8.jpg http://img371.imageshack.us/my.php?image=finitopoczonycx2.jpg http://img116.imageshack.us/my.php?image=bezfairyjp0.jpg Pochwalę się: Pażdziernikowy Imaginefx - artist of the month :) [ Przedstawiam: Okładka do książki Briana W. Aldissa pt: "Cieplarnia" Świetna książka polecam. Zapraszam. tarot - pierwsza 7 z 78 :) 2 x matte zaległe święte drzewo... i jeszcze okładka: Zajdel "Wyjście z cienia" - literki będą takie jak w Wiedźminie. Edytowane 7 Wrzesień 2010 przez maronski 1 2
misiekhc Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 fajen pracki, ta z kobitka ladniejsza, czy to czasem ta cieplarnia ze smardzami i pajakami wielkimi? bo jak tak to naprawde przyjemna ksiazka... pozdr
maronski Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Napisano 14 Grudzień 2006 Misiek: Nazw nie pamiętam, to planeta zarośnięta na maxa, wszystko co zielone i duże to wróg.
krzyhhh Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 bajeczne . Podoba mi się pozwolili Tobie się podpisać na okładce ?
shin Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Cieplarnia Aldissa jest tylko jedna, czytałem to kupę czasu temu, miło że robią wznowienie. Okładka świetna, mattey też bardzo przyjemne, drzewo mi się z miastem Cetra w FF VII kojarzy ;)
Fidiasz Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 o stary wymiatasz :D super pravce i klimat :D
CzAk1 Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Fajne pracki. Fajne karty... Ta postać na zielonym to dziecko czy dorosła kobieta? Bo dziwne proporcje ma chyba...
maronski Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Napisano 14 Grudzień 2006 czak: to dziecko, ta książka jest o dzieciach. Dzięki
Gość michlord Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Nie no babka zarąbista... Te twoje prace mają taki klimat jakby to był sen.
Shalivan Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 SUper klimat, genialne wykonanie podoba mi się bardzo :)
Vorek Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 kolorystyką i nastrojem wgniatasz w ziemię :)
Jonasz_Real Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Bardzo mi się podobają. :) Gdzieniegdzie widac, że to są fotki, następnym razem spróbuj żeby były mniej doszczegalne, ale tak bardzo to mi nie przeskadza. Podobac mi sie. ;)
Remedy Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Eh Maroński.... jak zwykle klasa. Zazdroszczę Ci tej zdolności budowania niepowtarzalnego nastroju i tych bajecznych kolorów. :) Jonasz_Real: Twój błąd jest nad wyraz "doszczegalny", nie mogłem go nie dostrzec ;D :P :*
deshu Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 jeden z wiekszych talentow na forum. rokuje ci kariere :* prace mnie zafascynowaly
maronski Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Napisano 14 Grudzień 2006 dzięęęki a to, że fotki to ja wiem, zawsze sobie pomagam:) dawno mnie tu nie było. Coraz mniej czasu na pisanie. W ogóle ostatnio mnie nie ma. Postaram się to nadrobić. Pozdrawiam!
KdeZoo Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 O w morde, kupię książkę i wyślę do Ciebie, żebyś się podpisał. Chrzanić pisarza, za takie ilustracje wolę Twój autograf :)
DarCon Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Pikne pracki, świetny klimacik.Wielkie brawa.
miriam Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 dzięęęki a to, że fotki to ja wiem, zawsze sobie pomagam:) dawno mnie tu nie było. Coraz mniej czasu na pisanie. W ogóle ostatnio mnie nie ma. Postaram się to nadrobić. Pozdrawiam! i fajowsko ;), klimat super, kolorki również, działaj działaj Pozdrawiam
Neonidas1 Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 Po prostu boskie ;) Nic dodać nic ująć :)
maronski Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Napisano 15 Grudzień 2006 dzięki za miłe opinie. Pozdrówka dla Was!
tomeg Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 pieknie .Osmiele sie nawet troche "na wyrost"porównac twoje prace do poziomu ksiązki.:)a ksiązka wysmienita.
maciekG Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 bardzo przyjemne okladki..troche chyba w kierunku lindy b :) ? (i bardzo dobrze:) pzdr.
designboot Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 http://img297.imageshack.us/my.php?image=hothousedf2.jpg http://img86.imageshack.us/my.php?image=hothouse1cf7.jpg Tak jak pisałem Ci wcześniej, na drugim i trzecim planie bawisz się w teksturki szczególiki a na pierwszy plan dajesz element gładki jak plastik bez żadnych szczegółów ... przez to te dwie prace dużo tracą, bo fajna kompozycja, oświetlenie, nastrój itd. Dużo lepiej to działa w tych dwóch pracach: http://img182.imageshack.us/img182/234/matte1ul5.jpg http://img168.imageshack.us/img168/5674/482005jv1.jpg Chociaż w tym drugim tez brakuje na kamykach, które wychodza na pierwszy plan jakiś szczegółów, które za to w tle "królują". A kto wykonał projekt okładki do tej cieplarni? W ogóle tego tytułu nie widać :( ehhh pozdrawiam
Viktor Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Bardzo fajnie bajkowe. Jak długo powstawała okładka Cieplarni ?
Knysha Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 http://img168.imageshack.us/img168/5674/482005jv1.jpg Yeay, right... Emm, wheres my jaw :o?
maronski Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 bardzo przyjemne okladki..troche chyba w kierunku lindy b :) ? (i bardzo dobrze:) pzdr. dzięki uwielbiam Lindę ale uwierz nie miałem takiego zamiaru. Kierowałem się bardziej klimatem książki. Prackę Cieplarnia robiłem około 20 godzin. Dzięki za odwiedziny. Pochwalę się jeszcze "artystą miesiąca" i zmykam Pozdrówka
mant-raz Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 wiele fajnego, oczywiscie sa pewne "ale", ale tym razem po prostu pogratuluje stylu i wyroznienia, ktore otrzymales... ps. co z naszym projektem? :)
OmeN2501 Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 Nooo - Pogratuloowac !!! :D Malo takich "fantastycznych" artystow chodzi po tym swiecie Sami cie zlowili czy cos wysylales?
maronski Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 dzięki koledzy. Złowili mnie z CGtalku. NApisali żebym wysłał 4 prace. Wybrali 2. Jestem w jednym magazynie z Rodneyem Matthewsem. Kurcze wiele to dla mnie znaczy no i Tonge coś napisał. Man-traz ja nie mam w co rąk włożyć ale nadal myślę, że damy radę.
maronski Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 Wrzucam ostatnią w tym roku. Trzeba było pozamykać wszystkie niedokończone sprawy. Okładka do książki Briana W. Aldissa pt. "Non-stop" Przy okazji życzę Szczęśliwego nowego roku !!!
lisu Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Wrzucam ostatnią w tym roku. ... Przy okazji życzę Szczęśliwego nowego roku !!! wrzucał, wrzucał i.... dzie, dzie to jest PS. wzajemnie, Nowego lepszego EDIT : juz widze :D
miriam Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Mayk na początku ;), a Tobie Panie Maroński, kolejnych jeszcze lepszych pracek w przyszłym roku i latach następnych, więcej wolnego czasu ;] i zdróweczka . . . i Gratuluje :D, btw. gdzie sobie można poczytać ten artykulik. Pozdrawiam
maronski Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 witajcie znów po dłuższej przerwie. Postaram się w skrócie nadrobić zaległości. Okładka do "Bożej Klepsydry": do "Hominidów": i rozpoczęta do "Drogi miecza": 2 karty tarota i to wszystko: Pozdrówka, zapraszam i sorki za moją nieobecność :)
misiekhc Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 ej ,niezle te okladeczki, jak sie wkreciles w te fuszki? czy ktos cie wyhaczyl po prostu?
Kseronarogu Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Ty wierz ze 60% ludu kupi te ksiazki po okladkach? :D ...anyway... nie licz za zlecenie tylko od procentow - serio ;) ...ostatnia grafika najladniejsza.... widzac ze najwiecej serducha w to wlozyles^^... a w kartach nie podobaja mi sie te "ramki" za wielkie sa... bardziej na tyl pasuja.... (za wielkie i przebajerowane... grafika jest najwazniejsza)
maronski Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 Dzięki koledzy. Kseronarogu: dzięki temu mam mniejszą powierzchnię do roboty jeśli chodzi o karty. "Ty wierz ze 60% ludu kupi te ksiazki po okladkach? :D" - mam taką nadzieję Pozdrówki!!!
mant-raz Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 bardzo fajna jest dolna czesc "Bozej Klepsydry" - ten motyw z wchodzacymi ludkami. Zdaje sie, ze calosc juz wczesniej gdzies publikowales w troche innej formie (bez tych ludkow)?
maronski Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 Mant-raz: była wersja z kopcącym się statkiem ale zrezygnowaliśmy z niej, lepsi okazali się ludkowie. Może kiedyś wypali ten wspólny?
mant-raz Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 :) no ja jestem caly czas bardzo chetny, czasu nikt nie ma za wiele, ale daj znac jak znajdziesz chwile to ja tez odstawie wszystko i w kilka dni sprobujemy... przy okazji: gratulacje tych wszystkich wyroznien i innych fajnych rzeczy jakie Ci sie przydarzyly (czytalem wywiad w Savage)...
maronski Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 Witajcie. Skończyłem niedawno okładkę do "Drogi miecza" więc zamieszczam a ten drugi ze smokiem i panną to takie niedogadanie z pewną firmą więc na razie wrzucam jako free-obrazek :) Rycerz ma dwie wersje. Ta niżej podobała się w wydawnictwie, ta jeszcze niżej pasowała mi bardziej. Zgadnijcie na czyim stanęło? :):):) W każdym razie zapraszam na graficzki :)
Rekomendowane odpowiedzi